Čerepovec – Minsk 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 2:4 (kon.) | Riga – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 0:5 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Pondělí 04.09.2017, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je opět na programu ruská KHL, která začala už před dvěma týdny. Dnes se odehrají čtyři zápasy a my budeme sledovat utkání mezi týmy Spartak Moskva a SKA Petrohrad.
     
    Spartak Moskva

    Domácí Spartak Moskva rozjel sezónu velmi dobře. Po šesti odehraných utkáních je na čtvrtém místě Západní konference. Na svém kontě má tři výhry, z toho jednu po nájezdech a tři prohry v základní hrací době. Na kontě má prozatím osm bodů a s úvodem tak trenéři jsou zatím rozhodně spokojeni. Dnes je ale čeká opravdu pikantní duel, neboť přijede hvězdný Petrohrad, který je posledním majitelem Gagarinova poháru.
     
    SKA Petrohrad

    Petrohradští hokejisté v čele s největšími esy Iljou Kovalčukem a Pavlem Dacjukem zatím vévodí nejen Západní konferenci, ale také celé KHL. Hráči Petrohradu jsou tedy na prvním místě se ziskem třinácti bodů z pěti utkání. Ještě neokusili hořkost porážky, tři výhry se zrodily v základní hrací době a dvě pak po samostatných nájezdech. Domácí Spartak tak dnes nečeká žádná procházka růžovým sadem a čeká je tak velmi těžké utkání. Jak to celé dopadne, se musíme nechat překvapit. Jistě to ale bude zajímavý duel.
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se oba celky utkaly v únoru letošního roku a na ledě Petrohradu dokázal moskevský celek zvítězit 4:2. Petrohradští tak mají svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Judin, Kalinin (C), V. Lajunen, Pepeljajev, Bondarev (A), Sergijenko, Morozov – Mirnov, Maxwell, V. Komarov – Chochlačov, Stoa, Leščenko – A. Kuzněcov, Bobrov, Komaristyj – Orlov, A. Voronin (A), Nikoncev – Cyplakov.

    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Gavrikov, Hersley, Chafizullin, Zub, J. Jakovlev, Rundblad, Rukavišnikov – Kovalčuk (A), Dacjuk (C), Barabanov – Širokov (A), Koskiranta, Kalinin – N. Gusev, Prochorkin, S. Plotnikov – Altybarmakjan, Tichonov, Ketov.

    Rozhodčí: Gašilov, Bělov – Viljugin, Strelcov.
     
    Halou v Moskvě už zní hymna Ruské federace.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Ilja Kovalčuk se hned v prvním hostujícím útoku dostal ke střele z prostoru mezi kruhy, ale na Bespalova nevyzrál.
     
    00:50
    Akce Petrohradu pokračuje i nadále a v další šanci byl Alexandr Barabanov, který střílel z levého kruhu, ale Bespalov včas nastavil svůj pravý beton.
     
    01:25
    Akce hostů pokračuje i nadále a domácí se nemohou z tlaku SKA vymanit. Další ránu vyslal Sergej Širokov a znovu málem ohrozil domácího brankáře.
     
    01:59
    Na druhé straně se podél levého mantinelu řítil do útočného pásma Alexandr Komaristyj, ale nakonec byl u kotouče dříve obránce Petrohradu, jenž hru otočil zase na opačnou stranu.
     
    02:15
    Z mezikruží pálil Nikolaj Prochorkin a Bespalov si připsal první vážnější zákrok, když jeho ránu ukryl do své připravené lapačky. Následně přerušil hru a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
    02:15 Střela Prochorkina nechala vyniknout brankáře domácích Bespalova.
     
    02:58
    Hosté potvrzují roli favorita, aspoň co se pobytu v útočném pásmu a střel týče. I nyní zahrozila první formace, konkrétně Pavel Dacjuk a donutil Bespalova k dalšímu zákroku.
     
    03:35
    Po delší době se do útoku vydali znovu domácí hráči, jenže ani nyní to k žádné akci před brankou Koskinena nevedlo.
     
    04:36
    Až nyní se dostali hráči Spartaku Moskva k větší akci před brankou Koskinena, kde rozjeli doslova kolotoč. Ve velké skrumáži šlo na petrohradského brankáře několik střel, ale hosté celou situaci ustáli.
     
    05:44
    Před domácí branku se znovu nastěhovali hráči Petrohradu, ale před Bespalovem se neprosadili a do další akce tak míří zase hráči v červeném.
     
    06:28
    Ben Maxwell si sjel do prostoru mezi kruhy a svou přízemní střelu poslal jen vedle hostující brány. Nicméně domácí zvyšují tempo a čím dál více tlačí před Koskinenem.
     
