Olomouc – Liberec 5:6 (kon.) | Jihlava – Slavia 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 2:1 (po pr.)
Zlín – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | HC Plzeň – Kladno 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 3:0 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 3:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 6:2 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
3:4 (1:3, 1:0, 1:0 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 16.09.2017, 12:30DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácím se nepodařilo vyhodit a hosté z toho vytěžili vítěznou branku! Hostující obránce zachytil puk na modré čáře, přihrál na úplně volného OSCARA FLYNNA, který pohotově vystřelil na Hufa. Ten však neudržel puk a hostující mohou slavit vítězné dva body. Asistence: Uřídil.
     
    50:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ale vyrovnání přichází! Domácí rozehráli od vlastní branky a po rychlém přesunu přes střední pásmo se k puku dostal DANIEL DLABAJA, který blafákem nad lapačku překonává hostujícího Marka v bráně. Asistence: Jan Mikulec.
     
    29:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hra čtyři na čtyři sedla lépe domácím, kteří hned po buly v útočném pásmu Marka několikrát ohrozili a z tlaku vytěžili gól. ŠTĚPÁN FRYŠARA zakončil kombinaci střelou, která se štěstím prokouzla mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Jan Mikulec, Jan Dluhoš.
     
    19:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólem do šatny v poslední vteřině první třetiny navyšují hostující svůj náskok už na dvě branky! Poslední útočnou akce Mladé Boleslavi vedl Klikorka, který přihrál od modré čáry na volného DAVIDA CHUJACE, který přesnou střelou do horního rúžku zvyšuje vedení. Asistence: Karel Klikorka.
     
    15:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav otáčí utkání! Do samostného úniku se dostal OSCAR FLYNN, který sice svůj blafák nedotáhl do konce a Huf ho pokryl, ale sám si puk dojel a po otočce zabránou zakončil do zcela prázdné branky. Asistence: Matěj Krejčík.
     
    14:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se po ubráněném oslabení vrhli do útoku, z čehož vytěžil vyrovnávací branku MATĚJ KREJČÍK, který využil zmatků ve zlínské obraně a bez problémů z blízkosti zakončil. Asistence: Jan Jindra.
     
    00:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se hned z první útočné akce prosazují. Jenáček zavezl puk do pásma a ŠTĚPÁN FRYŠARA střelou zápěstím překvapil hostujícího Marka v bráně. Asistence: Jakub Jenáček

    Anna Mikulová

    Branky a nahrávky: 1. Fryšara (Jenáček), 30. Fryšara (Mikulec, Dluhoš), 51. Dlabaja (Mikulec) – 15. Krejčík (Jindra), 16. Flynn (Krejčík), 20. Chujac (Klikorka), 65. Flynn (Uřídil)


    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Martínek, Augustin, Gába, Dluhoš, Budil, Jenáček, Marek, Kollár – Fryšara, Dvořáček, Kočica, Mikulec, Gharibyar, Knápek, Václavek, Hefka, Kenša, Dobiáš, Dlabaja
    BK Mladá Boleslav: Marek (Dusil) – Linhart, Uřídil, Chujac, Klikorka, Kuchař, Šanko, Horský, Nepokoj, Foerster, Kerda, Straka, Tóth, Krejčík, Flynn, Křížek, Jindra, Grim, Pawliczek, Dvořák

    Rozhodčí: Šudoma – Holibka, Kučera
    bahis siteleri