Kladno – Rakovník 4:1 (kon.)
konec
HBC Kladno
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
HBC Rakovník
Pátek 08.09.2017, 19:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
     
    42:00
    Vyloučení v týmu HBC Rakovník (2 min. – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Sýkora.
     
    38:15
    Sýkora se dostal do zakončení z levé strany. Jirotka musel zasáhnout svou lapačkou. Nakonec se neujala ani následná rakovnická dorážka.
     
    32:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jen tři minuty od začátku druhého dějství se podařilo domácím skórovat. Na pravém kruhu se objevil zcela sám DOMINIK BARNOŠÁK, který našel skulinku ve výstroji Gerlicha. Asistence: Jan Prokop.
     
    31:25
    Šíma se dostal do středu pole a měl dostatek času a prostoru na to, aby vystřelil. Gerlich skvěle zasáhl svou lapačkou. Kromě této šance se zatím na hrací ploše nic zvláštního neudálo.
     
    28:40
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Tahle trefa by mohla hosty nakopnout k nějakému obratu. MARTIN TVARŮŽEK dokázal překonat Jirotku z pravé strany. Asistence: Šimon Mika.
     
    26:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Šance Rakovníka jdou strmě dolů s tímhle přesným zásahem domácích. Ke dvěma gólům Štěpáníka se na střeleckou listinu zapsal rovněž DOMINIK BARNOŠÁK. Asistence: Jan Prokop.
     
    26:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tomuhle tlaku se už nedalo jednoduše ubránit. Po střele z dálky od Soukupa se dostal k dorážce RADIM ŠTĚPÁNÍK, který uklidil míček přesně do horního růžku nad ležícího Gerlicha. Asistence: Radek Soukup.
     
    24:27
    Vyloučení v týmu HBC Rakovník (Suchý – 2 min., držení protihráče).
     
    20:52
    Vyloučení v týmu HBC Rakovník (Suchý – 2 min., hákování).
     
    20:32
    Rakovník pod tlakem mizerně rozehrál. Barnošák následně dostal přihrávku na levý kruh a odtud tvrdě vypálil. Ale mezeru ve výstroji Gerlicha nenašel.
     
    17:23
    Vyloučení v týmu HBC Rakovník (Sýkora – 2 min., krosček).
     
    16:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se asi zaslouženě ujali vedení. Už některé předchozí akce Kladna vypadaly velmi slibně, teď už se dokázal trefit RADIM ŠTĚPÁNIK. Asistence: Martin Špaček, Daniel Hnízdil.
     
    14:20
    Pospíšil se dostal po vyhraném buly k zakončení, ostře vypálil, jeho pokus nakonec skončil mimo. V další akci pak napálil tyčku snad M. Tvarůžek! Tahle přesilovka Kladnu zrovna dvakrát dobře nevychází.
     
    14:04
    Vyloučení v týmu HBC Rakovník (Kopecký – 2 min., držení protihráče).
     
    09:42
    Pěkná akce Kladna! Špaček předal zadovkou na D. Hnízdila, který vystrašil svou střelou Gerlicha. Následně pálil sám Špaček, ale neúspěšně. Teď je Rakovník pod obrovským tlakem!
     
    05:45
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Špaček – 2 min., napadení).
     
    05:15
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Šícha – 2 min., nedovolené bránění).
     
    03:26
    Tohle byla zatím největší šance tohoto utkání! Před Jirotkou se ocitl Trčka, který se snažil nikým nehlídaný dorážet po dobré práci Švancara v rohu hrací plochy. Nakonec si ale kladenský gólman poradil.

    Patrik Sandev


    Hledáme zpravodaje pro tým HBC Rakovník. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 17. Štěpáník (Špaček, D. Hnízdil), 27. Štěpáník (Soukup), 27. Barnošák (Prokop), 33. Barnošák (Prokop) – 29. M. Tvarůžek (Mika)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Soukup, Hrabák, Šícha, Novák, Haisman, Důraz, M. Hnízdil – D. Hnízdil, Štěpáník, Špaček, Barnošák, Prokop, Nosek, Zmeškal, Procházka, Šíma, Šrámek, Pražák
    HBC Rakovník: Gerlich (Solar) – Pospíšil, Cafourek, Suchý, O. Tvarůžek – Mika, M. Tvarůžek, Sýkora, Švancar, Štefanovský, Trčka, Sunkovský, Kopecký, Hildebrand, Tlustý

    Rozhodčí: Koskuba, Cícha

    Diváci: 121
    bahis siteleri