    07:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tlak domácích hosté ustáli a sami se pak dostali do útočného pásma, kde sehráli krásnou kombinaci. Na jejím konci byla rána PATRIKA HERSLEYHO od modré čáry a tou doslova propálil Bespalova v domácí brance – 0:1. Asistence: Viktor Tichonov a Jevgenij Ketov.
    07:05 Patrik HERSLEY - 0:1
     
    08:37
    Nyní jsou zase pod tlakem domácí hráči, kteří čelí střelám hráčů Petrohradu. Ilja Kovalčuk ale střílel jen vysoko nad domácí branku.
     
    09:08
    Následuje první komerční přestávka.
     
    09:20
    Domácí se chtěli dostat do útočného pásma, ale Viktror Tichonov kousek před modrou čárou jejich úmysl zmařil a sám poté poslal puk směrem k jejich brance.
     
    10:15
    Máme za sebou polovinu první třetiny a sledujeme hokej, který oku lahodí. Prakticky se nepřerušuje a zejména hosté neustále útočí. Zatím nám to ale přineslo pouze jednu trefu.
     
    10:55
    Ryan Stoa číhal před brankou Petrohradu a čekal na přihrávku. Ta ale nemohla přijít, neboť Roman Rukavišnikov svým obranným zákrokem domácí hráče k ničemu nepustil.
     
    11:43
    Střelu Alexandra Chochlačova z levé strany zachytil Patrik Hersley a střelec úvodní branky pak zakládá další akci svého celku. Petrohrad tak míří opět dopředu.
     
    12:22
    Arťom Zub si sjel kousek za modrou čáru a svou ránu poslal jen do holenního chrániče jednoho z domácích obránců.
     
    12:57
    Dlouhý pobyt Petrohradu v útočném pásmu ovoce nepřinesl a po špatné rozehrávce hosté o puk přišli. Domácí tak mohou zaútočit.
     
    13:33
    Na řadu přichází další komerční přestávka.
     
    13:52
    Dalekonosná střela z hole Arťoma Voronina skončila za brankou Petrohradu a Koskinen si vyjel z branky. Kotouč následně rozehrál a jeho spoluhráči míří před domácí svatyni.
     
    14:28
    Hosté překazili další souhru Spartaku Moskva, který tak rychle přišel o další možnost zaútočit. Na druhé straně střílel Sergej Kalinin, ale bylo to pouze do ochranné sítě.
     
    15:21
    Z otočky na pravém kruhu střílel Pavel Dacjuk, Ilja Kovalčuk byl připraven na teč před Bespalovem, ale obrana Spartaku mu jeho úmysl pokazila.
     
    16:23
    Sergej Širokov zpoza domácí branky sjel až před Bespalova, přízemní střelou ovšem jeho betony prostřelit nedokázal. Hra je přerušena a hosté tak udrželi útočnou třetinu.
     
    16:49
    Hráči Petrohradu jsou všude, znovu překazili akci domácích v jejich pásmu a už míří na opačnou stranu, tedy před gólmana Bespalova.
     
    17:13
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Viktor Komarov – 2 min., hákování).
     
    17:13
    Viktor Komarov zahákoval soupeře a dostává za to dvě minuty. Jako první v utkání si přesilovou hru zahrají hráči Petrohradu.
     
    17:53
    Hosté se sami vykázali z útočného pásma po nepřesné rozehrávce a domácí okamžitě vyhazují puk až před Koskinena.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:13
    Domácí se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    19:19
    Ilja Kovalčuk neprošel do útočného pásma a následně pak o kotouč přišel. A domácí toho hned využili a vyhazují další puk do bezpečí.
     
    19:19
    Hosté se už v klasickém počtu dostali do přečíslení, ale ohrozit Bespalovu branku se jim nepodařilo.
     
    19:47
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Těsně před první sirénou udeřili hosté podruhé. VIKTOR TICHONOV dostal nabito na levý kruh a odtud prudkou ránou vymetl v síti domácích všechny pavučiny – 0:2. Bespalov tak musí lovit puk ze své branky dnes už podruhé. Asistence: Sergej Plotnikov a Jevgenij Ketov.
    19:47 Viktor TICHONOV - 0:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. Hosté v ní na domácí hráče doslova vlétli a už v osmé minutě propálil Bespalova Patrik Hersley. Domácí si pak vypracovali také nějaké šance, ale na rozjetý Petrohrad to nestačilo. Když už to vypadalo, že třetina skončí o jednom gólu, opak byl pravdou. Třináct vteřin před koncem první části hry z levého kruhu prostřelil Bespalova Viktor Tichonov a stanovil tak konečné skóre v první třetině. Ta druhá začne přibližně v 19:25.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 3 – 15
    Zásahy brankářů: 13 – 3
    Vyloučení: 1 – 0
    Bodyčeky: 6 – 4
    Vyhrané buly: 8 – 9
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Nikita Bespalov, přichází Markus Svensson.
     
