Pittsburgh – Columbus 0:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (1:2 po s.n.) | Montreal – Ottawa 9:2 (kon.)
Minnesota – Dallas 5:1 (kon.) | Nashville – Tampa 2:3 (po pr.) | Chicago – Boston 1:0 (kon.)
Calgary – Winnipeg 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Arizona 0:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 1:0 (po pr.) | St. Louis – Washington 3:4 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Arizona Coyotes
Neděle 01.10.2017, 04:00 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    BRENDAN PERLINI minutu a šest sekund před koncem zápasu napřáhl v levém kruhu pro vhazování po přihrávce Dylana Stromea ke tvrdé střele s příklepem, kterou poslal puk do prázdné klece. Arizona vede těsně před koncem 4:0! Asistence: Dylan Strome a Lawson Crouse.
     
    42:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    BRENDAN PERLINI si najel před bránu na přihrávku Adama Clendeninga a z blízkosti zamířil za záda Martina Jonese! San Jose na začátku závěrečné třetí třetiny prohrává o tři branky a zajímavosti je, že všechny tři góly padly z prostoru v blízkosti brány. Coyotes míří za vítězstvím. Asistence: Adam Clendening.
     
    26:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    DEREK STEPAN si podruhé v zápase najel před bránu na přihrávku Claytona Kellera a v přesilové hře nedal Martinovi Jonesovi z blízkosti šanci! Nová posila Coyotes má zaděláno na hattrick a druhá útočná formace Arizony zatím předvádí excelentní výkon, druhou asistenci má Max Domi. Asistence: Clayton Keller a Max Domi.
     
    16:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    DEREK STEPAN si najel před bránu na přihrávku Claytona Kellera a střelou z mezikruží nedal Martinovi Jonesovi šanci! Bývalý útočník Rangers skóruje a Arizona vede na ledě San Jose 1:0. Asistence: Clayton Keller a Max Domi.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Stepan (Keller, Domi), 27. Stepan (Keller, Domi), 43. Perlini (Clendening), 59. Perlini (Strome, Crouse)


    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Dillon, Martin, Vlasic, Braun, Heed, Burns – Boedker – Thornton (A), Couture (A), Carpenter, Hertl, Tierney, Karlsson – Donskoi, Meier, Hansen, Ward, Labanc. Hlavní trenér: Rick Tocchet.
    Arizona Coyotes: Domingue (Langhamer) – Hjalmarsson (A), Clendening, Goligoski (A), Demers, Connauton, Schenn – Domi, Stepan (A), Keller – Rieder, Dvorak, Duclair – Crouse, Strome, Perlini – Martinook, Cousins, Fischer. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Tom Kowal. Čároví: Ryan Gibbons, Vaughan Rody

    Diváci: 16761
    bahis siteleri