Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.) | Kladno – Liberec 5:4 (po pr.) | HC Plzeň – Třinec 5:2 (kon.)
Č. Budějovice – Vítkovice 4:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 5:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 2:3 (po pr.) | Pardubice – Zlín 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
HC Sparta Praha
Sobota 21.10.2017, 12:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy u DHL extraligy juniorů napočtěnou. (14:41:48)
     
    Ve třetí třetině byli o něco šťastnější domácí, kteří vstřelili v početní výhodě rozhodující branku. O tu se postaral Tomáš Hajič, který dnes zaznamenal krásné čtyři body. Výhru potvrdil do prázdné branky Jaroslav Kulich, Piráti vítězí 5:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Josef Bajer ještě připravoval jednu šanci pro Adama Nováka. Ten zakončoval od levého kruhu, bránící hráče před sebou ovšem nedokázal prostřelit.
     
    58:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vyhodili a následně v útočné třetině pokračovali. JAROSLAV KULICH se dostal k volnému kotouči, který bekhendem poslal do branky, je rozhodnuto. Asistence: Jakub Köver.
     
    58:31
    Domácí vyhodili a puk jen tak tak doklouzal za čáru. Vhazovat se bude po levici Dominika Pavláta, jeho kolega na druhé straně již není a Sparta hraje v šesti!
     
    57:37
    Hosté v plném počtu.
     
    57:24
    Z pravé strany to zkoušel Tom Polák, jenž nahazoval do brankoviště. Antonín Hofmann kotouč viděl a vyrazil jej před sebe, kde nikdo v bílém nebyl.
     
    56:47
    Piráti nejsou aktivní v útočné třetině, nyní jsou u puku za svou brankou. Ještě nějaké vteřiny ale domácím zbývají.
     
    56:03
    Piráti kombinovali a pokoušeli se něco vymyslet. Tomáši Hajičovi ovšem utekl kotouč, a tak k zakončení nedošlo. Pokračuje se ve střední třetině.
     
    55:37
    Krosček za krk nyní dostal Daniel Šilar a Sparta půjde na trestnou lavici. Hodně tvrdý zákrok, který je potrestán dvouminutovým trestem pro Tomáše Pšeničku.
     
    55:05
    Následovala menší strkanice před brankou Pavláta, která ovšem nebyla nijak trestána. Pět minut před koncem třetí dvacetiminutovky se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    54:58
    V dobré střelecké pozici byl Lukáš Rousek, jenž již mohl zakončovat. Pod nohy mu ovšem padl obětavý bránící hráč, jenž mu znemožnil zakončení.
     
    53:58
    Aktivní domácí to zkoušeli od modré čáry, kde se otáčel Martin Hřebíček.Ten svou přízemní střelou ale nakonec trefil jen chrániče obránce.
     
    53:05
    Pokračovalo se snažím Petra Chlána, který se dostal mezi kruhy a plánoval zakončení. Do toho se ale díky obrannému zákroku Pražanů nedostal.
     
    52:16
    Na druhé straně zakončoval z pravého kruhu Jakub Köver, který mířil na vzdálenější tyčku. Branku svým pokusem ale nakonec nedokázal trefit.
     
    51:53
    Pohledná individuální akce Lukáše Rouska. Ten se dostal až před branku, kde zakončoval z mezikruží. Svým pokusem ale nakonec trefil jen betony Pavláta.
     
    51:03
    Piráti následně kombinovali a pokoušeli se dostat do útoku. Nakonec byl odpískán icing, a tak se bude pokračovat vhazováním po levici Dominika Pavláta.
     
    50:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se ale domácím daří skórovat a jdou tak opět do vedení! Střelecký pokus od modré čáry propadl Hofmannovi za záda a skončil na tyčce. U té zadní byl TOMÁŠ HAJIČ, jenž pod víko přidal svůj čtvrtý bod v utkání! Asistence: Daniel Novák a Josef Bajer.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 2. Köver (Bajer, Hajič), 19. Köver (Hajič, Procházka), 22. Chlán (Polák, Hajič), 51. Hajič (Novák D., Bajer), 59. Kulich (Köver) – 19. Kropáček (Bílek, Rousek), 22. Nacházel (Pejchal, Arnošt), 36. Arnošt (TS)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Khůn) – Novák D., Novák A., Procházka, Vícha, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Rindoš, Šišolák, Šilar, Adámek.
    HC Sparta Praha: Hofmann (Wolf) – Frič, Simotics, Eliáš, Hanuš, Karoch – Arnošt, Jandus, Schwamberger, Rousek, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský.

    Rozhodčí: Pavlovič – Beneš, Kučera.
    thejrc.org