Pittsburgh – Columbus 0:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (1:2 po s.n.) | Montreal – Ottawa 9:2 (kon.)
Minnesota – Dallas 5:1 (kon.) | Nashville – Tampa 2:3 (po pr.) | Chicago – Boston 1:0 (kon.)
Calgary – Winnipeg 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Arizona 0:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 1:0 (po pr.) | St. Louis – Washington 3:4 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Arizona Coyotes
Neděle 01.10.2017, 04:00 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    San Jose během přípravy odehrálo čtyři zápasy a zatím se mu daří, když třikrát v řadě vstřelilo pět gólů a zaznamenalo vítězství. Skvělou sérii ukončil až duel s Anaheimem, na jehož ledě Sharks vypadaly zuby a prohráli 3:0. Právě proti Anaheimu zahájila letošní předsezónní část NHL hostující Arizona, která ho naopak smetla 5:1, poté ovšem přišly čtyři porážky.

     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Dillon, Martin, Vlasic, Braun, Heed, Burns – Boedker – Thornton (A), Couture (A), Carpenter, Hertl, Tierney, Karlsson – Donskoi, Meier, Hansen, Ward, Labanc. Hlavní trenér: Rick Tocchet.

    Arizona Coyotes: Domingue (Langhamer) – Hjalmarsson (A), Clendening, Goligoski (A), Demers, Connauton, Schenn – Domi, Stepan (A), Keller – Rieder, Dvorak, Duclair – Crouse, Strome, Perlini – Martinook, Cousins, Fischer. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Tom Kowal. Čároví: Ryan Gibbons, Vaughan Rody.

     
    V SAP Center právě doznívá americká národní hymna a za pár okamžiků už bude vše připraveno k zahájení zápasu, v němž San Jose hostí na svém ledě Arizonu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Joe Thornton a Derek Stepan se proti sobě postavili na úvodní vhazování. Úspěšnější byl domácí útočník a utkání mezi San Jose a Arizonou právě bylo zahájeno.
     
    00:32
    Coyotes se na levém křídle nepodařilo z obranného pásma přesně rozehrát a puk zamířil po 32 sekundách na zakázané uvolnění. Vhazovalo se po pravici Louise Dominguea.
     
    01:43
    Tim Heed neměl na pravé straně obranného pásma žádné starosti. Útočnou akci Coyotes taženou opět po levém křídle tentokrát zastavilo postavení mimo hru.
     
    02:41
    Kevin Labanc se po necelých třech minutách postaral o první střelu zápasu, jeho pokus z vrcholu pravého kruhu ale bránu minul, když zamířil vedle vzdálenějšího levého horní rohu.
     
    03:06
    Marc-Edouard Vlasic za svou bránou dobruslil puk a po nepřesné rozehrávce Coyotes podél střídaček se pískalo další zakázané uvolnění. Hra byla přerušena.
     
    03:32
    Coyotes v levém rohu svého obranného pásma získali puk, poté se jim ale nepodařilo rozehrát a opět vyhodili puk na zakázané uvolnění. Druhý Icing v rozmezí pouhých 26 sekund.
     
    03:33
    Brent Burns vyhrál vhazování a na levém křídle vypálil z ostrého úhlu rychle Timo Meier, jeho pokus byl ale nepřesný a skončil v ochranné síti. Vhazovalo se ve středním pásmu.
     
    04:44
    Derek Stepan se dostal v levém kruhu pro vhazování a byla z toho první šance utkání. Martin Jones byl ovšem pozorný a po rychlém reflexivním zákroku puk vyrazil.
     
    05:18
    Kevin Labanc na pravém křídle krásně vypálil od modré čáry zápěstím a také Louis Domingue si připsal první úspěšný zákrok, když kotouč ukryl ve svém náručí a přerušil hru.
     
    05:44
    Joonas Donskoi napřáhl mezi kruhy pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila do pravého horního rohu brány, Louis Domingue ale předvedl fantastický zákrok a poté ještě jeden, když si u své levé tyče poradil s dorážkou Mikkela Boedkera! Obrovská šance.
     
    06:46
    Martin Jones před pár okamžiky vyrazil prudkou střelu Jasona Demerse z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a další akci Coyotes zastavilo postavení mimo hru, po kterém následuje reklamní přestávka.
     
    07:01
    Joel Ward a Melker Karlsson dobře pracovali na levé straně obranného pásma Sharks a Brendan Perlini se společně se svými spoluhráči k ničemu po nepřesné zpětné přihrávce nedostal.
     
