Kladno – Rakovník 4:1 (kon.)
konec
HBC Kladno
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
HBC Rakovník
Pátek 08.09.2017, 19:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (20:39:53)
     
    Rakovník podlehl na půdě svého lokálního rivala o tři branky. Kladno rozhodlo o svém vítězství ve druhém dějství, kdy se mu podařilo využít častého oslabení svého soupeře. Nakonec bylo vítězství domácích asi zaslouženým výsledkem.

    Střely na branku ve 3. třetině: 10:5
     
    Konec zápasu.
     
    44:00
    Hosté v plném počtu.
     
    43:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty utkání.
     
    42:00
    Vyloučení v týmu HBC Rakovník (2 min. – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Sýkora.
     
    40:53
    Kladno bez větších problémů drží pohodlný tříbrankový náskok. Rakovník je směrem dopředu stále malátnější a malátnější. Jirotka si v posledních dvou třetinách příliš nezachytal. Nebo alespoň nemusel řešit skoro žádnou ošemetnou situaci.
     
    Dnešní utkání sleduje 121 diváků.
     
    40:18
    Gerlich nyní musel hodně z branky, aby tenhle míček zachytil. Procházka na něj férově dorážel. Nakonec se bude vhazovat před Gerlichem.
     
    39:41
    Kvůli přetrvávajícím problémům s časomírou byl zahlášen ručně měřený zbývající čas do konce utkání. Konkrétně se jedná o čas 5 minut a 19 vteřin.
     
    38:15
    Sýkora se dostal do zakončení z levé strany. Jirotka musel zasáhnout svou lapačkou. Nakonec se neujala ani následná rakovnická dorážka.
     
    37:25
    D. Hnízdil vypálil a Soukup z dorážky málem skóroval! Odhadujeme, že do konce utkání zbývá nějakých sedm minut.
     
    35:45
    Technické problémy s časomírou stále přetrvávaly. Nutno podotknout, že nové zařízení prostě nefunguje tak, jak má. A proto se od této chvíle bude stopovat postaru – tedy na stopkách.
     
    34:34
    Šícha vypálil hodně ostře, nakonec míček skončil pouze na zadním mantinelu. Rakovník se i nadále spíše jen brání atakům svého soupeře.
     
    33:51
    Soukup nahodil míček na branku, Gerlich dokázal vyrazit, k dorážce se snažil propracovat D. Hnízdil, ovšem neuspěl. Každopádně i zkraje třetí třetiny je Kladno lepším celkem.
     
    32:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jen tři minuty od začátku druhého dějství se podařilo domácím skórovat. Na pravém kruhu se objevil zcela sám DOMINIK BARNOŠÁK, který našel skulinku ve výstroji Gerlicha. Asistence: Jan Prokop.
     
    31:52
    Šrámek se snažil propálit skrumáž hráčů, musel by však mít nadlidské schopnosti, aby se mu to povedlo. Nakonec míček skončil pouze na ochranné síti.
     
    31:25
    Šíma se dostal do středu pole a měl dostatek času a prostoru na to, aby vystřelil. Gerlich skvěle zasáhl svou lapačkou. Kromě této šance se zatím na hrací ploše nic zvláštního neudálo.

    Patrik Sandev


    Hledáme zpravodaje pro tým HBC Rakovník. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 17. Štěpáník (Špaček, D. Hnízdil), 27. Štěpáník (Soukup), 27. Barnošák (Prokop), 33. Barnošák (Prokop) – 29. M. Tvarůžek (Mika)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Soukup, Hrabák, Šícha, Novák, Haisman, Důraz, M. Hnízdil – D. Hnízdil, Štěpáník, Špaček, Barnošák, Prokop, Nosek, Zmeškal, Procházka, Šíma, Šrámek, Pražák
    HBC Rakovník: Gerlich (Solar) – Pospíšil, Cafourek, Suchý, O. Tvarůžek – Mika, M. Tvarůžek, Sýkora, Švancar, Štefanovský, Trčka, Sunkovský, Kopecký, Hildebrand, Tlustý

    Rozhodčí: Koskuba, Cícha

    Diváci: 121
    bahis siteleri