Banská Bystrica – Orange 20 8:2 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
8:2 (1:1, 5:0, 2:1)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 21.09.2017, 17:30 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:27
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Krempaský – 2 min., držanie).
     
    56:05
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Brejčák – 2 min., sekanie).
     
    53:51
    Banská Bystrica dala gól!

    Miloš Bubela mohol strieľať už sám, ale ešte prihral na lepšie nakorčuľovaného MÁRIA LUNTERA, ktorý krásnou strelou zavesil puk do rohu brány.
     
    50:51
    HK Orange 20 dalo gól!

    ERIK SMOLKA si stiahol puk pred bránu súpera a backhandovým zakončením poslal puk cez brankára Lukáša do siete.
     
    48:18
    Banská Bystrica dala gól!

    Alex Tamáši prebral puk v strednom pásme a cez Krempaského si to nasmeroval smerom do brány. Durný ešte zachránil, ale sám skončil v bráne, čo na dorážku využil GILBERT GABOR.
     
    46:04
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Musliu – 2 min., hákovanie).
     
    45:16
    Smolka sa dostával do samostatného nájazdu, ale v plnom rozbehu mu bránil Brejčák a gólman Lukáš puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    42:14
    Dame-Malka sa dostal s pukom pred bránu Durného, kde bol úplne sám, avšak trafil iba do vyrážačky mladého brankára.
     
    41:23
    Bortňák našiel Lampera pred bránou, avšak zakončenie domáceho krídelníka z prvej reflexívne vyrazil betónom brankár Durný.
     
    39:26
    Banská Bystrica dala gól!

    Cason Hohmann pridáva svoju štvrtú priamu asistenciu v stretnutí po tom, ako našiel spoza brány medzi kruhmi JOSHA BRITTAINA a ten trafil perfektne do rohu brány.
     
    39:17
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Dlapka – 2 min., podrazenie).
     
    35:23
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Dame-Malka – 2 min., držanie hokejky).
     
    33:43
    Banská Bystrica dala gól!

    ADAM SEDLÁK vybral puk spod ležiacich hráčov a od modrej ho nahodil smerom na bránu. Tečovaný pokus skončil v sieti.
     
    32:39
    Mário Lunter si nakorčuľoval do otvoreného priestoru, lenže vo veľkej šanci nedokázal backhandom namieriť presne. Našiel iba betóny gólamana súpera.
     
    31:29
    Banská Bystrica dala gól!

    Bubela sa preštrikoval do tretiny súpera, kde o puk síce prišiel, ale Hohmann ho ešte získal. Našiel JOSHNA BRITTAINA a ten dostal puk pomedzi nohy Durného do siete.
     
    30:31
    Bortňák vystrelil z pravého kruhu a chvíľu sa zdalo, že puk Durný mať bude, lenže ten prešiel za neho a v ceste do siete ho zastavila tyčka.
     
    29:51
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia síce vo svojom pásme buly vyhrali, ale Banská Bystrica puk získala a ALEX TAMÁŠI ho po navedení od modrej naviezol pred bránu, odkiaľ trafil presne do rohu.
     
    29:07
    Banská Bystrica dala gól!

    MILOŠ BUBELA svojím prvým pokusom po tom, ako sa dostal až pred brankára súpera ešte neuspel, ale následne zakončoval znova a prudšie nahodenie backhandom Durnému prepadlo až do siete.
    Asistencie: Cason Hohmann, Olivier Dame-Malka
     
    28:09
    Bortňák potiahol puk k bránkovisku, zadovkou ho prenechal na Lampera, ktorý sám pred Durným trafil iba do brankára Orange 20.
     
    27:29
    Andrisík si veľmi pekne prehodil puk cez jedného hráča, okolo druhého vystrelil iba do Durného. Následne sa po nastrelení od modrej dostal do veľkej šance Tamáši, no neuspel.
     
    25:05
    V situácii dvoch proti jednému pálil medzi betón a lapačku Jaško, puk aj so šťastím neprešiel Lukášovi do brány, ale tesne vedľa nej.
     
    21:02
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Mesaroš – 2 min., podrazenie).
     
    18:29
    Faille sa dostal do otvoreného priestoru, potiahol si puk pred bránu, kde ešte spravil kľučku na Durného, lenže keď mal strieľať, tak spadol.
     
    17:58
    Banská Bystrica dala gól!

    Cason Hohmann dlho za bránou hľadal voľného spoluhráča, až medzi kruhmi objavil ADAMA SEDLÁKA a jeho pokus prešiel cez obrancov súpera až do siete.
     
    17:31
    Tamáši sa takmer predral do zakončenia cez niekoľkých hráčov. Nakoniec mu puk obrancovia zobrali, ale práve Tamáši poslal od mantinelu futbalovú pätičku do bránkoviska, kde sa neúspešne snažil dorážať Gabor.
     
    13:57
    Martin Andrisík dostal krásnu prihrávku na modrú, kde síce spadol, no aj tak sa rýchlo dostal k bráne. Jeho prudká strela do rohu brány bola vytesnená Durným.
     
    08:33
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Švarc – 2 min., podrazenie).
     
    05:55
    HK Orange 20 dalo gól!

    Tak to je perfektný štart outsidera. Tomáš Surový síce už na ľade bol, ale Dalibor Bortňák ešte sedel na trestnej lavici. Presilovku o jedného hráča dokázal využiť VILIAM ČACHO.
     
    05:13
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Bortňák – 2 min., hákovanie).
     
    03:52
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Surový – 2 min., podrazenie).

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 18. Sedlák (Hohmann, Brittain), 30. Bubela (Hohmann, Dame-Malka), 30. Tamáši, 32. Brittain (Hohmann, Bubela), 34. Sedlák, 40. Brittain (Hohmann, Košecký), 49. Gabor (Tamáši), 54. Lunter (Bubela, Hohmann) – 6. Čacho (Vašaš, Zeleňák), 51. Smolka (Šmída, Václav)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš (Lassila) – Ďatelinka (A), Kubka, Brejčák, Sedlák, Mihalik, Dame-Malka, Košecký, Gélinas – Faille, Surový (C), Lunter – Belluš, Bortňák (A), Lamper – Brittain, Bubela, Hohmann – Andrisík, Tamáši, Gabor
    HK Orange 20: Durný (Hlavaj) – Hílek, Dlapka, Švarc, Zeleňák, Matejovič, Kuna, Hedera, Krempaský – Mesaroš, Jaško (C), Marcinek – Vybíral, Čacho (A), Vašaš (A) – Smolka, Šmída, Václav – Musliu, Bjalončík, Múčka

    Rozhodčí: Baluška, Snášel – Výleta, Tvrdoň – Marušin

    Diváci: 2016
    bahis siteleri