    20:34
    Hosté mohli poprvé ohrozit novou akvizici mezi domácími třemi tyčemi, ale Dacjukovi kotouč sjel z čepele a poté se ho ujmuli hráči domácího celku.
     
    21:20
    Jurij Sergijenko si nabruslil do blízkosti Koskinena, stahovačkou ho ale překonat nedokázal. Obrana Petrohradu si hned bere puk a míří na opačnou stranu.
     
    21:58
    Další pobyt v útočném pásmu domácích a rána Maxima Cyplakova, který jen o kousek petrohradskou branku minul.
     
    22:45
    Jegor Jakovlev se vydal téměř sám do útočného pásma, nabruslil si na levou stranu a v blízkosti Svenssona vyslal jedovatou střelu, kterou ale brankář domácích chytil.
     
    23:15
    Hosté se opět dostávají do provozní teploty a zase obléhají brankoviště Spartaku. Obrana domácích ale byla znovu velmi pozorná a precizní.
     
    23:55
    Ilja Kovalčuk poslal další pozdrav na domácí branku, ale Svensson sklapl včas své betony a neinkasoval.
     
    25:04
    Domácí velmi dobře pokryli pásmo kam mířil Petrohrad a další akci hostů tak hráči Spartaku zastavili. Nyní míří na opačnou stranu.
     
    25:45
    Nikita Gusev si sjel do blízkosti domácí branky, dostal přihrávku a poté bez přípravy zblízka vystřelil. Další zákrok si ovšem připisuje Svensson.
     
    26:06
    Další komerční přestávka.
     
    26:15
    Sergej Plotnikov střílel z úhlu z levé strany a přesto musel Svensson zasahovat. Jeho střelu vytěsnil svojí holí a poté poslal kotouč pryč od vlastní branky.
     
    26:54
    Nikita Gusev se trefil za záda Svenssona a Petrohrad se už radoval z další branky. Jenže ta není uznána. Svensson totiž vychýlil svou svatyni mimo a sudí rozpažuje. Následovat ale zřejmě budou dvě minuty pro domácího brankáře.
    26:54 Neuznaná branka Nikity Guseva.
     
    26:54
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Markus Svensson – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    27:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A hosté se přesto prosazují a využívají svou přesilovou hru. ILJA KOVALČUK dostal přihrávku do prostoru levého kruhu a svou střelou švihem posílá do domácí branky už třetí gól – 0:3. Asistence: Sergej Plotnikov a Nikita Gusev.
    27:39 Ilja KOVALČUK - 0:3
     
    28:45
    Domácí se snažili snížit, ale jejich rána mířila mimo. Hosté tak míří do další akce.
     
    29:13
    Hosté pokryli střední pásmo a poté si převzali kotouč a hned s ním zamířili do další útočné akce. V blízkosti Svenssona střílel Jevgenij Ketov, ale kotouč zamířil jen vedle pravé tyče.
     
    30:26
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Sergej Plotnikov – 2 min., podražení).
     
    30:26
    Sergej Plotnikov dostává dvě minuty za podražení a domácí mají k dispozici přesilovou hru.
     
    31:09
    Igor Mirnov dostal nabito na pravý kruh a chtěl hned vystřelit. Jenže poté promáchl a hosté si tak mohli oddychnout. Čelili menšímu tlaku a nyní vyhazují puk mimo.
     
    31:47
    Další mela před brankou Petrohradu, ale hostující obrana v čele s Koskinenem stále drží nulu na svém kontě.
     
    32:26
    Plotnikov je na ledové ploše a Petrohrad je tedy v plném počtu.
     
    32:31
    Nyní je na řadě další komerční přestávka.
     
    32:36
    Domácí zvýšili své tempo a nyní znovu zatlačili hosty v jejich obranném pásmu. Ale opět z toho nic nebylo a rázem končí další akce Spartaku.
     
    33:32
    Koskinen musel být znovu ve svém brankovišti pozorný, když na něho mířily hned další dvě střely. Domácím se ale stále nedaří vsítit branku, která by je mohla nakopnout.
     
