Philadelphia – NY Islanders 2:5 (kon.) | Vegas – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:5 (1:1, 2:2, 0:2)
San Jose Sharks
Pondělí 02.10.2017, 02:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (05:17:00)
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Nosek (VGK) 0+0, 1 střela, čas na ledě 9:14
    Radim Šimek (SJS) 0+1, 0 střel, čas na ledě 14:13.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Chris Tierney (SJS) 1+0
    2. Erik Haula (VGK) 1+0
    3. David Perron (VGK) 1+0.
     
    Střely na branku: 37 – 33 (14:6, 9:13, 14:14).
     
    Je dobojováno! Zcela vyrovnané utkání mezi Las Vegas a San Jose končí těsnou výhrou San Jose, které v Nevadě asi nebylo lepším týmem, ovšem díky lepší efektivitě v koncovce si přece jenom odváží vítězství 5:3. Vítězný gól padl v jednapadesáté minutě, když hostující přesilovku využil Nick Desimone. Rytíři si v závěrečné desetiminutovce vytvořili velký tlak, ale neproměnili ani jednu z mnoha střel a v poslední minutě od Warda inkasovali pátý gól do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
    59:32 Joel WARD - 3:5
    https://gfycat.com/gifs/detail/querulousqueasydachshund
     
    59:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Půl minuty před koncem je definitivně rozhodnuto! Schmidtovo zakončení z pravého mantinelu vyrazil Grosenick mezi kruhy, kde stál JOEL WARD a téměř přes celé hřiště zakončil do odkryté branky. Bez asistence.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:56
    Bødkerovi chyběly centimetry k vypíchnutí puku mimo obrannou třetinu, Schmidt měl na modré čáře velké problémy s jeho krocením.
     
    58:22
    Schmidtova střela zápěstím letěla dost dlouho na to, aby ji hostující hráči stihli zablokovat. Chvíli poté dostali puk aspoň do středu hřiště.
     
    58:17
    Fleury opustil brankoviště a usedl na střídačku. Golden Knights se v samotném závěru pokusí vyrovnat v šesti proti pěti.
     
    57:49
    Smithův nedávný spoluhráč z Floridy Jonathan Marchessault se o vyrovnání Vegas také nezasloužil. Stejně tak Theodore, jenž zkusil štěstí od modré.
     
    57:12
    Rilley Smith se zády k brance a hokejkou mezi nohama dostal do zajímavé příležitosti, z bezprostřední blízkosti ale zvedl kotouč až nad břevno.
     
    56:57
    Tomáš Nosek těsně před brankovištěm tečoval spoluhráčovu střelu, zároveň se snažil dotlačit puk za záda Grosenicka, jenž si ale věděl rady ve složité situaci.
     
    56:19
    Hosté v plném počtu.
     
    55:55
    Teď už se ale hraje u Grosenicka, kterého prověřil Alex Tuch. Schmidt pak ještě napřáhl od modré, ale puk tentokrát proletěl z brankářova pohledu vedle levé tyče.
     
    55:17
    Marc-Andre Fleury udržel domácí naděje na vyrovnání, když výborným zákrokem zastavil Sorensenův individuální únik. Ten hodně zaváněl druhým inkasovaným gólem Knights při vlastní přesilovce.
     
    54:49
    A ještě jedno vyhození z hokejek Sharks, jmenovitě se o něj zasloužil Chris Tierney.
     
    54:32
    Goodrow uspěl na buly u vlastní branky a hosté díky tomu mohli okamžitě odpálit kotouč přes všechny čáry.
     
    54:19
    Alex Tuch byl v útočném pásmu podražen Johnem McCarthym, jehož vinou budou Žraloci čelit dalšímu tlaku v oslabení.
     
    53:49
    Z nepodařené rozehrávky Golden Knights se vyklubalo zakázané uvolnění.
     
