Kunlun – Vladivostok 2:3 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Jaroslavl 3:4 (kon.) | Čerepovec – Chanty-Mansijsk 2:0 (kon.)
N.Novgorod – Omsk 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 2:5 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (1:2 po s.n.)
Viťaz – Minsk 4:0 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 4:3 (po pr.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 4:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
Dynamo Moskva
Pondělí 23.10.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Lukáš KAŠPAR - 4:2
     
    58:31
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté měli tlak před Markem Mazancem. LUKÁŠ KAŠPAR se dostal k odraženému kotouči a z vlastního pásma se snažil vyhodit puk do bezpečí a trefil to tak přesně, že puk doplul do opuštěné klece – 4:2. Bez asistence.
     
    58:16
    Hosté hrají v šesti hráčích a bez brankáře.
    57:20 Mazancův veledůležitý zákrok proti Tarasovovi.
     
    57:20
    Tarasov střílel z pravé strany na Marka Mazance a ten si připisuje další veledůležitý zákrok. Hra je přerušena a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
    53:18 Andrej KUTĚJKIN - 3:2
     
    53:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Skalický se snažil vyhodit kotouč z vlastního pásma, ale na modré čáře kotouč zachytil ANDREJ KUTĚJKIN svou prudkou střelou propálil Mazance. Hosté jsou tak domácím na dostřel jediné branky – 3:2. Bez asistence.
     
    45:34
    Slovan hrál v šesti hráčích a dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Zach Boychuk a hosté tak mají další přesilovou hru.
     
    42:08
    Nyní ale čekají Slovan krušné chvíle. Sádecký dostává dvě minuty za podražení a hosté mají šanci dostat se Slovanu na dostřel jediné branky v přesilové hře.
     
    39:18
    Gól platí. Zkoumalo se možné špatné střídání Slovanu, to se nepotvrdilo a Lukáš Kašpar si připisuje první branku v sezóně!
     
    39:18
    Hostující lavička si bere coach challenge, takže branku bude muset potvrdit nebo vyvrátit videorozhodčí.
    39:18 Lukáš KAŠPAR - 3:1
     
    39:18
    Slovan právě vstřelil branku!
    Pouhé tři sekundy před návratem hostujícího hráče z trestné lavice využívají domácí hráči svou další přesilovou hru. LUKÁŠ KAŠPAR dostal nabito na vrchol pravého kruhu a svou prudkou střelou v pokleku propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:1. Hráči Slovanu se tak dostávají do dvoubrankového náskoku. Asistence: Marek Viedenský a Michal Řepík.
     
    37:21
    Přesilovka pro Slovan. Salminen dostává dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici.
    35:56 Zach BOYCHUK - 2:1
     
    35:56
    Slovan právě vstřelil branku!
    Jenže během chvilky si berou domácí hokejisté své vedení zpět. Lukáš Kašpar si nabruslil před hostující branku a vystřelil, kotouč zůstal někde před Jerjomenkem a poté se puku zmocnil ZACH BOYCHUK, jenž ho dopravil za jeho záda – 2:1. Asistence: Lukáš Kašpar
    34:36 Vladimir BRJUKVIN - 1:1
     
    34:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté svou početní výhodu také využívají a máme vyrovnáno. Alexejev našel v prostoru mezi kruhy úplně volného VLADIMIRA BRJUKVINA, který svou prudkou střelou nedal Mazancovi vůbec žádnou šanci – 1:1. Asistence: Andrej Alexejev a Alexej Těreščenko.
     
    33:16
    Andrej Meszároš dostává dvě minuty za krosček a hosté si zahrají další přesilovou hru.
     
    29:44
    Síly na ledě se ale srovnají. Alexejev odpyká dvouminutový trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě. Hrát se tak bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    29:22
    Za nedovolené bránění dostává dvě minuty Bačík a hosté budou mít další přesilovou hru a šanci vyrovnat.
    27:05 Colby GENOWAY - 1:0
     
    27:05
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté využívají svou přesilovou hru sekundu před návratem hostujícího hráče z trestné lavice. Andrej Meszároš pálil od modré čáry a Jerjomenkovi vypadl kotouč z výstroje a poté ho COLBY GENOWAY dokázal dopravit do odkryté branky za jeho zády – 1:0. Slovan se tak zaslouženě ujímá vedení. Asistence: Andrej Meszároš a Zach Boychuk.
     
    25:06
    Kutějkin zastavil seknutím průnik Lukáše Kašpara a dostává dvě minuty. Další přesilová hra pro Slovan Bratislava.
     
    19:15
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Kašpar inkasuje dvě minuty za hákování a v závěru první třetiny se domácí budou muset ještě bránit v oslabení.
    13:55 Švarný střelou od modré čáry orazítkoval tyč Jerjomenkovy branky.
     
    13:55
    Ivan Švarný pálil na branku moskevského Dynama a svou střelou pak orazítkoval tyč Jerjomenkovy svatyně! Domácí tak nebyli daleko od úvodní branky.
     
    12:59
    Uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Nikulin s Hlinkou se navzájem osekávali a dostávají za to oba dvě minuty.
     
    03:01
    První vyloučení na hostující straně. Arťuchin dostává dvě minuty za hákování a už sedí na trestné lavici. Domácí si tak jako první zahrají přesilovou hru.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Co. Genoway (Meszároš, Boychuk), 36. Boychuk (Kašpar), 40. Kašpar (Viedenský, Řepík), 59. Kašpar – 35. Brjukvin (Alexejev, A. Těreščenko), 54. Kutějkin


    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štěpánek) – Després, Ebert, Bačík, Meszároš (C), Švarný (A), T. Voráček, Barker – Kašpar (A), Boychuk, Řepík – Hrnka, Viedenský, Co. Genoway – M. Hlinka, A. Šťastný, Skalický – Hecl, Sádecký, J. Mikúš.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Kuzněcov) – Rylov, Kutějkin (A), Volkov, I. Nikulin (C), J. Zajcev, D. Višněvskij, Solovjov – Salminen, Boyd, Varnakov – Brjukvin, A. Těreščenko (A), Arťuchin – N. Komarov, J. Jakovlev, Tarasov – Markovin, Jefremov, Sidljarov – Alexejev.

    Rozhodčí: Kuljov, Cyplakov – Ivanov, Strelcov

    Diváci: 6 832
    bahis siteleri