Nitra – Poprad 3:4 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.) | Žilina – Detva 5:2 (kon.)
Trenčín – Zvolen 3:1 (kon.) | Košice – Nové Zámky 4:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (0:2, 1:1, 3:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 01.10.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa dnešný hokejový zápas medzi celkami HC Košice a HC Nové Zámky, a to výsledkom 4:3. Tri body za výhru si tak zo stretnutia odnášajú domáci.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 39:30

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok víkendu. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:26:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Prebieha záverečná minúta riadnej hracej doby.
     
    58:42
    Pacan mohol rozhodnúť, Romančík ale čaruje a puk vykopáva na zadný mantinel! Tak toto bol zákrok večera.
     
    58:20
    Košice majú k dispozícii presilovú hru piatich proti trom. Bolo by veľkým prekvapením, ak by sa Novým Zámkom podarilo v tejto situácii vyrovnať.
     
    58:18
    Oddychový čas domácich.
     
    58:18
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Kovačevič – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    58:04
    Veľká šanca Pacana, ktorý si chcel Romančíka v bránke rozpohybovať, následne ho ale blafákom a bekhendovým zakončením neoklamal.
     
    57:46
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Jass – 2 min., hákovanie).
     
    57:30
    Košice vyhadzujú puk k bránke súpera a odchádzajú striedať. Domáci si budú šetriť sily na absolútny záver.
     
    57:01
    Začali sa posledné tri minúty riadnej hracej doby.
     
    56:40
    Navyše to vyzeralo na zaujímavú akciu, na konci ktorej mal stáť Hovorka. Finálna prihrávka však neprešla, a tak dočasný košický kapitán definitívne nerozhodol.
     
    56:17
    Košice sa rýchlo oslobodili a nazbierali cenné sekundy v útočnom pásme.
     
    55:55
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., podrazenie).
     
    55:22
    Puk sa pomerne často presúva stredným pásmom, väčšinou ale prechádza až do obrannej tretiny Nových Zámkov. Tie si, zdá sa, minuli svoj pušný prach a smerom dopredu už toho veľa vymyslieť nevedia.
     
    54:32
    Raenko prehral v okolí stredového kruhu osobný súboj a puk tak musel len odovzdať na čepeľ svojho súpera. Takéto momenty budú Košiciam len vyhovovať.
     
    53:13
    Puk bol dlho zašliapnutý v rohu klziska, medzičasom sme sa presunuli do ďalšej minúty. V riadnej hracej doby nám ich ostáva už len necelých sedem.
     
    52:39
    Hostia teraz strácajú cenné sekundy vo svojej obrannej tretine, čo im za súčasného stavu rozhodne nevyhovuje. Košice ale prepli na dobrú defenzívu a teraz bude pre Nové Zámky len veľmi ťažké skórovať.
     
    51:20
    Kovačevič sa rozbiehal o čosi pomalšie ako by bolo vhodné a práve to bol jeden z dôvodov, prečo domáci hráči pohyb súpera prečítali a o puk ho pripravili.
     
    50:39
    Košiciam nevyšla prihrávka medzi kruhy a puk poputoval až pred ich bránku. V tomto priestore ale hostia úspešne nekombinovali, a tak sme strelecké zakončenie nesledovali.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva 10 minút.
     
    48:30
    Nové Zámky teraz budú musieť bojovať o body, i keď to po dobu dvoch tretín vyzeralo na ich víťazstvo. Hokej ale rozhodujú tretiny tri, a tak je situácia rázom iná.
     
    47:11
    Košice dali gól!
    Dokonalý košický obrat pokračuje. O slovo sa teraz prihlásil po druhýkrát DÁVID ŠOLTÉS, ktorý sa môže stať hrdinom dnešného zápasu. Asistencie: Tomáš Klíma, David Pacan.
     
    46:10
    Záverečná časť riadnej hracej doby plynie mimoriadne pomaly. Dôvodom je predovšetkým časté postavenie hry z oboch strán, tak, ako teraz z tej košickej.
     