    53:21
    Cody Eakin si před levým kruhem udělal prostor ke střele, která mířila k vzdálenější tyči, ale Grosenick puk s přehledem vykopl levým ebtonem.
     
    52:49
    Fleury podržel domácí tým po střele Tima Meiera, jenž nabral velkou rychlost na pravém křídle, ale švihem zkušeného gólmana nepřekonal.
     
    52:35
    Po reklamní pauze a icingu San Jose se znovu hrálo v útočné třetině Vegas, k nějakému vážnějšímu ohrožení Grosenicka ale nedošlo.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:58
    Nováček v hokejovém světě se po inkasované brance vrhl do útoku a vytvořil si solidní tlak. Ke střelám se dvakrát odhodlal Garrison, jenž napoprvé trefil clonícího soupeře a vzápětí znovu vypálil zpoza pravého kruhu, čímž přinutil Grosenicka po delší době zasáhnout.
    50:51 Nick DESIMONE - 3:4
     
    50:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    I tak se hostům daří využít přesilovou hru a vrací se do vedení! Golden Knights se v oslabení ve třech lidech vydali do protiútoku, což se jim ale stalo osudné. Miller puk ztratil a následovala rychlá akce Žraloků. O´Reganovu střelu z levé strany Fleury vyrazil jen před sebe a poté nestačil na dorážku NICKA DESIMONEHO. Asistence: Daniel O´Regan, Timo Meier.
     
    50:13
    Puk se nyní neustále vrací do opuštěných míst u branky Grosenicka. Žralokům se nedaří usadit v útočném pásmu.
     
    49:46
    Hosté se po návratu do útočné třetiny dostali jen k zadnímu mantinelu, kde byli hráči v tmavých dresech dost důrazní, aby se opět zmohli na vyhození.
     
    49:10
    Joel Ward vyhrál buly v útočném pásmu a byl tak u zrodu akce, kterou po několika přihrávkách zakončil Heed velkým nápřahem a zakončením do výstroje Fleuryho.
     
    49:03
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Jonathan Marchessault – 2 min., podražení).
     
    48:57
    Tim Heed ještě stihl zastavit pomalu klouzající puk na modré čáře, ze které vypálil hodně tvrdě, ale zároveň ne tak přesně, aby Fleury musel zasahovat.
     
    48:12
    Marchessault se po sražené střele vrátil k puku, jenž u modré čáry přenechal Theodorovi. Ten se s ním vydal do pozice levého křídla, ale přihrávkou před branku nenašel nikoho v tmavém.
     
    47:51
    Domácí v plném počtu.
     
    47:36
    Ward nepřihrál přes Garrisona ze zadního mantinelu a Miller vzápětí vyhodil puk zpět do bezpečí.
     
    47:00
    Karlsson našel puk na hokejce a expresem jej poslal na druhý konec hřiště.
     
    46:28
    Joakim Ryan si počkal na puk a ten okamžitě přesunul z pravého mantinelu k vzdálenějšímu kruhu, odkud Nick DeSimone nevyzrál na Fleuryho, jenž vyrazil střelu do ochranné sítě.
     
    45:51
    Alex Tuch poslal na mantinel urostlého Warda. O nějaký přehnaně tvrdý zákrok se nejednalo, nicméně domácí útočník stejně míří na trestnou lavici za vražení.
     
    45:23
    Domácí obránci čekají za vlastní brankou na prostřídání, které se týká také hráčů San Jose.
     
    44:35
    Žraloci teď nebezpečně kroužili okolo domácí branky, Fleury však byl v pozoru a nepustil za sebe kotouč, který toho během této pasáže nacestoval opravdu hodně.
     
    43:46
    DeSimoneho střela z levého kruhu na překonání Fleuryho nestačila. Následně se z těžkého úhlu neprosadil ani O´Regan.
     
    43:05
    Nosek ve středním pásmu přenechal puk Lindbergovi, po jehož nahození se do hry zapojili pouze obránci v dresu San Jose.
     