    07:05
    Coyotes sice v blízkosti útočné modré čáry rychle získali puk zpět, jejich oblouk od střídaček ale přerušil postavení mimo hru a hokejisté hostujícího týmu se do pásma nedostali.
     
    08:36
    Joonas Donskoi na pravém křídle nabral rychlost a z ostrého úhlu napřáhl ke střele, kterou na přední tyči srazil za bránu dobře bekčekující Alex Goligoski.
     
    08:52
    Coyotes podnikli podél střídaček rychlý protiútok a Anthony Dunclair v blízkosti pravé tyče zakončoval bekhendem, Martin Jones byl ale připravený a jeho střelu úspěšně vyrazil.
     
    09:43
    Justin Braun v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele, kterou před bránou trefil svého spoluhráče Tima Meiera. A právě Timo Meier se po přihrávce zpoza brány vzápětí ocitl v obrovské šanci, z blízkosti ale vyklepal pouze výstroj Louise Dominguea, který si připsal fantastický zákrok a kotouč úspěšně vyrazil!
     
    10:05
    Christian Fisher se nerozpakoval a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou domácí brankář Martin Jones vyrazil mimo svou bránu.
     
    10:28
    Clayton Keller se ocitl v blízkosti levé tyče ve vynikající střelecké pozici, jenže jeho střelu zápěstím Martin Jones skvěle vyrazil a podržel svůj tým nyní nad vodou! Stále bez branek.
     
    11:00
    Kevin Labanc fauloval Kevina Connautona a přesně devět minut před koncem úvodní části dostal dvě minuty za hákování. Arizona má k dispozici první přesilovou hru utkání.
     
    11:16
    Brendan Perlini na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, kterou Martin Jones dokázal najít a poté ji úspěšně vyrazit mimo tyče.
     
    11:28
    Vzápětí pálil z opačné strany Anthony Dunclair, jeho pokus ovšem bránu San Jose v přesilové hře minul.
     
    11:43
    Fantastický Martin Jones opět zasahuje! Brankář San Jose si nejprve poradil se střelou Brendana Perliniho, který na levém křídle pálil zápěstím od modré čáry, a poté i s dorážkou Dylana Stromea, který se v blízkosti levé tyče ocitl v obrovské šanci, ani on ovšem síť nerozvlnil!
     
    13:00
    Vyloučený Kevin Labanc se vrátil z trestné lavice zpět na led a San Jose úspěšně přečkalo první oslabení.
     
    13:03
    Kevin Connauton v rozmezí pouhých sedmi sekund dvakrát pálil na levé straně od modré čáry, oba jeho pokusy ale byly nepřesné a minuly bránu domácího San Jose Sharks.
     
    14:14
    Logan Couture se na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování ocitl ve slibné střelecké pozici, jeho následný pokus ale Louis Domingue dobře viděl a vyrazil ho mimo.
     
    14:57
    Dylan Strome na opačné straně ledové plochy tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho prudká rána s příklepem ale našla pouze výstroj brankáře Martina Jonese.
     
    15:21
    Melker Karlsson vypálil zápěstím z pravého kruhu pro vhazování a po zákroku Louise Dominguea se o šest sekund později ocitl před bránou v obrovské šanci Ryan Carperter! Brankáře Arizony ovšem z blízkosti nepřekonal!
     
    16:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    DEREK STEPAN si najel před bránu na přihrávku Claytona Kellera a střelou z mezikruží nedal Martinovi Jonesovi šanci! Bývalý útočník Rangers skóruje a Arizona vede na ledě San Jose 1:0. Asistence: Clayton Keller a Max Domi.
     
    16:36
    Kevin Connauton fauloval Logana Couturea a dostal dvě minuty za podržení. San Jose si v závěru úvodní části utkání zahraje první přesilovou hru.
     
    16:50
    Faulovaný Logan Couture mohl potrestat faul Kevina Connautona vyrovnávacím gólem, jenže jeho střela z prostoru mezi kruhy pro vhazování těsně minula bránu! To byla velice slibná šance.
     
    17:59
    Logan Couture střelou z vrcholu mezikruží prověřil pozornost Louise Domingua, který si téměř o minutu později poradil i s pokusem Marca-Edouarda Vlasica od modré čáry.
     
    18:25
    Derek Stepan po dvou zablokovaných střelách svých spoluhráčů vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Další šance pro Sharks.
     
