Pittsburgh – Columbus 0:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (1:2 po s.n.) | Montreal – Ottawa 9:2 (kon.)
Minnesota – Dallas 5:1 (kon.) | Nashville – Tampa 2:3 (po pr.) | Chicago – Boston 1:0 (kon.)
Calgary – Winnipeg 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Arizona 0:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 1:0 (po pr.) | St. Louis – Washington 3:4 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Arizona Coyotes
Neděle 01.10.2017, 04:00 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    BRENDAN PERLINI minutu a šest sekund před koncem zápasu napřáhl v levém kruhu pro vhazování po přihrávce Dylana Stromea ke tvrdé střele s příklepem, kterou poslal puk do prázdné klece. Arizona vede těsně před koncem 4:0! Asistence: Dylan Strome a Lawson Crouse.
     
    54:59
    Chris Tierney mohl skórovat v blízkosti levé tyče a můžete hádat, jak to dopadlo. Bránu minul!
     
    50:30
    Chris Tierney se po dobrém pohybu puku dostal před bránou do slibné šance, jenže ji z mezikruží minul! Sharks není dnes přáno skórovat.
     
    49:13
    Nick Cousins zamířil na trestnou lavici poté, co dostal dvě minuty za sekání po faulu na Brendena Dillona.
     
    46:47
    Logan Couture skvěle clonil před bránou, kde nebezpečně tečoval nahození jednoho ze svých spoluhráčů, Louis Domingue ale předvedl výtečný reflex a dobře zasáhl! Udrží čisté konto?
     
    45:37
    Alex Goligoski byl vyloučen na dvě minuty za podržení poté, co fauloval Ryana Carpentera.
     
    43:25
    Jannik Hansen se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže zatímco Arizona z blízkosti skóruje, Sharks bránu minou! Další velká příležitost.
     
    42:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    BRENDAN PERLINI si najel před bránu na přihrávku Adama Clendeninga a z blízkosti zamířil za záda Martina Jonese! San Jose na začátku závěrečné třetí třetiny prohrává o tři branky a zajímavosti je, že všechny tři góly padly z prostoru v blízkosti brány. Coyotes míří za vítězstvím. Asistence: Adam Clendening.
     
    41:24
    Jannik Hansen mohl skórovat a hned dvakrát! Jenže první střela z mezikruží byla nepřesná, stejně jako druhá na pravém křídle z vrcholu pravého kruhu pro vhazování. Skóre: 0-2.
     
    35:38
    Melker Karlsson mohl vstřelit úvodní gól Sharks a vrátit San Jose ještě před koncem druhé třetiny zpět do zápasu, jenže z blízkosti bránu trestuhodně minul! Obrovská šance Sharks.
     
    34:57
    Jordan Martinook mohl pět minut a tři sekundy před koncem prostřední části zvýšit na 3:0 pro Arizonu, jeho pokus z mezikruží ale bránu Martina Jonese minul! Skóre se nezměnilo.
     
    29:45
    To je neuvěřitelné! Ještě než začala pětiminutová přesilová hra San Jose, Dylan Strome porušil postup při vhazování a byl za zdržování hry vyloučen na 2 minuty.
     
    29:45
    Joonas Donskoi u hrazení hodně ošklivě dohrál Nicka Cousinse, který se jen těžko zvedal po nárazu do mantinelu na nohy, a útočník San Jose vyfasoval pětiminutový osobní trest plus do konce utkání. Pět minut za Joonase Donskoi odsedí Kevin Labanc.
     
    28:59
    Derek Stepan po jedné zablokované střele na obou stranách mohl vstřelit hattrick, jeho střela zápěstím ale z blízkosti zamířila do výstroje Martina Jonese, který ho dokázal vychytat!
     
    26:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    DEREK STEPAN si podruhé v zápase najel před bránu na přihrávku Claytona Kellera a v přesilové hře nedal Martinovi Jonesovi z blízkosti šanci! Nová posila Coyotes má zaděláno na hattrick a druhá útočná formace Arizony zatím předvádí excelentní výkon, druhou asistenci má Max Domi. Asistence: Clayton Keller a Max Domi.
     