    42:15
    Alex Tuch přebruslil svého protivníka a dostal se k puku u krátkého mantinelu. Dál už ale nevymyslel nic, co by ohrozilo Grosenicka.
     
    41:32
    Dylan DeMelo zkusil štěstí při střele od modré. Ta ale neproletěla přes několik těl stojících v mezikruží.
     
    40:44
    Domácí začali třetí část zápasu aktivně, Marchessault, Theodore ani Garrison recept na Grosenicka ale neobjevili.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 23 – 19 (14:6, 9:13).
     
    I druhá dvacetiminutovka zápasu mezi Las Vegas a San Jose nabídla zajímavý hokej, který okořenily hned čtyři vstřelené branky. První dvě z nich dali hosté, kteří se zásluhou Tierneyho a Goodrowa ujali vedení 3:1. To ale do druhé přestávky nevydrželo, neboť Perron nejprve snížil a Miller posléze vyrovnal na 3:3. Právě za tohoto stavu odešly oba celky do kabin.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Alex Tuch byl u pravého mantinelu hodně důrazně zastavený DeMelem. Ten může být hodně rád, že nedostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    39:30
    Žádná pohroma pro domácí tým z toho ale nebyla, Fleury si zkontroloval dalekonosný pokus DeMela a takticky přerušil hru, aby jeho kolegové mohli konečně vyrazit na hráčskou lavici.
     
    39:03
    Zakázané uvolnění Vegas vrací hru před Fleuryho branku. Formace s Karlssonem a Smithem k tomu nemůže střídat.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:42
    Rytíři si ve velké rychlosti vyměňovali přihrávky a přitom jako nůž máslem prošli středním pásmem. V tom útočném se k ničemu ale nedostali, protože pas od Marchessaulta jeden ze soupeřů zastavil.
     
    37:48
    Domácí v plném počtu.
     
    37:29
    Joonas Donskoi si řekl o přihrávku z levého mantinelu, jenomže z mezikruží nenašel skulinku v postoji dlouholeté opory v brankovišti Pittsburghu.
     
    36:46
    Sražený puk ve velké rychlosti letěl na domácí střídačku, kde byli hráči i členové realizačního týmu v poměrně velkém ohrožení. Naštěstí se nikomu nic nestalo a hra může pokračovat.
    36:30 Parádní Fleuryho zákrok proti Bødkerovi
     
    36:30
    Parádní zákrok Fleuryho, který doslova ukradl gól Mikkelu Bødkerovi! Ten převzal přihrávku přes osu hřiště a zleva zakončoval do poloprázdné branky. Jedna z největších hvězd domácího týmu se ale stihla přesunout a vyrážečkou vytěsnila puk nad břevno!
     
    35:48
    Nate Schmidt u obranné modré čáry sekl do Tierneyho hokejky a vysloužil si menší trest, díky kterému budou Žraloci hrát přesilovku.
     
    35:44
    DeSimone z osy hřiště minul, ovšem hostující útok pokračoval a vyústil v zakončení Bødkera, se kterým si Fleury ale poradil.
    35:06 Colin MILLER - 3:3
     
    35:06
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí mažou dvoubrankové manko a znovu upravují stav do remízové podoby! Nikým neobtěžovaný Cody Eakin si obkroužil hostující branku a přihrál před kruhy na COLINA MILLERA, jenž se bez přípravy opřel do kotouče a ten pár centimetrů nad ledem doletěl až za záda Troye Grosenicka. Asistence: Cody Eakin, Shea Theodore.
     
    34:16
    Daniel O´Regan se svou rychlou střelou z levé strany neuspěl. DeMelovu následnou koncovku od modré zase zablokoval Engelland.
     
    33:47
    San Jose si vytvořilo menší tlak v útočném pásmu. Ryanova střela byla sražená, načež Carpenterův pokus z levé části hřiště zneutralizoval Marc-Andre Fleury.
     