    18:30
    Tim Heed napřáhl na vrcholu levého kruhu ihned po vhazování ke tvrdé střele s příklepem, se kterou si Louis Domingue dokázal poradit a sevřel puk ve své výstroji.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    20:00
    První třetina skončila.

     
    Diváci v SAP Center viděli během úvodní a velice vyrovnané úvodní části utkání mezi San Jose a Arizonou jediný gól, o který se necelé čtyři minuty před přestávkou postaral bývalý a velice zkušený útočník New Yorku Rangers Derek Stepan. Skóre po první třetině. San Jose Sharks 0 Arizona Coyotes 1.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:03.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    San Jose vstoupilo do prostřední části s jednobrankovým mankem, rychle ale mohlo být vyrovnáno! Brent Burns napřáhl na vrcholu levého kruhu ke tvrdé střele s příklepem a po zákroku Louise Dominguea se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce Mikkel Boedker, ani jeho tvrdá rána s příklepem v síti neskončila!
     
    21:47
    Melker Karlson měl na holi další slibnou příležitost, střelou z mezikruží ovšem bránu minul.
     
    22:39
    San Jose se osvobodilo za cenu zakázaného uvolnění a hra se přestěhovala zpět před Martina Jonese.
     
    23:00
    Mikkel Boedker využil volného prostoru na levém křídle ke střele z vrcholu kruhu pro vhazování, jeho střelu zápěstím ovšem našel pozorný Louis Domingue, který stále drží čisté konto.
     
    23:37
    Clayton Keller na pravém křídle krátce před útočnou modrou čárou vypálil zápěstím a donutil Martina Jonese k zákroku.
     
    24:10
    Další zakázané uvolnění, tentokrát ovšem v podání hostujících hokejistů Arizony, kteří vedou v San Jose 1:0.
     
    24:48
    Jordan Martinook měl na hokejce druhý gól Arizony, když se v blízkosti brány San Jose dostal ke střele, fantastický Martin Jones se ale podruhé překonat nechal a puk vyrazil!
     
    25:19
    Alex Goligoski na opačné straně také pálil z mezikruží, jeho pokus ale před bránou zablokoval Justin Braun.
     
    25:56
    Brent Burns dostal po faulu na Alexe Goligoskiho dvě minuty za sekání. Arizona si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    26:07
    Jason Demers na pravém křídle vypálil od modré čáry, jeho pokus ale bránu Martina Jonese minul.
     
    26:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    DEREK STEPAN si podruhé v zápase najel před bránu na přihrávku Claytona Kellera a v přesilové hře nedal Martinovi Jonesovi z blízkosti šanci! Nová posila Coyotes má zaděláno na hattrick a druhá útočná formace Arizony zatím předvádí excelentní výkon, druhou asistenci má Max Domi. Asistence: Clayton Keller a Max Domi.
     
    27:10
    Brenden Dillon zablokoval střelu Christiana Fishera, který se v mezikruží ocitl ve slibné příležitosti, a sražený puk poté přikryl pod lapačkou Martin Jones.
     
    28:59
    Derek Stepan po jedné zablokované střele na obou stranách mohl vstřelit hattrick, jeho střela zápěstím ale z blízkosti zamířila do výstroje Martina Jonese, který ho dokázal vychytat!
     
    29:45
    Joonas Donskoi u hrazení hodně ošklivě dohrál Nicka Cousinse, který se jen těžko zvedal po nárazu do mantinelu na nohy, a útočník San Jose vyfasoval pětiminutový osobní trest plus do konce utkání. Pět minut za Joonase Donskoi odsedí Kevin Labanc.
     
    29:45
    To je neuvěřitelné! Ještě než začala pětiminutová přesilová hra San Jose, Dylan Strome porušil postup při vhazování a byl za zdržování hry vyloučen na 2 minuty.
     
    31:54
    Lawson Crouse se na vrcholu mezikruží dostal ke střele, kterou pozorný Martin Jones našel a vyrazil.
     
    33:41
    Alex Goligoski na vrcholu levého kruhu vypálil zápěstím a Martin Jones jeho táhlý pokus vyrazil.
     
    34:08
    Brendan Perlini se ocitl v mezikruží ve slibné šanci, do jeho střely se ale skvěle postavil Justin Braun.
     
    34:34
    Další útočnou snahu Coyotes zastavila přihrávka rukou, po které se vhazovalo ve středním pásmu.
     
