Čerepovec – Minsk 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 2:4 (kon.) | Riga – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 0:5 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
2:4 (2:1, 0:3, 0:0)
Dynamo Moskva
Pondělí 04.09.2017, 18:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:57 Dustin BOYD - 2:4
     
    39:57
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Dinamo zažívá opravdu skvělý konec druhé třetiny! Hosté využívají přesilovou hru a navyšují vedení na 4:2! DUSTIN BOYD se nejlépe zorientoval před brankou a doklepl odražený puk do sítě!
    39:06 Daniil TARASOV - 2:3
     
    39:06
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Dinamo se v závěru třetiny dostává do vedení! Ilja Nikulin dostal pěknou přihrávku na modrou čáru. Prudkou dělovkou trefil hůl DANIILA TARASOVA, který puk tečoval pod břevno a rozjásal moskevské příznivce! Asistence: Ilja Nikulin, Dmitrij Višněvskij.
    32:41 Juuso HIETANEN - 2:2
     
    32:41
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Dinamo se dostalo do přečíslení a sehrálo jej parádně! JUUSO HIETANEN podpořil útok, sjel si na přihrávku před branku a parádně zavěsil! Asistence: Daniil Tarasov.
    14:46 Tomáš KUNDRÁTEK - 2:1
     
    14:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo se dostává do vedení! Domácí celek dokázal otočit vývoj utkání! Domácí uspěli na vhazování v útočném pásmu. Střelu od modré čáry vyrazil Bocharov před sebe a TOMÁŠ KUNDRÁTEK už měl snadnou práci!
    07:56 Renat MAMAŠEV - 1:1
     
    07:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek bleskově dotahuje skóre! Také Torpedo udeřilo v přesilové hře! Michajl Grigorev vybídl ke střele RENATA MAMAŠEVA, jehož rána se zastavila v síti! Asistence: Michajl Grigorev, Vladimir Galuzin.
    04:23 Andrej KUTĚJKIN - 0:1
     
    04:23
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Vladimir Brjukvin našel zpoza branky volného ANDREJE KUTĚJKINA, který pohotovou střelou otevřel skóre! Asistence: Vladimir Brjukvin.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 8. Mamašev (Grigorev, Galuzin), 15. Kundrátek – 5. Kutějkin (Brjukvin), 33. Hietanen (Tarasov), 40. Tarasov (I. Nikulin, D. Višněvskij), 40. Boyd


    Torpedo Nižnij Novgorod: Lisutin (S. Galimov) – Mamašev, Grigorev, Kundrátek, Barancev, Kurbatov, Fatkullin, A. Potapov – Paršin, Galuzin, Stoljarov – Daugavinš, Jeglič, Dugin – M. Lazarev, Mozer, Gračov – V. Kuljomin, S. Kosticyn, Verjajev.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Hietanen, D. Višněvskij, I. Nikulin, Solovjov, Kutějkin, Korjagin, J. Zajcev – Tarasov, Karsums, Boyd – Zlobin, Arťuchin, Dm. Kazionov – Brjukvin, Alexejev, N. Komarov – Podšendjalov, Jefremov, Petunin – Markovin.

    Rozhodčí: Naumov, Gofman – Badyl, Dědulja
    bahis siteleri