HC Litvínov – HC Plzeň 1:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 2:4 (kon.) | Kladno – Chomutov 0:6 (kon.)
Vsetín – Třinec 6:5 (kon.) | Letňany – Liberec 4:5 (kon.) | Havířov – Zlín 2:1 (1:0 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Warriors Brno – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Žďár n/S – Pardubice 6:4 (kon.)
konec
HCM Warriors Brno
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Pátek 22.09.2017, 18:15 • Hokejová hala Úvoz, Brno • Extraliga staršího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    55:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku využívají a směřují za jasnou výhrou. Na modré čáře se dostal kotouč k ADAMU STUDENÉMU, jenž svou střelu schoval za chumel těl a jeho pokus propadl Kašparovi do sítě – 1:4! Asistence: Jan Mlčák, Erik Meluzín.
     
    54:30
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Borot – 2 min., vražení na hrazení).
     
    47:01
    Domácí mají nyní skvělou šanci snížit, čeká je totiž dlouhá přesilovka 5 na 3!
     
    47:01
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Meluzín – 2 min., hrubost).
     
    46:20
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Minárik – 2 min., hákování).
     
    39:50
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Coufal – 2 min., podražení).
     
    39:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté dávají gól do šatny! Opět vznikl na brankovišti Kašpara obrovský závar, brankář domácích signalizoval postavení hráče v brankovišti, neboť nemohl zasahovat a nakonec se k puku nejaktivněji dostal DOMINICK VAŠÍČEK, jenž dostrkal kotouč ve změti těl za brankovou čáru – 1:3! Asistence: Vojtěch Kadlic, Radek Kučeřík.
     
    38:16
    Další zajímavá šance Komety! Kašparovi opět vypadl puk a znovu se kutálel na brankoviště, ale domácí jej znovu dokázali odpravit do bezpečí!
     
    35:00
    Další tutovka hostů! Caha se skvěle vymotal zpoza branky až na brankoviště, kde Kašpar jeho ránu vyrazil jen pod sebe, kotouč se kutálel znovu po čáře, ale brankář domácích jej skvělým skokem skryl pod vyrážečkou!
     
    31:36
    Warrior se následně na pár chvil usadil v útoku, ale přesto málem inkasoval. Zajíček jel z levé strany sám na branku, ovšem svou střelu na přední tyč nedokázal propasírovat přes vyrážečku Kašpara!
     
    24:37
    První tutovka druhé třetiny! Kunc luxusní žabičkou vyslal dopředu D. Vašíčka, ten však v plné rychlosti na brankovišti zvedl puk příliš vysoko a svatyni soupeře přestřelil!
     
    19:59
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Domácí vteřinu před koncem periody snižují! Mudrych nakonec puk vybojoval pro Daňka, ten téměř se sirénou nahodil na branku a jeho pobídku na poslední chvíli tečoval mimo dosah Holoty přesně DAVID KARPÍŠEK – 1:2! Asistence: Vojtěch Daněk, Alex Mudrych.
     
    19:50
    Tutovky Warrioru! Mudrych nejprve neprostřelil Holotu z pravé strany, poté se dostal k dorážce před prázdnou brankou, ale gólman hostů jeho šanci zlikvidoval skvělý tygřím skokem!
     
    18:57
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Mlčák – 2 min., podražení).
     
    14:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    A hosté v oslabení zdvojnásobují svůj náskok! Domácí obránce coby poslední hráč vzadu ztratil kotouč, MICHAL KUNC se po šikovném vypíchnutí vydal sám na branku a tvrdou střelou pod vyrážečku Kašpara rozvlnil síť – 0:2! Bez asistence.
     
    13:31
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Meluzín – 2 min., hákování).
     
    12:02
    Záhy mohlo být vyrovnáno! Mudrych ujel se spoluhráčem do akce 2 na 1, tu vzal na sebe, ale prudkou ranou švihem trefil jen rameno připraveného Holaty!
     
    11:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se ujímá vedení! Hosté opět zamkli svého soupeře v útočné třetiny, Popelka na sebe natáhl dva hráče a přesnou přihrávkou našel u levé tyče volného ROBINA CAHU, jenž nachytal Kašpara v nedbalkách a prudkou střelou na zadní tyč otevřel skóre duelu – 0:1! Asistence: Adam Popelka, Jan Sedláček.
     
    05:20
    Tutovka Komety! Její kapitán Kadlic se protáhl až před branku, ovšem jeho ránu zastavila jen tyč! Kotouč se poté kutálel po čáře, ale nikdo v modrém se k dorážce nedostal!

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 20. Karpíšek (Daněk, Mudrych) – 12. Caha (Popelka, Sedláček), 15. Kunc, 40. D. Vašíček (Kadlic, Kučeřík), 56. Studený (Mlčák, Meluzín)


    HCM Warriors Brno: Kašpar (Atanasiadis) – Daněk (C), Miloš, Branžovský, Klimeš, Mekvica, Šutera, Vávra – Mudrych, Coufal, Hubáček, Brůžek, Borot, Karpíšek, Ludvík, Vysloužil, Bocián, Antoňů, Snášel.
    HC Kometa Brno: Holata (Pleticha) – Věžník, Sedláček, Kučeřík, Mlčák, Sedláček, P. Vašíček, Gloz, Studený, Buchal, Popelka, Caha, Minárik, Meluzín, Zajíček, J. Novák, Kavický, D. Vašíček, Kunc, Kadlic (C).

    Rozhodčí: Volf – Král, Vašíček
    bahis siteleri