    34:57
    Jordan Martinook mohl pět minut a tři sekundy před koncem prostřední části zvýšit na 3:0 pro Arizonu, jeho pokus z mezikruží ale bránu Martina Jonese minul! Skóre se nezměnilo.
     
    35:38
    Melker Karlsson mohl vstřelit úvodní gól Sharks a vrátit San Jose ještě před koncem druhé třetiny zpět do zápasu, jenže z blízkosti bránu trestuhodně minul! Obrovská šance Sharks.
     
    36:31
    Jason Demers na pravém křídle pálil od modré čáry, jeho pokus ale zablokoval Melker Karlsson, který před pár okamžiky mohl skórovat a snížit na 1:2.
     
    37:30
    Marc-Eduard Vlasic se v rychlém sledu dostal na levém křídle ke dvěma střelám, jeho pokus od modré čáry i z vrcholu kruhu pro vhazování byl ale zablokován.
     
    38:02
    Chris Tierny a Justin Braun se v rozmezí pouhých deseti sekund dostali ke střele, ani jeden z nich ovšem skórovat nedokázal. Louis Domingue oba pokusy Sharks vyrazil a stále je nepřekonán.
     
    38:09
    Justin Braun zkusil vypálit z vrcholu mezikruží a jeho ránu zablokoval Niklas Hjalmarsson.
     
    39:00
    Do konce prostřední části duelu odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

     
    Louis Dominque zatím podává v SAP Center excelentní výkon a Arizona vede zásluhou svého brankáře a nové posily Dereka Stepana o dvě branky. Druhá útočná formace ve složení Derek Stepan, Clayton Keller a Max Domi se postarala o oba góly ve stejném pořadí, jak jsou jmenováni. Bývalý útočník Rangers má tedy zaděláno na ledě San Jose na hattrick. Skóre po druhé třetině. San Jose Sharks 0 Arizona Coyotes 2.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 5:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Ve SAP Center byla zahájena závěrečná část utkání a zatím to po čtyřiceti minutách vypadá, že San Jose podruhé v řadě vyjde gólově naprázdno, když v posledním zápase podlehlo 3:0 Anaheimu Ducks.
     
    41:24
    Jannik Hansen mohl skórovat a hned dvakrát! Jenže první střela z mezikruží byla nepřesná, stejně jako druhá na pravém křídle z vrcholu pravého kruhu pro vhazování. Skóre: 0-2.
     
    42:03
    Melker Karlsson pálil vzápětí ze stejného místa jako Jannik Hansen, jeho pokus ale Louis Domingue zneškodnil.
     
    42:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    BRENDAN PERLINI si najel před bránu na přihrávku Adama Clendeninga a z blízkosti zamířil za záda Martina Jonese! San Jose na začátku závěrečné třetí třetiny prohrává o tři branky a zajímavosti je, že všechny tři góly padly z prostoru v blízkosti brány. Coyotes míří za vítězstvím. Asistence: Adam Clendening.
     
    43:25
    Jannik Hansen se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže zatímco Arizona z blízkosti skóruje, Sharks bránu minou! Další velká příležitost.
     
    45:03
    Jason Demers na opačné straně pálil od modré čáry a také jeho pokus byl nepřesný, jenže z dálky.
     
    45:37
    Alex Goligoski byl vyloučen na dvě minuty za podržení poté, co fauloval Ryana Carpentera.
     
    45:46
    Logan Couture mohl rychle využít přesilovou hru, jeho střela z vrcholu mezikruží ale skončila mimo.
     
    46:47
    Logan Couture skvěle clonil před bránou, kde nebezpečně tečoval nahození jednoho ze svých spoluhráčů, Louis Domingue ale předvedl výtečný reflex a dobře zasáhl! Udrží čisté konto?
     
    47:08
    Mikkel Boedker vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Louis Domingue jeho střelu zápěstím vyrazil.
     
    47:59
    A další úspěšný zákrok brankáře Arizony, když vyrazil střelu Joela Warda z prostoru mezi pravým kruhem a modrou čárou. Louis Domingue je dnes k nepřekonání!
     
    49:12
    O další dvě střely Sharks se v rozmezí pouhých pěti sekund postarali Jannik Hansen a Justin Braun, ani jeden ale pozorného Louise Domingue překonat nedokázal.
     
    49:13
    Nick Cousins zamířil na trestnou lavici poté, co dostal dvě minuty za sekání po faulu na Brendena Dillona.
     