    46:06
    Plašil sa nemal s rozohrávkou kam ponáhľať a radšej počkal v obrannom pásme Nových Zámkov na prestriedanie svojich spoluhráčov. Striedať odišli aj domáce Košice.
     
    44:45
    Lantoši to myslel šikovnou prihrávkou k mantinelu veľmi dobre, spoluhráči ale jeho zámer nepochopili, a tak sa do gólovej šance nevydali. To je škoda pre Nové Zámky.
     
    43:30
    Košice sú hladné po ďalšom góle, teraz to ale s rýchlosťou mierne prehnali. Domáci hokejisti sa totiž sami dostali do ofsajdovej pozície, z ktorej už nedokázali vykorčuľovať.
     
    42:31
    Košice dali gól!
    A je vyrovnané. Košice vstúpili do záverečnej časti riadnej hracej doby raketovo a dvomi rýchlymi gólmi sa dostali späť do hry. Do listiny strelcov sa zapísal DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Tomáš Klíma, Eduard Šedivý.
     
    42:24
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Raenko – 2 min., podrazenie).
     
    41:29
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti strieľajú kontaktný gól, čo naznačuje, že tretia tretina by mohla byť konečne zaujímavou. Po pravom krídle unikol JAKUB SUJA, ktorý nedal strelou švihom Romančíkovi šancu na zákrok. Asistencie: Peter Boltun, Martin Dudáš.
     
    41:13
    Jenčík posúval puk za kruhy na vhadzovanie, spoluhráč mu chcel túto prihrávku vrátiť. Košickí útočníci si ale celkom nerozumeli a poslali sa von z útočného pásma.
     
    40:17
    Úvodné buly tretej tretiny je už minulosťou, záverečná časť riadnej hracej doby sa začala. Budeme zvedaví, či sa ešte bude skóre zásadnejším spôsobom meniť, alebo pôjde len o prípadné kozmetické úpravy.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Siréna v Steel aréne nám ohlásila koniec prostrednej časti riadnej hracej doby. Po dvoch tretinách platí v Košiciach stav 1:3.

    Pomer striel po 2. tretine: 26:23

    Tretia tretina sa začne približne o 18:52.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:16
    Prebieha záverečná minúta druhej tretiny. Zdá sa, že pred prestávkou sa už v Steel aréne neudeje nič zaujímavé.
     
    38:03
    Pískalo sa zakázané uvoľnenie v neprospech Nových Zámkov. Vhadzovať sa bude po pravici Patrika Romančíka, ktorý už ide do podrepu.
     
    37:55
    Pacan posúval na ľavú stranu, jeho spoluhráči ale prikorčuľovali do rohu klziska, kde o puk prišli. Oba celky by sa už najradšej videli v šatniach.
     
    36:30
    Košičanom sa dnes absolútne nedarí, čo teraz demonštrovala formácia vedená Pacanom. Domácim v útočnom pásme prepadol ľahučký puk, čo by sa nemalo stavať ani v žiackych súťažiach.
     
    35:24
    Diváci v Steel aréne zatiaľ môžu byť právom sklamaní, videli síce štyri góly, avšak veľa hokejového umenia im hokejisti na ľade nepredviedli. Platí to ako o domácich, tak aj o hosťoch.
     
    34:01
    Pri postavení mimo hry sa ale pískalo aj na opačnej strane klziska. Hra teraz výrazne stratila na svojom tempe a nám ostáva len veriť, že to nebude dlhodobejší efekt.
     
    33:36
    Jeden z hostí teraz nešťastne padol na útočnej modrej čiare a vystavil tak svoj celok ofsajdovej pozícii. Na tú už Nové Zámky zareagovať nedokázali.
     
    32:52
    Romančík dnes pôsobí v bránke istým dojmom, čo je pre Nové Zámky nepochybne dobrou správou. Práve tento muž môže byť jedným z hrdinov dnešného zápasu.
     