    34:22
    Komarov ztratil puk před Svenssonem a zachytil ho Jegor Jakovlev, jenž ho okamžitě poslal do středního pásma a jeho tým jde do útoku.
     
    35:04
    Viktor Tichonov se prodral do útočného pásma a před brankou Spartaku poslal kotouč spoluhráči, který okamžitě vystřelil, ale Svensson byl na místě. Hra je přerušena.
     
    35:25
    Alexandr Barabanov sklepl kotouč před Svenssonem po střele Pavla Dacjuka, ale domácí brankář se znovu vyznamenal a připsal si další zákrok.
     
    35:56
    Ilja Kovalčuk nabral rychlost a ocitl se těsně před Svenssonem. Jeho doťuknutí ale domácí gólman chytil a opět neinkasoval.
     
    36:31
    Na druhé straně neuspěli domácí ve své další akci a Petrohrad se tak vrací do útočného pásma.
     
    36:54
    Ryan Stoa si klepl o přihrávku těsně před Koskinenem, tu následně pak dostal, ale jeho střela mezi tři tyče nezamířila.
     
    37:27
    Domácí operovali před brankou Petrohradu, ale stále se nemohou prosadit. Závěr druhé třetiny se už blíží a domácí stále ztrácejí tři góly.
     
    38:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté vedou o čtyři góly. V závěru druhé třetiny roztáhli akci v útočném pásmu a ILJA KOVALČUK dostal přesnou přihrávku do prostoru mezi kruhy a poté vyslal na Svenssona střelu, která zaplula za jeho záda – 0:4. Asistence: Pavel Dacjuk a Alexandr Barabanov.
    38:33 Ilja KOVALČUK - 0:4
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:22
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Viktor Tichonov – 2 min., držení protihráče).
     
    39:22
    Domácí budou mít další přesilovou hru. Tichonov inkasuje dvě minuty za držení a už sedí na trestné lavici.
     
    39:45
    Domácí zmáčkli hosty v jejich pásmu, ale k jejich první brance to znovu nevedlo. Následně pak se hosté osvobozují a druhé dějství je u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhé dějství je minulostí. V něm přidali hosté další dvě branky a obě vsítil dnes hodně aktivní Ilja Kovalčuk. Domácí marně dobývali Koskinenovu klec a ten tak stále drží své čisté konto. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, ale zatím to vypadá, že hosté žádné drama nepřipustí. Hrají s absolutním přehledem a vzadu mají jistotu v Koskinenovi. Třetí třetina začne přibližně ve 20:15.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 13 – 15
    Zásahy brankářů: 13 – 13
    Vyloučení: 1 – 2
    Bodyčeky: 3 – 5
    Vyhrané buly: 5 – 14
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Domácí zamkli hosty v jejich pásmu a stříleli několikrát na Koskinena, ale ten znovu neinkasoval.
     
    40:45
    Hráči Spartaku zakládají svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    41:22
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    41:30
    Hosté znovu okupovali pásmo domácího celku, jenže poté se sami z útočné třetiny vykázali. Po vhazování ve středním pásmu se tam ale dostali znovu.
     
    41:44
    Z levé strany to na Svenssona zkoušel Viktor Tichonov, ale jeho střela po zemi skončila jen na boční konstrukci domácí branky.
     
    43:19
    Znovu se hráči Petrohradu ocitli v pásmu domácích, tam roztočili další kolotoč, ale následná střela Jarna Koskiranty skončila mimo tři tyče.
     
    43:49
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Ville Lajunen – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:49
    Lajunen dostává dvě minuty za vysokou hůl a hosté mají další přesilovou hru k dispozici.
     
    44:13
    Petrohradští už mají kotouč na svých holích a ze svého pásma zakládají první přesilovkovou akci.
     
    44:45
    Sergej Plotnikov dorážel před domácí brankou střelu Nikity Guseva, ale Svensson byl připraven. Následně pak se domácí hráči osvobozují.
     
    45:28
    Hosté znovu neudrželi útočnou třetinu, domácí se chopili kotouče a okamžitě ho vyhodili až před brankáře Koskinena.
     
    45:49
    Lajunen skáče na ledovou plochu a Spartak Moskva je v plném počtu.
     
    46:20
    Markus Svensson si připisuje další zákrok proti střele hostů a hned na to přerušuje hru. Následuje také další komerční pauza.
     
    46:45
    Co nejdále drží kotouč hosté od vlastní branky a soustředí se stále na útok, byť vedou o čtyři branky. Ilja Kovalčuk mohl vsítit hattrick, ale do jeho střely se opřel jeden z domácích obránců.
     
