Bolívie – Brazílie 0:0 (kon.) | Venezuela – Uruguay 0:0 (kon.) | Kolumbie – Paraguay 1:2 (kon.)
Chile – Ekvádor 2:1 (kon.) | Argentina – Peru 0:0 (kon.)
konec
Kolumbie A
1:2 (0:0)
Paraguay
Pátek 06.10.2017, 01:30 • Estadio Metropolitano Roberto Meléndez (Barranquilla) • Kvalifikace MS (Jižní Amerika)
Předzápasové kurzy
     
    Tohle je ode mně pro dnešní utkání vše, děkuji vám za pozornost a s přáním správného vykročení do posledního pracovního dne, se s vámi loučím a někdy příště, například u kvalifikací na Mistrovství světa, na počtenou! (03:36:34)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:0. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 16:16.
     
    Domácí tak tímhle propadem v závěru utkání totálně zamíchali tabulkou kvalifikace Jižní Ameriky na Mistrovství světa v Rusku 2018! Kolumbie spadla na 4. místo, naopak Paraguay zůstala sedmá, dotáhla se ale na postupové místa už od 1 bod!

    Vinou remízy Argentiny s Peru, budou rozhodovat jen a pouze poslední zápasy této kvalifikace! Jistý postup má pouze Brazílie a Uruguay, o postup tak v posledních zápasech budou bojovat výběry Chile, Kolumbie, Peru, Argentiny a právě Paraguaye!

    Kolumbie zajíždí na horkou půdu Peru, Paraguay hostí Venezuelu, které už nejde o nic jiného, než o čest.
     
    Pestrý konec dnešního kvalifikačního utkání máme za sebou a o zážitek jsme opravdu měli postaráno! Rozuzlení tohoto zápasu totiž přišlo až na jeho samém konci! V 79. minutě dal svému týmu vedení Radamel Falcao a domácí hráči Kolumbie tak byli jednou a půl nohy na hlavním turnaji Mistrovství světa v Rusku! V 89. minutě ale takřka z ničeho nic nejprve srovnal Oscar Cardozo a v 90+2. minutě nastavení dokonal senzační obrat Antonio Sanabria!
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+2. SANABRIA - 1:2
     
    90+2
    Paraguay právě vstřelila branku! Tak tohle je opravdu neuvěřitelné rozuzlení dnešního utkání! Arcemu se střídaní povedlo na více, než 100 % a další střídající hráč nejspíše otáčí utkání ve prospěch Paraguaye! Ospina nejprve vyrazil přízemní centr jen před sebe, kam nabíhal ANTONIO SANABRIA a pohotově míč uklidil do prázdné brány! Zřejmě další chyba brankáře Realu Madrid tak připravila Kolumbii o jistotu Mistrovství světa už před posledním utkání!
     
    90+1
    Nyní vyrobil velkou chybu i brankář hostů, který se nechal obehrát mimo své území, nakonec jej ale zaskočil vynikající obránce!
     
    90
    To je šancí, to je šancí! Domácí si mohli vzít vedení rychle zpět, Chara ale brankáře hostí z blízka nepřekonal!
    89. CARDOZO - 1:1
     
    89
    Paraguay právě vstřelila branku!
    A to že slaví předčasně! Hosté totiž vyrovnávají stav a drží poslední naději na výlet příštího roku! Nákop Silvy vyrazil Ospina jen před sebe, což bylo jeho jednoznačnou chybou, následně se do míče chtěl opřít Sanabria, jeho zmarem ale vytvořil luxusní šanci pro OSCARA CARDOZA, který už se do takřka prázdné brány nemýlil!
     
    88
    Domácí příznivci již na tribunách vytahují pyrotechniku a světelnými úkazy pomalu, ale jistě slaví poslední číslo zámku k bráně do Ruska!
     
    87
    Žlutou kartu dostává Piris (Paraguay).
     
    87
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Aguilar, přichází Barrios.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Falcao (Kolumbie).
     
    86
    Po dalším z tvrdých zákroků se na zemi ocitl Radamel Falcao, byl to ale on, který fauloval.
     
    85
    Při hře ve středu hřiště jen připomínám, že případná výhra domácího celku je posune do hlavního turnaje Mistrovství světa v Rusku 2018! Hostům naopak tyto brány definitivně uzavře!
     
    84
    Nepřidají! Vynikající akci a přihrávku celým vápnem chtěl zakončit autor úvodní branky, na rychlý míč ale nedosáhl a skóre tak zůstává stejné.
     
    83
    Nepovedený útok hostů a dopředu mohou hosté! Přidají další zářez do zmaru hostujícího celku?

    Daniel Bertók

    Branky: 79. Falcao – 89. Cardozo, 90+2. Sanabria

    Karty:   12. Fabra (CLM), 27. Zapata (CLM), 86. Falcao (CLM) – 10. Ortiz (PAR), 39. González (PAR), 57. Valdez (PAR), 87. Piris (PAR)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:0. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 16:16.
    Kolumbie A: Ospina – Arias, Zapata, Sánchez D., Fabra – Sánchez C., Aguilar (86. Barrios) – Cuardado (63. Gutierrez), Rodriguez, Cardona (75. Chara) – Falcao.
    Náhradníci: Bacca, Barrios, Castellanos Serrano, Gutierrez, Chara, Medina, Moreno, Murillo, Tesillo, Uribe, Vargas (B), Zapata D.

    Paraguay: Silva – Gómez, Valdez, Balbuena, Samudio (77. Cardozo O.) – Moreira (55. Sanabria), Caceres (K) (38. Piris), Ortiz, Romero Ó. – Romero Á., González.
    Náhradníci: Aguilar (B), Bareiro, Camacho, Cardozo A., Cardozo O., Dominguez, Fernandez, Piris, Rojas, Rolon, Salcedo, Sanabria.

    Rozhodčí: Marques R. (Bra)
    bahis siteleri