    32:28
    Kessel naháňal útočníkov súpera, získal puk a poslal ho Pacanovi, ktorý ešte posúval do strany. To sa ukázalo ako nesprávny ťah, keďže Košice sa takto sami zbavili lepšieho streleckého uhla.
     
    31:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    Lundström sa teraz poriadne hneval, pri tejto strele totiž veľa nevidel. Nové Zámky využili presilovú hru a vedú opäť o dva góly, o čo sa postaral MATTHEW PRAPAVESSIS. Asistencie: Adam Zbořil, Rastislav Špirko.
     
    30:30
    Suja dostal pri oslabení Košíc puk na svoju čepeľ, zaviezol ho do pásma súpera a tam nazbieral cenné sekundy. Oba celky teraz budú striedať počas hry.
     
    30:00
    Z riadnej hracej doby už uplynula jej presná polovica. Nové Zámky stále vedú, narozdiel od konca prvej tretiny ale už len o jeden gól.
     
    29:26
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    29:23
    A ďalšie vyhodenie puku až za bránku Joakima Lundströma. Táto presilová hra nevychádza Košiciam podľa predstáv.
     
    29:04
    Hrá sa v strednom pásme, hostia sa dobre bránia.
     
    28:30
    Nastrelený puk spoza ľavého kruhu na vhadzovnie Romančík čakal, prilepil sa k žrdi a stihol včas zakončiť. Vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    28:05
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Rehák – 2 min., sekanie).
     
    27:40
    Nové Zámky sa dobre bránia a vyhadzujú puk až k bránke svojho súpera.
     
    26:55
    Košice dali gól!
    Romančík si pri niekoľkých dobrých zakončeniach súpera držal čistý štít, napokon ale prvý gól predsa len inkasoval. Postaral sa o to JERE PULLI. Košice budú pokračovať v presilovke piatich proti štyrom. Asistencie: Richard Jenčík, Marek Hovorka.
     
    26:05
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Prapavessis – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    26:01
    Košičania dlho kombinovali pri mantineli, až prišla prihrávka pred pravý kruh a tvrdá bomba. Tá trafila jedného z hostí, ktorý bude tento stret s pukom poriadne dlho predýchavať. Veríme, že to napokon nebude nič vážne.
     
    25:36
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Raenko – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    25:24
    Košičania sa síce prezentovali rýchlym prechodom stredovou červenou i útočnou modrou čiarou, pokazená finálna prihrávka však znamenala len možnosť nezakončiť presne.
     
    24:28
    Z pozície pravého krídelníka v tejto chvíli dobre zakončil Varga, ktorý chcel nasadil Lundströmovi klasický teplomer. Chýbalo niekoľko desiatok centimetrov, každopádne, košický gólman puk spoľahlivo podržal.
     
    24:20
    Nahodený puk do pásma by za normálnych okolností prniesol zakázané uvoľnenie, domáci to ale zahrali na hybridný icing, puk si sami dokorčuľovali a mohli tak v hre pokračovať.
     
    23:45
    Ďalšia košická strela, tentokrát z o čosi väčšieho uhla. Domáci vstúpili do druhej tretiny útočne naladení, v ofenzíve im ale chýba väčšia drzosť, ktorá by mohla priniesť prípadný gól.
     
    22:53
    Lundström pristavil puk Boltunovi, ktorý tak mohol okamžite rozohrať smerom dopredu. Rýchlu útočnú akciu ukončila slabučká strela, ktorú Romančík bez väčších problémov zvládol pokryť.
     
    22:25
    Kessel posúval puk na útočnú modrú čiaru, kde si to ešte medzi sebou hráči rozhodili. Následne sa ale vybrali len k zadnému mantinelu, pričom v tomto priestore dominovali jednoznačne Nové Zámky.
     
    21:17
    Do pásma sa napokon dostali Košice, ktoré bojovali dlho o výhodnejšiu streleckú pozíciu. Do tej sa ale napokon nedostali, a tak budú môcť hrať smerom dopredu aj hostia.
     