    33:09
    Teď už se musel Grosenick předvést proti Šipačjovovi, který zůstal trestuhodně nepokrytý před brankovištěm. Ruský útočník si zamíchal s pukem, jenž Dellův náhradník betonem vyrazil mimo levou tyč.
     
    32:30
    Z českého souboje mezi Šimkem a Noskem vzešel vítězně útočník Golden Knights, jehož spoluhráči se dostali do kombinace, ale nového strážce branky San Jose nijak neohrozili.
     
    31:46
    A to bylo to poslední, co dnes Aaron Dell předvedl. Pro druhou polovinu zápasu jej v brankovišti Sharks nahrazuje Troy Grosenick.
     
    31:46
    Haulovu střelu Ryan ještě zablokoval. Po několika dalších přihrávkách se už lépe vypálil Alex Tuch, nicméně Dell střelu z vrcholku levého kruhu zastavil.
    30:58 David PERRON - 2:3
     
    30:58
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se dotahuje na rozdíl jediné branky! William Karlsson dal přihrávku k modré čáře, odkud nenápadnou střelu švihem vyslal DAVID PERRON a překvapil Della, jemuž vysoko letící puk prosvištěl nad pravou rukou do sítě. Asistence: William Karlsson.
     
    30:16
    Radim Šimek neuhnul při střele Theodora a vypomohl tím Dellovi, který tak nemusel zasahovat.
     
    29:21
    Jonathan Marchessault teď byl v hlavní roli během dvou zakončení na branku Della. Ten střelu loňské komety zastavil a přerušil hru, aby ihned po Marchessaultově vyhraném buly vychytal i Šipačjova.
    28:38 Barclay GOODROW - 1:3
     
    28:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou ve druhé třetině jasně aktivnějším týmem a za to jsou odměněni dalším gólem! Vegas propadlo po nepovedené stahovačce Karlssona, San Jose posléze využilo upadnutí Perrona a rychle zaútočilo po pravé straně. BARCLAY GOODROW si sjel do kruhu pro vhazování a parádní střelou švihem do horních pater branky pokořil Fleuryho, kterému puk proletěl nad ramenem. Asistence: Ryan Carpenter.
     
    28:20
    Jeden z domácích hráčů na polovině hřiště, sice protečoval puk do útočného pásma, ale tam byli jen obránci Žraloků, jejichž snaha o protiútok skončila na ofenzivní modré čáře.
     
    27:22
    Vadim Šipačjov vjel do postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu, nicméně až po skončení krátké reklamní přestávky.
     
    26:56
    Radim Šimek ukázal dobrý přehled a zpoza levého kruhu centroval k vzdálenější tyči, kde dánskému útočníkovi Bødkerovi bohužel pro Sharks přeskočil puk hokejku a k zakončení proto nedošlo.
     
    26:26
    Šimkovo zakončení z těžké pozice v kruhu pro vhazování zablokoval Luca Sbisa, jehož zásluhou se domácí dostali aspoň do středního pásma.
     
    25:45
    Žraloci ucítili šanci na vstřelení další branky. Po střele Donskoie se tak ale nestalo, Fleury tentokrát mohl zůstat relativně v klidu.
    24:28 Chris TIERNEY - 1:2
     
    24:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté nabídnutou přesilovku s díky využili a otáčí skóre! Ward osvobodil puk po vhazování a přihrál jej na modrou čáru, podél které Heed nabil DeMelovi a jeho střelu bez přípravy protečoval za Fleuryho záda CHRIS TIERNEY. Asistence: Dylan DeMelo, Tim Heed.
     
    24:21
    Po několika domácích přesilovkách si v početní převaze podruhé zahrají Žraloci. Za podražení Warda usedl naproti střídačky Jason Garrison.
     
    23:46
    Hosté v plném počtu.
     
    23:36
    Shakrs se v závěru oslabení osvobodili a ani další faul zřejmě nebude potrestán vedoucím gólem Vegas.
     