    49:27
    Brent Burns je jedním z nejlepších obránců v NHL, který navíc umí střílet góly, a nyní se to snažil potvrdit ranou od modré čáry, jenže Louis Domingue puk vyrazil.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:37
    Po deseti sekundách Brent Bruns pálil od modré čáry s příklepem znovu, Louis Domingue ale znovu připraven.
     
    50:09
    Derek Stepan ze středového kruhu napálil puk na bránu Sharks a donutil Martina Jonese k zákroku, po kterém přerušil hru. Téměř poloviny z přesilové hry je pryč.
     
    50:30
    Chris Tierney se po dobrém pohybu puku dostal před bránou do slibné šance, jenže ji z mezikruží minul! Sharks není dnes přáno skórovat.
     
    51:11
    Marc-Edouard Vlasic dvě sekundy před koncem přesilové hry San Jose vypálil na levém křídle od modré čáry a připravený Louis Domingue podržel puk ve své výstroji.
     
    52:50
    Mikkel Boedker napřáhl v pravém kruhu ke tvrdé střele s příklepem, kterou Louis Domingue vyrazil.
     
    53:09
    A znovu Louis Domingue, jehož pozornost tentokrát prověřil ranou s příklepem z vrcholu levého kruhu pro vhazování ve třetí třetině hodně aktivní Logan Couture.
     
    54:00
    Sražený kotouč skončil na střídačce jednoho z týmů a poté se vhazovalo po pravici Louise Dominguea.
     
    54:59
    Chris Tierney mohl skórovat v blízkosti levé tyče a můžete hádat, jak to dopadlo. Bránu minul!
     
    55:40
    Tobias Rieder na opačné straně pálil vzápětí také nepřesně, jenže jeho střela přišla na levém křídle od modré čáry, což je obrovský rozdíl.
     
    56:04
    Puk skončil v ochranné síti a po reklamní přestávce vyhrál vhazování ve středovém kruhu Tomáš Hertl.
     
    57:05
    Kevin Connauton na levém křídle vypálil od modré čáry a připravený Martin Jones podržel puk v náručí.
     
    57:09
    Luke Schenn ihned po vhazování vypálil ve středu útočného pásma od modré čáry, ale nepřesně.
     
    58:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    BRENDAN PERLINI minutu a šest sekund před koncem zápasu napřáhl v levém kruhu pro vhazování po přihrávce Dylana Stromea ke tvrdé střele s příklepem, kterou poslal puk do prázdné klece. Arizona vede těsně před koncem 4:0! Asistence: Dylan Strome a Lawson Crouse.
     
    59:00
    Do konce dnešní střetnutí zbývá odehrát 1 minuta.
     
    Konec zápasu.

     
    Druhá útočná formace Arizony ve složení Max Domi, Derek Stepan a Clayton Keller dobyla SAP Center, když v průběhu první i druhé třetiny zařídila jediný gól a Derek Stepan zadělal na hattrick, který nakonec nedovršil. Výhru Coyotes, na které má obrovský podíl čistým kontem brankář Louis Domingue, podtrhl ve třetí části dvěma góly Brendan Perlini. Arizona ukončila v přípravě sérii čtyř porážek v řadě, zatímco San Jose po Anaheimu podruhé v řadě vyšlo gólově naprázdno a tentokrát doma prohrálo. Konečný výsledek. San Jose Sharks 0 Arizona Coyotes 4.
     
    Hvězdy utkání

    1. Louis Domingue (ARI) 31 zák., 0 gólů, 100%
    2. Derek Stepan (ARI) 2+0
    3. Clayton Keller (ARI) 0+2
     
    Česká stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:14 (06:37:58)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Stepan (Keller, Domi), 27. Stepan (Keller, Domi), 43. Perlini (Clendening), 59. Perlini (Strome, Crouse)


    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Dillon, Martin, Vlasic, Braun, Heed, Burns – Boedker – Thornton (A), Couture (A), Carpenter, Hertl, Tierney, Karlsson – Donskoi, Meier, Hansen, Ward, Labanc. Hlavní trenér: Rick Tocchet.
    Arizona Coyotes: Domingue (Langhamer) – Hjalmarsson (A), Clendening, Goligoski (A), Demers, Connauton, Schenn – Domi, Stepan (A), Keller – Rieder, Dvorak, Duclair – Crouse, Strome, Perlini – Martinook, Cousins, Fischer. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Tom Kowal. Čároví: Ryan Gibbons, Vaughan Rody

    Diváci: 16761
    bahis siteleri