HC Litvínov – HC Plzeň 1:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 2:4 (kon.) | Kladno – Chomutov 0:6 (kon.)
Vsetín – Třinec 6:5 (kon.) | Letňany – Liberec 4:5 (kon.) | Havířov – Zlín 2:1 (1:0 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Warriors Brno – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Žďár n/S – Pardubice 6:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:4 (1:2, 1:2, 0:0)
HC Sparta Praha
Pátek 22.09.2017, 15:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    26:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jeli dva na jednoho, přičemž přečíslení zakončil úspěšně MICHAL ČERMÁK. Asistence: David Sýkora, Michal Simon.
     
    23:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté znovu udeřili, domácí obrana selhala a nechala Prymulu, aby několikrát zakličkoval s pukem a vystřelil. Na první střelu domácí brankář sice jen stačil, ale na dorážku DAVIDA VITOUCHA u pravé tyče nikoliv. Asistence: Patrik Prymula.
     
    23:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jeli znovu dva na jednoho, domácí obránce Mikuláš Hovorka si sice ještě na poslední chvíli lehl mezi kruhy, jenže DOMINIKA ARNOŠTA to nezaskočilo, puk zvedl a zavěsil do levého horního rohu. Bez asistence.
     
    08:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští hráli poměrně dlouho v signalizované výhodě, Sparta se dlouho nemohla dostat k puku, až se podruhé v levém kruhu napřáhl kapitán JAKUB ŠÍPEK a zamířil do rohu Mičánovy branky. Asistence: Jan Červenka, Václav Imlauf.
     
    03:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Matouš Najman se nejprve ze své střely neradoval. Po další střele od modré čáry a přesné teči pod víko se Sparta dostala zásluhou DOMINIKA ARNOŠTA do dvoubrankového vedení. Asistence: Patrik Tůma, Ondřej Pšenička.
     
    00:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se brzy ujímají vedení. Po zakázaném uvolnění založili rychlý útok, z něhož se prosadili zásluhou DAVIDA VITOUCHA. Asistence: Štěpán Čech, Patrik Prymula.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 9. Šípek (Červenka, Imlauf), 27. Čermák (Sýkora, Simon) – 1. Vitouch (Čech, Prymula), 4. Arnošt (Tůma, Pšenička), 24. Arnošt, 24. Vitouch (Prymula)


    BK Mladá Boleslav: Dusil (24. Rylich) – Klikorka, Sýkora, Dotter, Houška, Beneš, Červenka (A), Hovorka, Imlauf – Vasilev, Schulz, Simon, Šípek (C), Novák, Moucha, Čermák, Jindra, Švec, Moravčík, Zajíček, Jelínek
    HC Sparta Praha: Mičán (Černý) – Bureš, Tůma (C), Vorobjev, Pika, Lis, Klapka, Gajdoš – Najman, Kropáček, Prymula, Pšenička, Kasanda, Dani, Obadal, Flídr, Arnošt (A), Čech (A), Vitouch

    Rozhodčí: Pilný – Kis, Holeček

    Diváci: 64
    bahis siteleri