    23:15
    Schmidt znovu dostal nabito k modré čáře, ovšem tentokrát let kotouče narušil obětavý blok Goodrowa.
     
    22:39
    Nate Schmidt neztrácel čas se zpracováním přihrávky na modrou čáru a po mohutném golfáku ihned pálil. Puk prošel přes několik clonících hráčů, ale Dell si ho pohlídal.
     
    22:26
    Golden Knights se na delší dobu usadili v útočném pásmu, na střelu se ale čekalo poměrně dlouho a Theodorův pokus z osy hřiště Dell navíc pokryl.
     
    21:46
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Cavan Fitzgerald – 2 min., hákování).
     
    21:28
    David Perron zkusil střelu z vnitřního okraje levého kruhu. Dell ale zasahovat nemusel, protože puk letěl mimo branku. O pár sekund později od modré vypálil Schmidt a trefil tyč!
     
    21:15
    Hosté v plném počtu.
     
    20:47
    Žraloci vyhodili puk a po chvilce se jim tentýž počin podařil znovu, takže Vegas ani po změně stran v početní výhodě nijak nezáří.
     
    20:19
    Hned tři domácí hráči jeli v jedné linii na Della, avšak kvůli zlé finální přihrávce gólmana Sharks vůbec neohrozili.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 14 – 6.
     
    Poslední letošní přípravné utkání před očekávaným začátkem nového sezony NHL má za sebou první třetinu. V Nevadě se hrálo ve vynikajícím tempu, oba celky měly po jedné větší šanci, při které zacinkaly brankové konstrukce, kromě toho se každému z nich povedlo jednou skórovat z bleskových úniků. Za domácí v deváté minutě otevřel skóre finský rychlík Erik Haula, na jehož trefu v oslabení San Jose odpověděl Marcus Sorensen a stanovil aktuální skóre 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    Přesilové hry ale zatím nejsou silnou stránkou Vegas, hostům se i teď dvakrát podařilo bez většího úsilí vyhodit puk do bezpečí.
     
    19:15
    Vegas se vrací do početní výhody. Dylan DeMelo se před blížícím protihráčem snažil vyhodit puk o mantinel mimo obrannou třetinu San Jose. Puk ale nabral až příliš a poslal ho mezi diváky, takže si musí odsedět trest za zdržování hry.
     
    19:01
    Brendan Leipsic netrefil branku z mezikruží, když dostal přihrávku z krátkého mantinelu. Sharks zareagovali vyhozením na icing.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    18:45
    Schmidt se musel s pukem vrátit k červené čáře, načež se uvedl pěknou individuální akcí, ale po několika kličkách pořádně nezakončil.
     
    18:36
    Hosté v plném počtu.
     
    18:15
    Domácí v plném počtu.
     
    17:56
    Karlssonovu střelu zápěstím z pravého kruhu Dell zřejmě zastavil maskou, kterou si vzápětí musel nechat rychle opravit.
    17:44 Marcus SORENSEN - 1:1
     
    17:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks zničehonic vyrovnávají během vlastního oslabení! Perron na modré čáře nezkrotil Šimkův pokus o vyhození. Kotouč tak prošel až do středního pásma, kde se ho ujal MARCUS SORENSEN a upaloval na Fleuryho, kterého si položil a forhendem zasunul puk za jeho pravý beton. Asistence: Radim Šimek.
     
    16:36
    Teď už se ale bude hrát ve čtyřech proti třem! Unikajícího Smithe přibrzdil DeSimone jen díky držení.
     
    16:13
    Vyloučení na obou stranách! Ward to nejprve přehnal s důrazem a vrazil soupeře na mantinel. Přesilovka Vegas se ale nekoná kvůli krosčeku Bolliga.
     
    15:36
    Tomáš Nosek se po zablokované střele z pravého kruhu vrátil k puku, který hosté znovu velmi rychle odehráli mimo prostor branky.
     