    25:56
    Brent Burns dostal po faulu na Alexe Goligoskiho dvě minuty za sekání. Arizona si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    24:48
    Jordan Martinook měl na hokejce druhý gól Arizony, když se v blízkosti brány San Jose dostal ke střele, fantastický Martin Jones se ale podruhé překonat nechal a puk vyrazil!
     
    20:39
    San Jose vstoupilo do prostřední části s jednobrankovým mankem, rychle ale mohlo být vyrovnáno! Brent Burns napřáhl na vrcholu levého kruhu ke tvrdé střele s příklepem a po zákroku Louise Dominguea se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce Mikkel Boedker, ani jeho tvrdá rána s příklepem v síti neskončila!
     
    18:25
    Derek Stepan po dvou zablokovaných střelách svých spoluhráčů vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Další šance pro Sharks.
     
    16:50
    Faulovaný Logan Couture mohl potrestat faul Kevina Connautona vyrovnávacím gólem, jenže jeho střela z prostoru mezi kruhy pro vhazování těsně minula bránu! To byla velice slibná šance.
     
    16:36
    Kevin Connauton fauloval Logana Couturea a dostal dvě minuty za podržení. San Jose si v závěru úvodní části utkání zahraje první přesilovou hru.
     
    16:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    DEREK STEPAN si najel před bránu na přihrávku Claytona Kellera a střelou z mezikruží nedal Martinovi Jonesovi šanci! Bývalý útočník Rangers skóruje a Arizona vede na ledě San Jose 1:0. Asistence: Clayton Keller a Max Domi.
     
    15:21
    Melker Karlsson vypálil zápěstím z pravého kruhu pro vhazování a po zákroku Louise Dominguea se o šest sekund později ocitl před bránou v obrovské šanci Ryan Carperter! Brankáře Arizony ovšem z blízkosti nepřekonal!
     
    11:43
    Fantastický Martin Jones opět zasahuje! Brankář San Jose si nejprve poradil se střelou Brendana Perliniho, který na levém křídle pálil zápěstím od modré čáry, a poté i s dorážkou Dylana Stromea, který se v blízkosti levé tyče ocitl v obrovské šanci, ani on ovšem síť nerozvlnil!
     
    11:00
    Kevin Labanc fauloval Kevina Connautona a přesně devět minut před koncem úvodní části dostal dvě minuty za hákování. Arizona má k dispozici první přesilovou hru utkání.
     
    10:28
    Clayton Keller se ocitl v blízkosti levé tyče ve vynikající střelecké pozici, jenže jeho střelu zápěstím Martin Jones skvěle vyrazil a podržel svůj tým nyní nad vodou! Stále bez branek.
     
    09:43
    Justin Braun v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele, kterou před bránou trefil svého spoluhráče Tima Meiera. A právě Timo Meier se po přihrávce zpoza brány vzápětí ocitl v obrovské šanci, z blízkosti ale vyklepal pouze výstroj Louise Dominguea, který si připsal fantastický zákrok a kotouč úspěšně vyrazil!
     
    05:44
    Joonas Donskoi napřáhl mezi kruhy pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila do pravého horního rohu brány, Louis Domingue ale předvedl fantastický zákrok a poté ještě jeden, když si u své levé tyče poradil s dorážkou Mikkela Boedkera! Obrovská šance.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Stepan (Keller, Domi), 27. Stepan (Keller, Domi), 43. Perlini (Clendening), 59. Perlini (Strome, Crouse)


    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Dillon, Martin, Vlasic, Braun, Heed, Burns – Boedker – Thornton (A), Couture (A), Carpenter, Hertl, Tierney, Karlsson – Donskoi, Meier, Hansen, Ward, Labanc. Hlavní trenér: Rick Tocchet.
    Arizona Coyotes: Domingue (Langhamer) – Hjalmarsson (A), Clendening, Goligoski (A), Demers, Connauton, Schenn – Domi, Stepan (A), Keller – Rieder, Dvorak, Duclair – Crouse, Strome, Perlini – Martinook, Cousins, Fischer. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Tom Kowal. Čároví: Ryan Gibbons, Vaughan Rody

    Diváci: 16761
    bahis siteleri