Nitra – Poprad 3:4 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.) | Žilina – Detva 5:2 (kon.)
Trenčín – Zvolen 3:1 (kon.) | Košice – Nové Zámky 4:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (0:2, 1:1, 3:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 01.10.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:11
    Košice dali gól!
    Dokonalý košický obrat pokračuje. O slovo sa teraz prihlásil po druhýkrát DÁVID ŠOLTÉS, ktorý sa môže stať hrdinom dnešného zápasu. Asistencie: Tomáš Klíma, David Pacan.
     
    42:31
    Košice dali gól!
    A je vyrovnané. Košice vstúpili do záverečnej časti riadnej hracej doby raketovo a dvomi rýchlymi gólmi sa dostali späť do hry. Do listiny strelcov sa zapísal DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Tomáš Klíma, Eduard Šedivý.
     
    41:29
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti strieľajú kontaktný gól, čo naznačuje, že tretia tretina by mohla byť konečne zaujímavou. Po pravom krídle unikol JAKUB SUJA, ktorý nedal strelou švihom Romančíkovi šancu na zákrok. Asistencie: Peter Boltun, Martin Dudáš.
     
    31:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    Lundström sa teraz poriadne hneval, pri tejto strele totiž veľa nevidel. Nové Zámky využili presilovú hru a vedú opäť o dva góly, o čo sa postaral MATTHEW PRAPAVESSIS. Asistencie: Adam Zbořil, Rastislav Špirko.
     
    26:55
    Košice dali gól!
    Romančík si pri niekoľkých dobrých zakončeniach súpera držal čistý štít, napokon ale prvý gól predsa len inkasoval. Postaral sa o to JERE PULLI. Košice budú pokračovať v presilovke piatich proti štyrom. Asistencie: Richard Jenčík, Marek Hovorka.
     
    17:50
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia dnes premieňajú všetky väčšie šance na góly a vedú už 2:0. Nové Zámky sa s pukom nenápadne presunuli až pred Lundströma, ktorého prekonal MAREK DUBEC.
     
    08:15
    HC Nové Zámky dali gól!
    Avizovalo sa vylúčenie jedného z košických korčuliarov, to už však nepríde. Nové Zámky sa totiž ujali vedenia, keď sa gólovo presadil JIŘÍ CETKOVSKÝ. Asistencie: Adam Zbořil, Rastislav Špirko.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 27. Pulli (Jenčík, Hovorka), 42. Suja (Boltun, Dudáš), 43. Šoltés (Klíma, Šedivý), 48. Šoltés (Klíma, Pacan) – 9. Cetkovský (Zbořil, Špirko), 18. Dubec, 32. Prapavessis (Zbořil, Špirko)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Pulli, Kessel, Bača, Šedivý, Dudáš (A), Matejka, Koch – Kafka, Hovorka (C), Jenčík (A) – Klíma, Pacan, Šoltés – Hričina, Boltun, Suja – Petráš, Vrábeľ, Novotný
    HC MIKRON Nové Zámky: Romančík (Kováč) – Plašil, Chovan, Jass, Prapavessis, Hain, Kovačevič (A), Kuzma, Deyl – Surovka, Šimun, Varga – Cetkovský, Špirko (C), Zbořil – Raenko, Dubinin, Lantoši – Dubec (A), Rehák, Fábry

    Rozhodčí: Snášel, Orolin – Gavalier, Gajan
    bahis siteleri