Philadelphia – NY Islanders 2:5 (kon.) | Vegas – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:5 (1:1, 2:2, 0:2)
San Jose Sharks
Pondělí 02.10.2017, 02:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Joel WARD - 3:5
    https://gfycat.com/gifs/detail/querulousqueasydachshund
     
    59:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Půl minuty před koncem je definitivně rozhodnuto! Schmidtovo zakončení z pravého mantinelu vyrazil Grosenick mezi kruhy, kde stál JOEL WARD a téměř přes celé hřiště zakončil do odkryté branky. Bez asistence.
     
    58:17
    Fleury opustil brankoviště a usedl na střídačku. Golden Knights se v samotném závěru pokusí vyrovnat v šesti proti pěti.
     
    55:17
    Marc-Andre Fleury udržel domácí naděje na vyrovnání, když výborným zákrokem zastavil Sorensenův individuální únik. Ten hodně zaváněl druhým inkasovaným gólem Knights při vlastní přesilovce.
     
    54:19
    Alex Tuch byl v útočném pásmu podražen Johnem McCarthym, jehož vinou budou Žraloci čelit dalšímu tlaku v oslabení.
    50:51 Nick DESIMONE - 3:4
     
    50:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    I tak se hostům daří využít přesilovou hru a vrací se do vedení! Golden Knights se v oslabení ve třech lidech vydali do protiútoku, což se jim ale stalo osudné. Miller puk ztratil a následovala rychlá akce Žraloků. O´Reganovu střelu z levé strany Fleury vyrazil jen před sebe a poté nestačil na dorážku NICKA DESIMONEHO. Asistence: Daniel O´Regan, Timo Meier.
     
    49:03
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Jonathan Marchessault – 2 min., podražení).
     
    45:51
    Alex Tuch poslal na mantinel urostlého Warda. O nějaký přehnaně tvrdý zákrok se nejednalo, nicméně domácí útočník stejně míří na trestnou lavici za vražení.
    36:30 Parádní Fleuryho zákrok proti Bødkerovi
     
    36:30
    Parádní zákrok Fleuryho, který doslova ukradl gól Mikkelu Bødkerovi! Ten převzal přihrávku přes osu hřiště a zleva zakončoval do poloprázdné branky. Jedna z největších hvězd domácího týmu se ale stihla přesunout a vyrážečkou vytěsnila puk nad břevno!
     
    35:48
    Nate Schmidt u obranné modré čáry sekl do Tierneyho hokejky a vysloužil si menší trest, díky kterému budou Žraloci hrát přesilovku.
    35:06 Colin MILLER - 3:3
     
    35:06
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí mažou dvoubrankové manko a znovu upravují stav do remízové podoby! Nikým neobtěžovaný Cody Eakin si obkroužil hostující branku a přihrál před kruhy na COLINA MILLERA, jenž se bez přípravy opřel do kotouče a ten pár centimetrů nad ledem doletěl až za záda Troye Grosenicka. Asistence: Cody Eakin, Shea Theodore.
     
    31:46
    A to bylo to poslední, co dnes Aaron Dell předvedl. Pro druhou polovinu zápasu jej v brankovišti Sharks nahrazuje Troy Grosenick.
    30:58 David PERRON - 2:3
     
    30:58
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se dotahuje na rozdíl jediné branky! William Karlsson dal přihrávku k modré čáře, odkud nenápadnou střelu švihem vyslal DAVID PERRON a překvapil Della, jemuž vysoko letící puk prosvištěl nad pravou rukou do sítě. Asistence: William Karlsson.
    28:38 Barclay GOODROW - 1:3
     
    28:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou ve druhé třetině jasně aktivnějším týmem a za to jsou odměněni dalším gólem! Vegas propadlo po nepovedené stahovačce Karlssona, San Jose posléze využilo upadnutí Perrona a rychle zaútočilo po pravé straně. BARCLAY GOODROW si sjel do kruhu pro vhazování a parádní střelou švihem do horních pater branky pokořil Fleuryho, kterému puk proletěl nad ramenem. Asistence: Ryan Carpenter.
    24:28 Chris TIERNEY - 1:2
     
    24:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté nabídnutou přesilovku s díky využili a otáčí skóre! Ward osvobodil puk po vhazování a přihrál jej na modrou čáru, podél které Heed nabil DeMelovi a jeho střelu bez přípravy protečoval za Fleuryho záda CHRIS TIERNEY. Asistence: Dylan DeMelo, Tim Heed.
     