    20:13
    Hlavný arbiter uchopil puk do svojich rúk, prikorčuľoval s ním ku stredovému kruhu a vhodením na ľad sa postaral o začiatok prostrednej časti riadnej hracej doby. Uvidíme, ktorý z tímov dokáže zaútočiť ako prvý.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina sa skončila, zo zápasu uplynulo rovných 20 minút. Do šatní sa pritom pôjde za priebežného stavu 0:2.

    Pomer striel po 1. tretine: 11:15

    Druhá tretina sa začne približne o 17:55.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:06
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny. Nové Zámky môžu striedať, puk sa totiž nachádza pri bránke ich dnešného hostiteľa z Košíc.
     
    18:38
    Domáci sa ale z dvoch gólov súpera nedokážu spamätať a produkujú jednu chybu za druhou, Teraz sa dopustili zbytočného zakázaného uvoľnenia.
     
    18:20
    Nové Zámky sa pomerne rýchlo oslobodili a puk poslali cez všetky čiary. Rozohrávať bude musieť košický gólman.
     
    18:05
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Zbořil – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    17:50
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia dnes premieňajú všetky väčšie šance na góly a vedú už 2:0. Nové Zámky sa s pukom nenápadne presunuli až pred Lundströma, ktorého prekonal MAREK DUBEC.
     
    17:34
    Tvrdá strela Jenčíka z pozície ľavého krídla ešte Romančíkovi vypadla, hostia mali šťastie, že nestál v tomto priestore nik pripravený dorážať.
     
    17:17
    Pacan sa nabál osobného súboja a zadnou časťou svojho tela zvalcoval súpera, následne ale nemal v pásme s kým kombinovať, a tak sa poľahky dostali k puku Nové Zámky.
     
    16:35
    Hričina odchádza z ľadu za pomoci lekára a spoluhráčov poriadne otrasený. Budeme zvedaví, či bude jeho zranenie natoľko vážne, že už do zápasu nezasiahne.
     
    16:35
    Hričina po súboji s Plašilom padá, odhadzuje svoje rukavice a drží sa za tvár. Toto vyzerá mimoriadne nepríjemne, k zranenému útočníkovi už šprintuje košický lekársky tím.
     
    16:03
    Hra sa v ostatných sekundách pomerne často prerušovala, následne po prihrávke rukou. Vhadzovať sa bude v strednom pásme, bližšie k bránke Nových Zámkov.
     
    15:40
    Jenčík teraz posúval za ľavý kruh Pullimu, ktorý sa na seba poriadne hnevá. Ofenzívne ladený bek totiž mohol strieľať, zvolil ale len postup k bránke, ktorý Romančík výborne prečítal.
     
    14:40
    Hain sa snažil puk vyhodiť z pásma, našiel ale len jedného z domácich hráčov. Ten zasa posúval pred bránku Hričinovi, ktorý do dráhy puku doslova vletel a našťastie pre Nové Zámky ho tečoval len mimo priestor troch žrdí.
     
    14:07
    Celá situácia sa zopakovala ešte raz, avšak teraz už šli oba celky striedať. Košice sa v tomto oslabení ubránili, nevyužitá prvá presilová hra Nových Zámkov.
     
    13:30
    Domácim sa podarilo oslobodiť. Puk teraz letí až k Romančíkovi, ktorý bude chcieť hrať svojou čepeľou.
     
    13:26
    Košice sa každopádne nedokázali vymaniť spod tlaku svojho súpera, a tak im toto prerušenie hry a jej vykázanie do stredného pásma príde nepochybne vhod.
     
    12:50
    Hostia teraz zvolili viacero striel od modrej čiary, drvivá väčšina z nich ale skončila na zadnom mantineli, respektíve pozornom Lundströmovi.
     
    12:05
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Čížek – 2 min., podrazenie).
     
