Nitra – Poprad 3:4 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.) | Žilina – Detva 5:2 (kon.)
Trenčín – Zvolen 3:1 (kon.) | Košice – Nové Zámky 4:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (0:2, 1:1, 3:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 01.10.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Pacan mohol rozhodnúť, Romančík ale čaruje a puk vykopáva na zadný mantinel! Tak toto bol zákrok večera.
     
    58:20
    Košice majú k dispozícii presilovú hru piatich proti trom. Bolo by veľkým prekvapením, ak by sa Novým Zámkom podarilo v tejto situácii vyrovnať.
     
    58:18
    Oddychový čas domácich.
     
    58:18
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Kovačevič – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    58:04
    Veľká šanca Pacana, ktorý si chcel Romančíka v bránke rozpohybovať, následne ho ale blafákom a bekhendovým zakončením neoklamal.
     
    57:46
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Jass – 2 min., hákovanie).
     
    55:55
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., podrazenie).
     
    47:11
    Košice dali gól!
    Dokonalý košický obrat pokračuje. O slovo sa teraz prihlásil po druhýkrát DÁVID ŠOLTÉS, ktorý sa môže stať hrdinom dnešného zápasu. Asistencie: Tomáš Klíma, David Pacan.
     
    42:31
    Košice dali gól!
    A je vyrovnané. Košice vstúpili do záverečnej časti riadnej hracej doby raketovo a dvomi rýchlymi gólmi sa dostali späť do hry. Do listiny strelcov sa zapísal DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Tomáš Klíma, Eduard Šedivý.
     
    42:24
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Raenko – 2 min., podrazenie).
     
    41:29
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti strieľajú kontaktný gól, čo naznačuje, že tretia tretina by mohla byť konečne zaujímavou. Po pravom krídle unikol JAKUB SUJA, ktorý nedal strelou švihom Romančíkovi šancu na zákrok. Asistencie: Peter Boltun, Martin Dudáš.
     
    31:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    Lundström sa teraz poriadne hneval, pri tejto strele totiž veľa nevidel. Nové Zámky využili presilovú hru a vedú opäť o dva góly, o čo sa postaral MATTHEW PRAPAVESSIS. Asistencie: Adam Zbořil, Rastislav Špirko.
     
    29:26
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    28:05
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Rehák – 2 min., sekanie).
     
    26:55
    Košice dali gól!
    Romančík si pri niekoľkých dobrých zakončeniach súpera držal čistý štít, napokon ale prvý gól predsa len inkasoval. Postaral sa o to JERE PULLI. Košice budú pokračovať v presilovke piatich proti štyrom. Asistencie: Richard Jenčík, Marek Hovorka.
     
    26:05
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Prapavessis – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    26:01
    Košičania dlho kombinovali pri mantineli, až prišla prihrávka pred pravý kruh a tvrdá bomba. Tá trafila jedného z hostí, ktorý bude tento stret s pukom poriadne dlho predýchavať. Veríme, že to napokon nebude nič vážne.
     
    25:36
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Raenko – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    24:28
    Z pozície pravého krídelníka v tejto chvíli dobre zakončil Varga, ktorý chcel nasadil Lundströmovi klasický teplomer. Chýbalo niekoľko desiatok centimetrov, každopádne, košický gólman puk spoľahlivo podržal.
     
    18:05
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Zbořil – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    17:50
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia dnes premieňajú všetky väčšie šance na góly a vedú už 2:0. Nové Zámky sa s pukom nenápadne presunuli až pred Lundströma, ktorého prekonal MAREK DUBEC.
     
    17:34
    Tvrdá strela Jenčíka z pozície ľavého krídla ešte Romančíkovi vypadla, hostia mali šťastie, že nestál v tomto priestore nik pripravený dorážať.
     
    16:35
    Hričina odchádza z ľadu za pomoci lekára a spoluhráčov poriadne otrasený. Budeme zvedaví, či bude jeho zranenie natoľko vážne, že už do zápasu nezasiahne.
     
    16:35
    Hričina po súboji s Plašilom padá, odhadzuje svoje rukavice a drží sa za tvár. Toto vyzerá mimoriadne nepríjemne, k zranenému útočníkovi už šprintuje košický lekársky tím.
     
    14:40
    Hain sa snažil puk vyhodiť z pásma, našiel ale len jedného z domácich hráčov. Ten zasa posúval pred bránku Hričinovi, ktorý do dráhy puku doslova vletel a našťastie pre Nové Zámky ho tečoval len mimo priestor troch žrdí.
     
    12:05
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Čížek – 2 min., podrazenie).
     
    10:29
    Šoltés dostal puk medzi kruhy, spravil s ním pohyb do strany a zakončil k vzdialenejšej žrdi. Romančík sa teraz len obzeral, táto rana ale zadunela len na zadnom mantineli.
     
    08:15
    HC Nové Zámky dali gól!
    Avizovalo sa vylúčenie jedného z košických korčuliarov, to už však nepríde. Nové Zámky sa totiž ujali vedenia, keď sa gólovo presadil JIŘÍ CETKOVSKÝ. Asistencie: Adam Zbořil, Rastislav Špirko.
     
    05:46
    Dudáš si spravil lepšiu pozíciu a skúsil vystreliť, jeho letiaci puk ešte dobre tečoval Suja. Našťastie pre Nové Zámky ale len na zadný mantinel. Romančík tú strelu napriek tomu radšej kontroloval lapačkou.
     
    04:54
    Zaujímavá strela od modrej. Romančík toho teraz pred sebou veľa nevidel, puk ale napriek tomu sklepol svojím pravým betónom reflexívne späť do hry.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 27. Pulli (Jenčík, Hovorka), 42. Suja (Boltun, Dudáš), 43. Šoltés (Klíma, Šedivý), 48. Šoltés (Klíma, Pacan) – 9. Cetkovský (Zbořil, Špirko), 18. Dubec, 32. Prapavessis (Zbořil, Špirko)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Pulli, Kessel, Bača, Šedivý, Dudáš (A), Matejka, Koch – Kafka, Hovorka (C), Jenčík (A) – Klíma, Pacan, Šoltés – Hričina, Boltun, Suja – Petráš, Vrábeľ, Novotný
    HC MIKRON Nové Zámky: Romančík (Kováč) – Plašil, Chovan, Jass, Prapavessis, Hain, Kovačevič (A), Kuzma, Deyl – Surovka, Šimun, Varga – Cetkovský, Špirko (C), Zbořil – Raenko, Dubinin, Lantoši – Dubec (A), Rehák, Fábry

    Rozhodčí: Snášel, Orolin – Gavalier, Gajan
    bahis siteleri