Banská Bystrica – Orange 20 8:2 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
8:2 (1:1, 5:0, 2:1)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 21.09.2017, 17:30 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:51
    Banská Bystrica dala gól!

    Miloš Bubela mohol strieľať už sám, ale ešte prihral na lepšie nakorčuľovaného MÁRIA LUNTERA, ktorý krásnou strelou zavesil puk do rohu brány.
     
    50:51
    HK Orange 20 dalo gól!

    ERIK SMOLKA si stiahol puk pred bránu súpera a backhandovým zakončením poslal puk cez brankára Lukáša do siete.
     
    48:18
    Banská Bystrica dala gól!

    Alex Tamáši prebral puk v strednom pásme a cez Krempaského si to nasmeroval smerom do brány. Durný ešte zachránil, ale sám skončil v bráne, čo na dorážku využil GILBERT GABOR.
     
    39:26
    Banská Bystrica dala gól!

    Cason Hohmann pridáva svoju štvrtú priamu asistenciu v stretnutí po tom, ako našiel spoza brány medzi kruhmi JOSHA BRITTAINA a ten trafil perfektne do rohu brány.
     
    33:43
    Banská Bystrica dala gól!

    ADAM SEDLÁK vybral puk spod ležiacich hráčov a od modrej ho nahodil smerom na bránu. Tečovaný pokus skončil v sieti.
     
    31:29
    Banská Bystrica dala gól!

    Bubela sa preštrikoval do tretiny súpera, kde o puk síce prišiel, ale Hohmann ho ešte získal. Našiel JOSHNA BRITTAINA a ten dostal puk pomedzi nohy Durného do siete.
     
    29:51
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia síce vo svojom pásme buly vyhrali, ale Banská Bystrica puk získala a ALEX TAMÁŠI ho po navedení od modrej naviezol pred bránu, odkiaľ trafil presne do rohu.
     
    29:07
    Banská Bystrica dala gól!

    MILOŠ BUBELA svojím prvým pokusom po tom, ako sa dostal až pred brankára súpera ešte neuspel, ale následne zakončoval znova a prudšie nahodenie backhandom Durnému prepadlo až do siete.
    Asistencie: Cason Hohmann, Olivier Dame-Malka
     
    17:58
    Banská Bystrica dala gól!

    Cason Hohmann dlho za bránou hľadal voľného spoluhráča, až medzi kruhmi objavil ADAMA SEDLÁKA a jeho pokus prešiel cez obrancov súpera až do siete.
     
    05:55
    HK Orange 20 dalo gól!

    Tak to je perfektný štart outsidera. Tomáš Surový síce už na ľade bol, ale Dalibor Bortňák ešte sedel na trestnej lavici. Presilovku o jedného hráča dokázal využiť VILIAM ČACHO.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 18. Sedlák (Hohmann, Brittain), 30. Bubela (Hohmann, Dame-Malka), 30. Tamáši, 32. Brittain (Hohmann, Bubela), 34. Sedlák, 40. Brittain (Hohmann, Košecký), 49. Gabor (Tamáši), 54. Lunter (Bubela, Hohmann) – 6. Čacho (Vašaš, Zeleňák), 51. Smolka (Šmída, Václav)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš (Lassila) – Ďatelinka (A), Kubka, Brejčák, Sedlák, Mihalik, Dame-Malka, Košecký, Gélinas – Faille, Surový (C), Lunter – Belluš, Bortňák (A), Lamper – Brittain, Bubela, Hohmann – Andrisík, Tamáši, Gabor
    HK Orange 20: Durný (Hlavaj) – Hílek, Dlapka, Švarc, Zeleňák, Matejovič, Kuna, Hedera, Krempaský – Mesaroš, Jaško (C), Marcinek – Vybíral, Čacho (A), Vašaš (A) – Smolka, Šmída, Václav – Musliu, Bjalončík, Múčka

    Rozhodčí: Baluška, Snášel – Výleta, Tvrdoň – Marušin

    Diváci: 2016
    bahis siteleri