    24:21
    Po několika domácích přesilovkách si v početní převaze podruhé zahrají Žraloci. Za podražení Warda usedl naproti střídačky Jason Garrison.
     
    21:46
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Cavan Fitzgerald – 2 min., hákování).
     
    19:15
    Vegas se vrací do početní výhody. Dylan DeMelo se před blížícím protihráčem snažil vyhodit puk o mantinel mimo obrannou třetinu San Jose. Puk ale nabral až příliš a poslal ho mezi diváky, takže si musí odsedět trest za zdržování hry.
    17:44 Marcus SORENSEN - 1:1
     
    17:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks zničehonic vyrovnávají během vlastního oslabení! Perron na modré čáře nezkrotil Šimkův pokus o vyhození. Kotouč tak prošel až do středního pásma, kde se ho ujal MARCUS SORENSEN a upaloval na Fleuryho, kterého si položil a forhendem zasunul puk za jeho pravý beton. Asistence: Radim Šimek.
     
    16:36
    Teď už se ale bude hrát ve čtyřech proti třem! Unikajícího Smithe přibrzdil DeSimone jen díky držení.
     
    16:13
    Vyloučení na obou stranách! Ward to nejprve přehnal s důrazem a vrazil soupeře na mantinel. Přesilovka Vegas se ale nekoná kvůli krosčeku Bolliga.
     
    13:42
    Pouze pár centimetrů dělilo San Jose od vyrovnání! Tim Heed napřáhl v prostoru mezi pravým kruhem a modrou čarou a trefil bližší tyč za Fleurym, který nebyl v úplně ideálním postavení.
     
    12:26
    Adam Helewka byl okatě držen Brendanem Leipsicem. Hlavní rozhodčí byli pozorní a posílají domácího útočníka na trestnou lavici.
     
    08:39
    Rytíři si zahrají přesilovou hru. Za sekání u mantinelu je vyloučen Marcus Sorensen.
    08:08 Erik HAULA - 1:0
     
    08:08
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tým Vegas jde v deváté minutě do vedení! ERIK HAULA prokázal svou skvělou rychlost, díky které vyhrál závod o sražený puk a dostal se před Šimka, který jen přihllížel forhendovému blafáku a střele mezi betony v podání finského útočníka. Bez asistence.
     
    04:15
    Část stadionu se už radovala ze vstřelené branky po ráně Perrona, který přitom trefil z pravého kruhu ze svého pohledu levou tyčku!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Haula, 31. Perron (Karlsson), 36. Miller (Eakin, Theodore) – 18. Sorensen (Šimek), 25. Tierney (DeMelo, Heed), 29. Goodrow (Carpenter), 51. DeSimone (O´Regan, Meier), 60. Ward


    Vegas Golden Knights: Fleury (Pickard) – Engelland, Miller, Garrison, Theodore, Sbisa, Schmidt – Leipsic, Smith, Eakin, Lindberg, Bellemare, Haula, Perron, Karlsson, Marchessault, Šipačjov, Tuch, Nosek.
    San Jose Sharks: Dell (32. Grosenick) – Ryan, Šimek, DeSimone, Heed, DeMelo, Fitzgerald – McCarthy, Sorensen, Godrow, Donsooi, Carpenter, Ward, Helewka, Tierney, Bollig, O´Regan, Bødker.

    Rozhodčí: Chmielewski, Kowal – Heyer, Rody
    bahis siteleri