    15:07
    Sharks zůstali v pásmu ještě několik desítek sekund po skončení přeislovky. Pak jej ale museli vyklidit a provinili se icingem.
     
    14:26
    Domácí v plném počtu.
     
    13:42
    Pouze pár centimetrů dělilo San Jose od vyrovnání! Tim Heed napřáhl v prostoru mezi pravým kruhem a modrou čarou a trefil bližší tyč za Fleurym, který nebyl v úplně ideálním postavení.
     
    13:18
    Žralokům se dlouho nedařilo usadit se v útočném pásmu. Po nahození od modré se k teči dostal Ward, ale Fleury byl pozorný.
     
    12:56
    Právě Reilly Smith v oslabení ujel hostující obraně, ale ještě před zakončením byl zahnán k zadnímu mantinelu, kde ho dvojice hráčů odzbrojila.
     
    12:34
    Tierney vyhrál vhazování nad Bellemarem, DeMelo poté chtěl co nejrychleji pálit, jenže puk se od Reillyho Smithe odrazil nad mantinely.
     
    12:26
    Adam Helewka byl okatě držen Brendanem Leipsicem. Hlavní rozhodčí byli pozorní a posílají domácího útočníka na trestnou lavici.
     
    11:51
    Teď už český útočník propálil všechny clonící hráče, jenže zpoza levého kruhu nemířil přesně. Šimek vyváží kotouč mimo obranné pásmo San Jose.
     
    11:26
    Tomáš Nosek teď pozlobil obranu Žraloků a hned několikrát se pokusil o střelu, kterou mu hráči v bílém ve všech případě zablokovali.
     
    10:39
    Hosté v plném počtu.
     
    09:51
    A ještě jednou bývalý útočník Floridy, jenž napřáhl během pasu od Šipačjova, jenže Dell tvrdou střelu vytěsnil až do ochranné sítě.
     
    09:09
    Theodore vybídl ke střele Marchessaulta, jehož dělovku z vrcholku levého kruhu ale Aaron Dell zastavil.
     
    08:39
    Rytíři si zahrají přesilovou hru. Za sekání u mantinelu je vyloučen Marcus Sorensen.
     
    08:20
    Erik Haula se hned vzápětí dostal do další solidní přiležitosti, ale po zachycení riskantní přihrávky z mezikruží si na Della tentokrát nepřišel.
    08:08 Erik HAULA - 1:0
     
    08:08
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tým Vegas jde v deváté minutě do vedení! ERIK HAULA prokázal svou skvělou rychlost, díky které vyhrál závod o sražený puk a dostal se před Šimka, který jen přihllížel forhendovému blafáku a střele mezi betony v podání finského útočníka. Bez asistence.
     
    07:57
    Další tečovaný puk, který nabral velkou výšku a skončil v hledišti. Na řadu přichází buly po pravé ruce domácího brankáře.
     
    07:31
    Dobrý postřeh Della, který šel do pokleku a zlikvidoval Karlssonovu rychlou bekhendovou střelu z mezikruží. Následuje reklamní pauza.
     
    06:28
    Útočné akce obou týmů zatím mají velmi krátké trvání, a tak brankáři dosud moc práce neměli. Diváci v T-Mobile aréně teď byli svědky zakázaného uvolnění Vegas.
     
    05:54
    Engelland vložil hůl do nápřahu Helewky a srazil puk do ochranné sítě. Vhazovat se bude v útočném pásmu Žraloků.
     
    05:18
    Dell vyjel ze svého brankoviště do kraje, aby pomohl s rozehrávkou Sharks. Ti se ale ihned nedostali z vlastního pásma a poté znovu vyhodili na icing.
     
    04:15
    Část stadionu se už radovala ze vstřelené branky po ráně Perrona, který přitom trefil z pravého kruhu ze svého pohledu levou tyčku!
     
    03:44
    A další icing. Tentokrát na straně Rytířů, kterým nevyšla rozehrávka a nyní budou muset přečkat vhazování po pravici Fleuryho.
     
