Kobra – Most 7:4 (kon.) | Vrchlabí – Letňany 3:6 (kon.) | Trutnov – Sokolov 1:3 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 6:2 (kon.) | Řisuty – Bílina 2:4 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Opava 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 0:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
HC Dvůr Králové n. Labem
Středa 20.09.2017, 18:002. liga skupina Západ • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se ale dočkal MARTIN BARÁNEK hattricku. Dostal nabito v blízkosti hostující branky a svou střelou pak vymetl pavučiny v síti Veselého – 6:2. Asistence: Radomír Vaněk a Roman Navarra.
     
    52:55
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    A hned po ubráněném oslabení domácí hráči inkasují. Ke střele z pravé strany se dostal nikým nehlídaný IVAN ĎURAČ, který se nemýlil. Hosté tak dávají druhou branku v utkání – 5:2. Asistence: Vojtěch Faltys a David Hrazdíra.
     
    49:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dobře sehraná akce domácích končí další brankou. Volráb našel zpětnou přihrávkou v těsné blízkosti hostující branky volného PAVLA ZAJANA, který uklidil kotouč do odkryté klece – 5:1. Asistence: Daniel Volráb a Jaroslav Hašek.
     
    43:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi přesilovou hru bleskově využívají. Odražený kotouč se ocitl na vrcholu pravého kruhu a RADOMÍR VANĚK pak zasunul puk do odkryté hostující branky, kam se nestačil vrátit Josef Čáp – 4:1. Asistence: Ondřej Hříbal a Jaroslav Hašek.
     
    37:23
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po sérii vyloučení hostů hrají Medvědi dlouhou přesilovku pět na tři a hned ji dokázali využít. JAROSLAV HAŠEK dostal nabito a svou střelou pak propálil Josefa Čápa – 3:1. Asistence: Daniel Volráb a Michal Oliverius.
     
    30:40
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali a kontaktní branka je na světě. PETR ZMÍTKO byl hodně důrazný u brankoviště Děčína a poté svou přesně mířenou střelou připravil Dlouhého o čisté konto – 2:1. Asistence: Jan Ježek a Jakub Luštinec.
     
    12:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce domácích. MARTIN BARÁNEK převzal kotouč a dostal se do samostatného úniku. Těsně před brankářem Čápem pak kotouč poslal mezi jeho betony za jeho záda – 2:0. Medvědi si tak berou dvoubrankové vedení. Asistence: Michal Oliverius a Jan Kaltenböck.
     
    07:23
    Děčín právě vstřelil branku!
    To ovšem nemuselo Medvědům vůbec vadit. Hned z další akce se totiž MARTIN BARÁNEK dokázal prosadit v těsné blízkosti hostující branky a kotouč dostal za Čápova záda – 1:0. Děčín se tak ujímá vedení. Asistence: Michal Oliverius.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Baránek (Oliverius), 13. Baránek (Oliverius, Kaltenböck), 38. Hašek (Volráb, Oliverius), 44. Vaněk (Hříbal, Hašek), 50. Zajan (Volráb, Hašek), 55. Baránek (Vaněk, Navarra) – 31. Zmítko (Ježek, Luštinec), 53. Ďurač (Faltys, Hrazdíra)


    HC Děčín: Dlouhý (Lavinger) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Michajličenko, Loukota, Chmel, Vaněk – Zajan, Sladkovský, Volráb – Faigl, Oliverius, Chovanec – Chmelař, Vacek, Hašek – Kopta, Baránek, Navarra
    HC Dvůr Králové n. Labem: Čáp (50. Veselý) – Vitebský, Klust, Hamerský, Janeba, Petira, Faltys, Junek, Karlík – Hrazdíra, Kmošek, Hoskovec – Zídek, Lelka, Sedláček – Zmítko, Kocián, Luštinec – Ďurač, Fořt, Ježek

    Rozhodčí: Knapík – Hynčica, Goltsch

    Diváci: 293
    bahis siteleri