    11:40
    Suja nahodil do bránkoviska, gólman ale tento puk prepadnúť nenechal. Po jeho priľahnutí na ľadovej ploche sa bude vhadzovať po ľavici Romančíka.
     
    10:29
    Šoltés dostal puk medzi kruhy, spravil s ním pohyb do strany a zakončil k vzdialenejšej žrdi. Romančík sa teraz len obzeral, táto rana ale zadunela len na zadnom mantineli.
     
    10:14
    Strelu od pravého kruhu na vhadzovanie teraz zrážal Lundström len pred seba. Košice mali šťastie, že nestál v tomto príestore nik z hostí, ktorí by na vzniknutú situáciu mohli reagovať.
     
    09:52
    Rýchle zakázanie Nových Zámkov, buly sa zopakuje na rovnakom mieste.
     
    09:45
    Novotný si z pravej strany nakorčuľoval do pásma a skúsil vystreliť spoza obrancu, Romančík puk spoľahlivo podržal vo svojej lapačke. Vhadzovať sa tak bude po jeho ľavici.
     
    09:20
    Košice sa usadili v pásme súpera, kde chceli vyrovnať. Chýbalo tomu ale zakončenie, bez ktorého môže prísť gól len veľmi ťažko.
     
    08:15
    HC Nové Zámky dali gól!
    Avizovalo sa vylúčenie jedného z košických korčuliarov, to už však nepríde. Nové Zámky sa totiž ujali vedenia, keď sa gólovo presadil JIŘÍ CETKOVSKÝ. Asistencie: Adam Zbořil, Rastislav Špirko.
     
    07:30
    Zaujímavá kombinácia, na konci ktorej bol Čížek a jeho tvrdá strela od modrej čiary. Romančík videl všetko a puk navyše smeroval do stredu jeho bránky, preto bezpečne chytil.
     
    06:47
    Nové Zámky sa presunuli pred Lundströma, kde ale veľmi rýchlo stratili streleckú pozíciu a následne aj puk. Obe defenzívy zatiaľ hrajú výborne, čo v tejto chvíli demonštrovala tá košická.
     
    05:46
    Dudáš si spravil lepšiu pozíciu a skúsil vystreliť, jeho letiaci puk ešte dobre tečoval Suja. Našťastie pre Nové Zámky ale len na zadný mantinel. Romančík tú strelu napriek tomu radšej kontroloval lapačkou.
     
    04:54
    Zaujímavá strela od modrej. Romančík toho teraz pred sebou veľa nevidel, puk ale napriek tomu sklepol svojím pravým betónom reflexívne späť do hry.
     
    04:30
    Na druhej strane nechali Oceliari nepresnú kolmicu prepadnúť až do svojej útočnej tretiny, následne sa ale rozhodli nehrať a na ľad poslali čerstvé sily. Dlhší čas sa neprerušovalo.
     
    03:58
    Nové Zámky sa formovali v pásme svojho súpera, kde mali k dispozícii vhadzovanie puku. Domáci sa k nemu ale dostali ako prví, a tak sa zakončenie nekonalo.
     
    03:28
    Novotný bol v tesnom súboji s Plašilom, ktorý košického útočníka dobre zneškodnil a pripravil ho o puk. Nové Zámky následne hru upokojili vo svojom obrannom pásme.
     
    02:02
    Zrazená strela sa ešte odrazila späť do hry, k puku sa ale ako prvý dostal Raenko, ktorý ho spoľahlivo vyviezol a postrašil Lundströma, keď trafil plexisklo za jeho bránkou.
     
    01:20
    Novotný posúval puk do pravého kruhu na vhadzovanie, jeho spoluhráč bol ale výborne tiesnený, a tak na modrú presne neprihrával. Košice sa sami pripravili o útočné pásmo.
     