    47:55
    Roman Rukavišnikov se napřáhl kousek za pravým kruhem a jeho střela vzduchem skončila na připravené lapačce Svenssona.
     
    48:27
    Na druhé straně se pak pěknou střelou prezentoval Viktor Bobrov, ale také Koskinen ukázal svůj um a ukázkovým semaforem jeho šanci vymazal.
     
    49:17
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jegor Jakovlev – 2 min., podražení).
     
    49:17
    Jakovlev podrazil soupeře a dostává dvě minuty. Už sedí na trestné lavici.
     
    50:25
    Hosté se zatím velmi dobře brání a domácí hráče do žádné šance nepouštějí. Nyní také vyhazují puk do bezpečí.
     
    50:46
    A další vyhození kotouče daleko od Koskinena a přesilovka domácích se už chýlí k samému konci.
     
    51:17
    Jakovlev je na ledové ploše a Petrohrad je tedy v plném počtu.
     
    51:58
    Sergej Plotnikov se prodral za obranu domácích, z pravé strany vyslal jedovatou střelu na Svenssona, ale ten se prezentoval dalším zákrokem.
     
    52:34
    Alexandr Barabanov číhal před brankou Svenssona, ale přihrávky se nedočkal. Následně pak domácí opustili obranné pásmo a zamířili do útoku.
     
    53:16
    Před Koskinenem pálil Ben Maxwell, ale hostující brankář vyrazil střelu před sebe. Na dorážku tam ale nebyl nikdo připraven a rázem je tak po domácí akci.
     
    54:28
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexej Pepeljajev – 2 min., sekání).
     
    54:28
    Pepeljajev dostává dvě minuty za sekání a je tu přesilovka pro hosty. Podaří se Petrohradu vsítit pátou branku?
     
    55:15
    Hosté zamkli domácí v jejich pásmu, ale na Svenssona zatím nevyzráli. Po další střele Dacjuka je pak hra vykázána mimo útočné pásmo.
     
    56:04
    Rundblad pálil od modré čáry a Svensson byl se svou lapačkou připravený. Domácí se znovu dokázali osvobodit.
     
    56:28
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    57:15
    Hosté už nikam nespěchají a jen kontrolují hru. Mají v zádech čtyřbrankový náskok a to jim rozhodně už stačí.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:14
    Domácí se ještě pokusili o korekci skóre, střela Vjačeslava Leščenka ale za záda Koskinena neproplula.
     
    59:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak se hosté přeci jenom ještě trefili. Pátý gól vsítil DINAR CHAFIZULLIN, který z levé strany prostřelil Svenssona a domácí tak vyfasovali pětibrankový příděl – 0:5. Asistence: Nikolaj Prochorkin a Nikita Gusev.
    59:09 Dinar CHAFIZULLIN - 0:5
     
    59:45
    Puk mají na svých holích hosté a patrně tak už i dohrají celé utkání. Je hotovo a domácí tak náskok už nemají šanci dohnat.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Petrohrad potvrzuje roli lídra celé KHL a i dnes si připsal tři body do tabulky. Ve třetí třetině se v samotném závěru trefil ještě Dinar Chafizullin a stanovil tak konečné skóre zápasu. Koskinen má nulu na svém kontě a pochytal tak všechny střely soupeře.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 19 – 42
    Zásahy brankářů: 37 – 19
    Vyloučení: 4 – 3
    Bodyčeky: 13 – 13
    Vyhrané buly: 20 – 29
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání dnes nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:48:49)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Hersley (Tichonov, Ketov), 20. Tichonov (S. Plotnikov, Ketov), 28. Kovalčuk (S. Plotnikov, N. Gusev), 39. Kovalčuk (Dacjuk, Barabanov), 60. Chafizullin (Prochorkin, N. Gusev)


    Spartak Moskva: Bespalov (21. Svensson) – Judin, Kalinin (C), V. Lajunen, Pepeljajev, Bondarev (A), Sergijenko, Morozov – Mirnov, Maxwell, V. Komarov – Chochlačov, Stoa, Leščenko – A. Kuzněcov, Bobrov, Komaristyj – Orlov, A. Voronin (A), Nikoncev – Cyplakov.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Gavrikov, Hersley, Chafizullin, Zub, J. Jakovlev, Rundblad, Rukavišnikov – Kovalčuk (A), Dacjuk (C), Barabanov – Širokov (A), Koskiranta, Kalinin – N. Gusev, Prochorkin, S. Plotnikov – Altybarmakjan, Tichonov, Ketov.

    Rozhodčí: Gašilov, Bělov – Viljugin, Strelcov
    bahis siteleri