    03:11
    Vegas si vytvořilo menší tlak a přinutil soupeře vyhodit kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    01:36
    Tierney neseřídil přesně svá mířidla a pak se musel rychle vracet. Eakinovu střelu naštěstí pro hosty nepustil k brankáři Fitzgerald.
     
    00:27
    První zákrok má za sebou Aaron Dell, jenž neměl moc starostí s Engellandovým nahozením od modré čáry.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Vegas Golden Knights: Fleury (Pickard) – Engelland, Miller, Garrison, Theodore, Sbisa, Schmidt – Leipsic, Smith, Eakin, Lindberg, Bellemare, Haula, Perron, Karlsson, Marchessault, Šipačjov, Tuch, Nosek.

    San Jose Sharks: Dell (Grosenick) – Ryan, Šimek, DeSimone, Heed, DeMelo, Fitzgerald – McCarthy, Sorensen, Godrow, Donsooi, Carpenter, Ward, Helewka, Tierney, Bollig, O´Regan, Bødker.

    Rozhodčí: Chmielewski, Kowal – Heyer, Rody.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (VEG)

    Útočník, 24 let

    Tomáš Nosek (VEG)
    Útočník, 25 let

    Radim Šimek (SJS)
    Obránce, 25 let

    Tomáš Hertl (SJS)
    Útočník, 23 let.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    San Jose Sharks

    Další účastník Západní konference během léta přišel o dlouholetou oporu Patricka Marleaua, ale jinak udržel silný tým pohromadě a znovu tak bude patřit do širšího okruhu favoritů. Finišující přípravu na nový ročník NHL San Jose zahájilo domácím dvojzápasem, během kterého nastřílelo pět branek Anaheimu i týmu Golden Knights. Žraloci pak přidali i třetí vítězství, když po nájezdech přestříleli Arizonu, jenže ve zbylých zápasech nepřidali žádnou další branku, toho využily týmy Anaheimu a Arizony, které nad San Jose zvítězily s celkovým skóre 7:0.
     
    Vegas Golden Knights

    Nováček z Nevady na sebe už v přípravě stahoval hodně pozornosti. Hned ve svém prvním utkání po nedávném rozšiřovacím draftu totiž zazářil a devíti góly rozdrtil Kosatky z Vancouveru. Posléze Rytíři přidali další výhru na ledě Colorada a poprvé prohráli až s jejich dnešním soupeřem, když v Kalifornii padli 2:5. Následovala výhra 4:2 v Anaheimu a vůbec premiérové utkání na vlastním stadionu. Zaplněná T-Mobile aréna se však výhry ještě nedočkala, Vegas doma nejprve nestačilo na sousední Los Angeles a poté padlo i s Coloradem. .
     
    Všem hokejovým fanouškům přeji příjemnou noc při sledování textového přenosu z přípravného zápasu na blížící se start NHL. Od dvou hodin se můžeme těšit na souboj mezi Vegas Golden Knights a San Jose Sharks!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Haula, 31. Perron (Karlsson), 36. Miller (Eakin, Theodore) – 18. Sorensen (Šimek), 25. Tierney (DeMelo, Heed), 29. Goodrow (Carpenter), 51. DeSimone (O´Regan, Meier), 60. Ward


    Vegas Golden Knights: Fleury (Pickard) – Engelland, Miller, Garrison, Theodore, Sbisa, Schmidt – Leipsic, Smith, Eakin, Lindberg, Bellemare, Haula, Perron, Karlsson, Marchessault, Šipačjov, Tuch, Nosek.
    San Jose Sharks: Dell (32. Grosenick) – Ryan, Šimek, DeSimone, Heed, DeMelo, Fitzgerald – McCarthy, Sorensen, Godrow, Donsooi, Carpenter, Ward, Helewka, Tierney, Bollig, O´Regan, Bødker.

    Rozhodčí: Chmielewski, Kowal – Heyer, Rody
    bahis siteleri