    00:57
    Prvá košická formácia na čele s Hovorkom bola ale príliš rýchla a dočasný útočník domáceho celku preto puk zaviezol len do postavenia mimo hry. Tá sa prerušila, vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    00:11
    Úvodné buly bolo vhodené. Do vedenia sa v tomto ukazovateli dostali Košice, ktoré budú v hĺbke vlastnej defenzívy premýšľať, čo s pukom.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Pulli, Kessel, Bača, Šedivý, Dudáš (A), Matejka, Koch – Kafka, Hovorka (C), Jenčík (A) – Klíma, Pacan, Šoltés – Hričina, Boltun, Suja – Petráš, Vrábeľ, Novotný

    HC Mikron Nové Zámky: Romančík (Kováč) – Plašil, Chovan, Jass, Prapavessis, Hain, Kovačevič (A), Kuzma, Deyl – Surovka, Šimun, Varga – Cetkovský, Špirko (C), Zbořil – Raenko, Dubinin, Lantoši – Dubec (A), Rehák, Fábry

    Rozhodca: Snášel, Orolin – Gavalier, Gajan.
     
    Vážení športoví priatelia, srdečne vás vítam pri priamom prenose z hokejového zápasu, v ktorom domáce Košice vyzvú Nové Zámky. Košice dnes žijú športom, ešte pred chvíľou sa tešili z najstrašieho maratónu v Európe, Medzinárodného maratónu mieru a teraz už čakajú na nemenej zaujímavé pokračovanie Tipsport ligy.
     
    Vážení športoví priaznivci, Tipsport liga napíše v nedeľu svoje ďalšie pokračovanie a jedným z jej zápasov bude aj ten medzi Košicami a Novými Zámkami. Vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu vám z tohto stretnutia neunikne nič podstatné.

    HC Košice sa v poslednom kole tešil z víťazstva nad Nitrou, na ktoré bude chcieť nepochybne nadviazať aj v zápase s Novými Zámkami. Isté však je, že to v súčasnosti piaty tím Tipsportligovej tabuľky nebude mať vôbec jednoduché. Košice majú na svojom konte celkovo sedem odohraných zápasov, 13 bodov a priaznivé skóre 20:14.

    Posledné tri zápasy Košíc:

    HC Košice - MsHK Žilina 6:3
    HK Dukla Trenčín – HC Košice 3:1
    HC Košice – HK Nitra 4:1

    HC Nové Zámky je na tom v tabuľkovom postavení o čosi horšie a momentálne nemá ani istú účasť v play-off. I keď je o tomto ukazovateli mimoriadne predčasné hovoriť, celok z juhu západného Slovenska bude chcieť v Košiciach bodovať a dostať sa tak z 10. miesta, ktoré mu patrí. Nové Zámky majú celkovo sedem bodov a nepriaznivý pomer skóre 17:22.

    Posledné tri zápasy Nových Zámkov:

    HC Nové Zámky – HC 05 Banská Bystrica 3:2 pp
    MsHK Žilina – HC Nové Zámky 3:1
    HC Nové Zámky – HK Dukla Trenčín 1:3
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 27. Pulli (Jenčík, Hovorka), 42. Suja (Boltun, Dudáš), 43. Šoltés (Klíma, Šedivý), 48. Šoltés (Klíma, Pacan) – 9. Cetkovský (Zbořil, Špirko), 18. Dubec, 32. Prapavessis (Zbořil, Špirko)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Pulli, Kessel, Bača, Šedivý, Dudáš (A), Matejka, Koch – Kafka, Hovorka (C), Jenčík (A) – Klíma, Pacan, Šoltés – Hričina, Boltun, Suja – Petráš, Vrábeľ, Novotný
    HC MIKRON Nové Zámky: Romančík (Kováč) – Plašil, Chovan, Jass, Prapavessis, Hain, Kovačevič (A), Kuzma, Deyl – Surovka, Šimun, Varga – Cetkovský, Špirko (C), Zbořil – Raenko, Dubinin, Lantoši – Dubec (A), Rehák, Fábry

    Rozhodčí: Snášel, Orolin – Gavalier, Gajan
    bahis siteleri