Kunlun – Čeljabinsk 0:0 (odl.) | Vladivostok – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | Ufa – Chanty-Mansijsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Nižněkamsk – Barys 0:3 (kon.) | Jaroslavl – Petrohrad 1:6 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 3:2 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 5:1 (kon.) | Soči – Omsk 0:6 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Dynamo Moskva
Pondělí 02.10.2017, 18:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:54 Andrej STĚPANOV - 5:1
     
    58:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak teď už je definitivně rozhodnuto. ANDREJ STĚPANOV dostal přihrávku mezi kruhy, přesně zamířil a Bočarov musel už popáté dnes lovit puk z vlastní brány. Alexandr Kitarov.
     
    56:02
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk střílí další gól a pravděpodobně už je hotovo. Čepice létají na led, protože autorem branky je QUINTON HOWDEN. Napopré ještě bekhendem trefil tyčku, ale pak už se mu povedlo ze vzduchu kotouč dorazit do brány. Asistence: Artur Gavrus.
    28:31 Quinton HOWDEN - 3:1
     
    28:31
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk podruhé v dnešním zápase využívá přesilovku a vede už o dva góly. Podruhé se dnes trefil QUINTON HOWDEN. Znovu se radoval z dorážky, poté co střelu od modré brankář Bočarov vyrazil. Asistence: Marc-Andre Gragnani, Alexandr Pavlovič.
    17:00 Alexandr KULAKOV - 2:1
     
    17:00
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dinamo Minsk otáčí skóre zápasu! Přesilo vkovou kombinaci kombinaci zahráli naprosto precizně. Skrz brankoviště přihrál Gragnani na ALEXANDRA KULAKOVA a ten už se nemohl mýlit. Asistence: Marc-Andre Gragnani, Alexandr Matěruchin.
     
    12:33
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je vrovnáno! Dinamo Minsk využívá hned první velkou, která se mu naskytla. Domácí ujížděli na branku v situaci dva na jednoho. První střelu Charlese Lingleta ještě dokázal Bočarov, ale na dorážku QUINTONA HOWDENA už neměl nárok. Asistence: Charles Linglet, Alexandr Pavlovič.
    08:13 Vladimir BRJUKVIN - 0:1
     
    08:13
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Obrana Minsku se úplně rozestoupila a toho hned využil VLADIMIR BRJUKVIN. Ocitl se tváří v tvář brankáři, připravil si puk na forhend a prostřelil Enrotha. Asistence: Ivan Igumnov, Andrej Alexejev.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 13. Howden (Linglet, Pavlovič), 17. Kulakov (Gragnani, Matěruchin), 29. Howden (Gragnani, Pavlovič), 57. Howden (Gavrus), 59. An. Stěpanov (Kitarov) – 9. Brjukvin (Igumnov, Alexejev)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Děnisov, Gragnani, Šinkevič, Ďukov, Chenkel, Znacharenko, Bujnickij, Ustiněnko – Howden, Linglet, Gavrus – Pavlovič, Kitarov, A. Volkov – Drozd, Matěruchin, Kovyršin – Kulakov, An. Stěpanov, Šarangovič.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – I. Nikulin, Rylov, Hietanen, D. Višněvskij, Kutějkin, Solovjov, Volkov, J. Zajcev – Karsums, A. Těreščenko, Tarasov – Varnakov, Boyd, Salminen – N. Komarov, Arťuchin, Dm. Kazionov – Alexejev, Igumnov, Brjukvin.
    bahis siteleri