Bolívie – Brazílie 0:0 (kon.) | Venezuela – Uruguay 0:0 (kon.) | Kolumbie – Paraguay 1:2 (kon.)
Chile – Ekvádor 2:1 (kon.) | Argentina – Peru 0:0 (kon.)
konec
Kolumbie A
1:2 (0:0)
Paraguay
Pátek 06.10.2017, 01:30 • Estadio Metropolitano Roberto Meléndez (Barranquilla) • Kvalifikace MS (Jižní Amerika)
Předzápasové kurzy
    90+2. SANABRIA - 1:2
     
    90+2
    Paraguay právě vstřelila branku! Tak tohle je opravdu neuvěřitelné rozuzlení dnešního utkání! Arcemu se střídaní povedlo na více, než 100 % a další střídající hráč nejspíše otáčí utkání ve prospěch Paraguaye! Ospina nejprve vyrazil přízemní centr jen před sebe, kam nabíhal ANTONIO SANABRIA a pohotově míč uklidil do prázdné brány! Zřejmě další chyba brankáře Realu Madrid tak připravila Kolumbii o jistotu Mistrovství světa už před posledním utkání!
     
    90+1
    Nyní vyrobil velkou chybu i brankář hostů, který se nechal obehrát mimo své území, nakonec jej ale zaskočil vynikající obránce!
    89. CARDOZO - 1:1
     
    89
    Paraguay právě vstřelila branku!
    A to že slaví předčasně! Hosté totiž vyrovnávají stav a drží poslední naději na výlet příštího roku! Nákop Silvy vyrazil Ospina jen před sebe, což bylo jeho jednoznačnou chybou, následně se do míče chtěl opřít Sanabria, jeho zmarem ale vytvořil luxusní šanci pro OSCARA CARDOZA, který už se do takřka prázdné brány nemýlil!
     
    87
    Žlutou kartu dostává Piris (Paraguay).
     
    87
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Aguilar, přichází Barrios.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Falcao (Kolumbie).
     
    85
    Při hře ve středu hřiště jen připomínám, že případná výhra domácího celku je posune do hlavního turnaje Mistrovství světa v Rusku 2018! Hostům naopak tyto brány definitivně uzavře!
    79. FALCAO - 1:0
     
    79
    Kolumbie právě vstřelila branku!
    A domácí se dostávají zaslouženě do vedení! Celý druhý poločas jsou lepším týmem a tady je odměna! RADAMEL FALCAO dostal krásný centr za hostující obránce, míč si skvěle zpracoval a poté krásným lobem vsítil úvodní branku! Škoda, že jsme na ni museli čekat až do závěru utkání, snad to ale zbylým deseti minutám pomůže!
     
    77
    Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Samudio, přichází Cardozo.
     
    75
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Cardona, přichází Chara.
    68. Rodriguez (CLM)
     
    68
    Obrovskou šanci měl nyní James Rodriguez, který se k ní dostal jen tak náhodou! Nejprve vyhrál souboj ve vápně s Balbuenou a poté do něj napálil míč ve skluzu Samudio. Od kolumbijského borce se míč odrazil velkou razancí a prostor tří tyčí minul jen o malý kousek!
     
    63
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Cuardado, přichází Gutieréz.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Valdez (Paraguay).
     
    55
    Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Moreira, přichází Sanabria.
    48. Falcao (CLM)
     
    48
    Po centru od pravého rohového praporku si nejvýše na míč naskočil Falcao a jeho pokus hlavou musel bravurním zákrokem vytáhnout opět vynikající Silva!
     
    47
    Vynikající střelou se nyní blýskl domácí Cuardado, jeho tvrdou ránu z vápna ale hostující brankář dokázal vytěsnit na roh!
     
    39
    Žlutou kartu dostává González (Paraguay).
     
    38
    Střídání v týmu Paraguaye: ze hřiště odchází Cáceres, přichází Piris.
    32. Sánchez (CLM)
     
    32
    Další šance domácích, kteří nyní promarnili dvě obrovské tutovky na vstřelení úvodní branky utkání! Na přízemní centr Cardony z levého křídla si naskočil zřejmě Sánchez, ten ale nedokázal v letu míč pořádně trefit a usměrnit za Silvovy záda!
    31. Cardona (CLM)
     
    31
    Ale tak přesto povede! Cardona se nyní dostal k míči osamocen ve vápně soupeře, jeho následnou přízemní ránu ale skvěle vyrazil ochránce paraguayské svatyně Silva!
     
    27
    Žlutou kartu dostává Zapata (Kolumbie).
    19. González (PAR)
     
    19
    Obrovskou šanci měli nyní hosté! Jeden z hráčů Paraguaye střílel zpoza vápna za protihráčem a jeho pokus skončil na levé tyči Ospinovy svatyně!
     
    12
    Ani domácí na začátku utkání nebudou ušetřeni žlutého trestu. Fabra po pohledné kombinaci ztratil míč a když jej chtěl zpět, pomohl si nedovoleně.
     
    10
    Na hřišti se přiostřuje už na samém začátku utkání. Ortiz si nedal říct ani po několikátém napomenutí od sudího a ten mu za to ukazuje žlutou odměnu.

    Daniel Bertók

    Branky: 79. Falcao – 89. Cardozo, 90+2. Sanabria

    Karty:   12. Fabra (CLM), 27. Zapata (CLM), 86. Falcao (CLM) – 10. Ortiz (PAR), 39. González (PAR), 57. Valdez (PAR), 87. Piris (PAR)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:0. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 16:16.
    Kolumbie A: Ospina – Arias, Zapata, Sánchez D., Fabra – Sánchez C., Aguilar (86. Barrios) – Cuardado (63. Gutierrez), Rodriguez, Cardona (75. Chara) – Falcao.
    Náhradníci: Bacca, Barrios, Castellanos Serrano, Gutierrez, Chara, Medina, Moreno, Murillo, Tesillo, Uribe, Vargas (B), Zapata D.

    Paraguay: Silva – Gómez, Valdez, Balbuena, Samudio (77. Cardozo O.) – Moreira (55. Sanabria), Caceres (K) (38. Piris), Ortiz, Romero Ó. – Romero Á., González.
    Náhradníci: Aguilar (B), Bareiro, Camacho, Cardozo A., Cardozo O., Dominguez, Fernandez, Piris, Rojas, Rolon, Salcedo, Sanabria.

    Rozhodčí: Marques R. (Bra)
    bahis siteleri