Chomutov – HC Litvínov 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
HC Litvínov
Čtvrtek 07.09.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    58:40
    Martin Pejsar zůstává na střídačce, a tak je ve hře šest bruslařů Litvínova!
     
    58:40
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:40
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Gut – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:11
    Z vlastní třetiny až před branku si nabruslil Erik Mežnar. Ten ve středním pásmu nabral obrovskou rychlost, a tak se snadno dostal až k zakončení. Ovšem jeho střela na zadní tyč se za brankovou čáru nevešla.
     
    56:35
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Oldřich Žítek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostující tým proměňuje další přesilovou hru! JOSEF KITZBERGER využil zmatků před pirátskou brankou a střelou z mezikruží snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Marek Berka a Ondřej Dufek.
     
    54:15
    Přihrávku přes celé útočné pásmo dostal David Jindra, jehož pokus se sice otřel o boční síť. Ovšem až po zákroku vyrážečkou Richarda Běhuly.
     
    53:55
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Denis Zeman – 2 min., faul kolenem).
     
    51:42
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Ondřej Dufek – 2 min., faul kolenem).
     
    49:51
    Domácí se dostali do přečíslení! Kryštof Ouřada našel zadovkou Jakuba Veselého, do jehož střely položil hůl bránící hráč. Avšak chomutovský útočník trefil jen břevno za hostujícím brankářem, jenž v tomto okamžiku musel být nemile překvapený.
     
    48:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté v početní výhodě vstřelili alespoň čestný gól! Individuální akcí se prezentoval JAN MYŠÁK, který se od mantinelu dostal až mezi kruhy a střelou pod horní tyč odčaroval kouzlo Richarda Běhuly. Asistence: Marek Berka
     
    46:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Peter Lobodowski – 2 min., hákování).
     
    46:00
    Z pravého kruhu vypálil Jakub Veselý, jenž trefuje pravou tyč! Od té se kotouč odrazil do brankoviště, kde ho zalehl hostující brankář.
     
    45:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Od levého mantinelu vypálil Jakub Veselý, jehož pokus vyrazil litvínovský brankář do prostoru, kam dojížděl ERIK MEŽNAR. Slovinský útočník na nic nečekal a rychlou ránou poslal puk pod horní tyč. Asistence: Jakub Veselý.
     
    38:42
    Neskutečný Michal Gut! Chomutovský útočník prohodil hned dva obránce, položil si brankáře, ale nakonec nedokázal zasunout černou gumu mezi beton Martina Pejsara a tyčku. To byla výtečná hokejová akcička!
     
    34:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    A jak už to bývá, když nedáš gól, tak ho dostaneš! Od modré čáry nahodil puk na branku VÍT SEEMANN, jehož pokus překvapivě končí ve vzdálenějším horním rohu hostující svatyně,jenž projížděl před hostující brankou. Martin Pejsar na zakončení neviděl, jelikož před ním stálo hned několik hráčů. Asistence: Erik Mežnar a Kryštof Ouřada
     
    33:50
    Z levé strany si do samostatného úniku najel Ondřej Dufek. Ovšem jeho bekhendový pokus skončil na chomutovskou brankou. Následně Chomutov vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    33:07
    Od modré čáry vypálil Radek Liška, jehož pokus tečoval mezi kruhy domácí obránce. Puk od něho letěl do protipohybu Richarda Běhuly, který i tentokrát na dvakrát kotouč zkrotil.
     
    30:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Erik Mežnar.
     
    25:49
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Josef Kitzberger – 2 min., podražení).
     
    19:48
    Podél levého mantinelu se vedle branky dostal Marek Berka, jenž mířil pod horní tyč. Ovšem jeho pokus přeletěl domácí svatyni.
     
    17:12
    Další parádní akce dnešního utkání! Hosté jeli do přečíslení, po přihrávce se k střeleckému pokusu prodral Marek Berka, jehož včasným přesunutím vychytal zatím bezchybný Richard Běhula!
     
    16:30
    Jan Prokop se k trestnému střílení rozjel hodně svižně. Po naznačení mířil svůj pokus nad beton gólmana, který ale trefil.
     
    16:30
    Jan Prokop se dostal do samostatného úniku, ovšem byl faulován a pojede trestné střílení!
     
    16:18
    Z rohu kluziště se až před branku dostal Vojtěch kysela, který zakončoval na vzdálenější tyč. Ovšem Richard Běhula zasáhl ramenem a drží dvoubrankové vedení.
     
    15:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov střílí další branku v početní výhodě! Michal Gut zadovkou našel PATRIKA PECHA, jenž z hranice brankoviště vystřelil pod víko. Autor branky dává gól svému bývalému klubu. Asistence: Michal Gut a Marek Viktorin.
     
    14:32
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Marek Berka.
     
    13:01
    Z hranice pravého kruhu vypálil Vít Seemann, jehož ránu vytěsnil hostující brankář. Celá situace se opakovala i o pár chvil později, ale i nyní byl vítězem Martin Pejsar.
     
    12:21
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Dan Bartoš – 2 min., podražení).
     
    11:56
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Přemysl Svoboda – 2 min., krosček).
     
    11:01
    Střelu od mantinelu vypálil Jakub Šarlinger, jehož pokus vedle brány tečoval David Jindra. Puk po jeho teči letěl mezi ruku a tělo domácího brankáře, jenž se štěstím mezeru utěsnil.
     
    07:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je rychle využitá přesilová hra domácího celku! Michal Gut vyhrál vhazování na Petera Lobodowskiho, jenž našel na modré čáře MARKA VIKTORINA. Jeho zakončení skončilo díky dobře clonícímu spoluhráči v brance. Asistence: Peter Lobodowski a Michal Gut.
     
    07:44
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jakub Šarlinger – 2 min., vražení na hrazení).
     
    07:28
    Pěknou individuální akci předvedl David Jindra. Ten se ze středního pásma dostal až před brankáře, jenž hostujícího útočníka vychytal. Střela letěla k zadní tyči, ale Richard Běhula předvedl, že má rychlou lapačku.
     
    05:50
    Hosté se dostali do přečíslení, slovo si na levé straně vzal Jan Myšák, jehož pokus končí na bližší spojnici brány.
     
    04:01
    Zakončení Marka Berky letělo pouze vedle brány. Litvínov i nadále držel pásmo, když se z úhlu snažil do poloodkryté branky zakončit David Jindra, Jeho pokus šel jen do oblouku brány.
     
    03:38
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marek Viktorin – 2 min., hákování).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 8. Viktorin (Lobodowski, Gut), 16. Pech (Gut, Viktorin), 35. Seemann (Mežnar, Ouřada), 46. Mežnar (Veselý) – 49. Myšák (Berka), 56. Kitzberger (Berka, Dufek)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Štochl, Vícha, Ferbas, Seemann, Zeman, Herles, Viktorin – Veselý, Černý, Harkabus, Šafránek, Prokop, Jaroš (C), Mežnar, Lobodowski, Pech, Ouřada, Brandner, Gut.
    HC Litvínov: Pejsar (D. Svoboda) – Žítek, Viedemann, Kitzberger, Bártek, Liška, Černohorský, Šubrt – Šarlinger, Kovačič, Jindra, Kysela, Dufek, Bartoš, Damašek, Arnold, Myšák, Beran, P. Svoboda (C).

    Rozhodčí: Vyštejn – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri