Ufa – Magnitogorsk 1:4 (kon.) | Riga – Omsk 1:0 (po pr.) | Soči – Jekatěrinburg 1:3 (kon.)
po prodl.
Dinamo Riga
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
Avangard Omsk
Čtvrtek 26.10.2017, 18:30 • Arena Riga, Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Krásný večer! Dinamo Riga čeká po pondělním zaváhání proti Novosibirsku další domácí střetnutí, tentokrát do lotyšské metropole zavítá lídr Černyševovy divize – omský Avangard. Pojďme si oba soupeře představit.
     
    DINAMO RIGA
    13. místo v Západní konferenci
    24 Z, 1-3-2-18, 11 bodů (skóre 37:78)

    Trápení, které v celé deset let dlouhé historii ligy nemá obdoby. I tak by se dalo popsat dosavadní putování Dinama v letošním ročníku nejprestižnější evropské hokejové soutěže. Celek z lotyšského hlavního města dosud uspěl pouze jednou v základní hrací době, tři další výhry vydřel až po prodloužení či v nájezdech. V poslední době se však herně zvedá – minulé úterý se mu povedlo skalpovat hostující Čerepovec a v pondělí mu tříbodové vítězství proti Novosibirsku doslova proklouzlo mezi prsty. Uvidíme, zda-li se mu dnes povede na nedávné výkony navázat.

    Nejproduktivnější hráči
    Miks INDRAŠIS – 24 Z, 14 bodů (8+6)
    Danny KRISTO – 23 Z, 13 bodů (6+7)
    Karl STOLLERY – 24 Z, 7 bodů (2+5)

    Brankářské statistiky
    Janis KALNINŠ
    – 630 min. | 91,5% úsp. | prům. 2,76
    Armalis MANTAS
    – 116 min. | 89,6% úsp. | prům. 2,59
     
    Bude Čistov řešením problémů rižského útoku?

    Přesně před měsícem posílil poslední klub ligy zkušený Nikolaj Žerděv, dnes by měl svůj první zápas v dresu Dinama odehrát další útočník – Stanislav Čistov. Čtyřiatřicetiletý čeljabinský rodák v úterý podepsal s vedením Rigy smlouvu do konce sezóny. V KHL dosud odehrál 469 utkání, ve kterých si připsal celkem 230 bodů a domácí fanoušci jistě doufají, že své konto co nejdříve rozšíří.
     
    AVANGARD OMSK
    2. místo ve Východní konferenci
    25 Z, 13-4-0-8, 47 bodů (skóre 71:43)

    Avangard je na tom o poznání lépe, se sedmatřiceti nasbíranými body vede svou divizi a na konferenci vedoucí Kazaň ztrácí pouhopouhé tři body. Do Rigy dnes přijíždí v docela dobré formě – z posledních pěti utkání vyšel vítězně třikrát, a to proti Čerepovci, Nižnijmu Novgorodu a Vladivostoku. Nad jeho síly byl pouze Chabarovsk a moskevský Spartak. Domácí to navíc dnes budou mít opravdu těžké – budou totiž čelit třetí nejlepší defenzívě v lize, přičemž brankářská jednička Omsku, Dominik Furch, je statisticky nejúspěšnějším gólmanem ve své konferenci.

    Nejproduktivnější hráči
    André PETERSSON – 25 Z, 17 bodů (7+10)
    Ilja MICHEJEV – 23 Z, 17 bodů (7+10)
    Dmitrij KUGRYŠEV – 25 Z, 15 bodů (7+8)

    Brankářské statistiky
    Dominik FURCH
    – 1300 min. | 94,1% úsp. | prům. 1,62
    Oleg ŠILIN
    – 195 min. | 91,9% úsp. | prům. 2,16
    Statisticky lepší než Furch už jsou v lize pouze dva gólmani.

     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    Dnešní soupeři se spolu v letošní sezóně už jednou střetli, a to hned na jejím začátku. Koncem srpna zavítal jediný lotyšský celek v KHL do omského svatostánku, ve kterém šel na konci druhé třetiny po trefě Mikse Indrašise do vedení. Avangard ale rozhodně nehodlal složit zbraně a v úvodu závěrečného dějství postupně vstřelil tři branky – dvakrát se trefil Dennis Everberg a další zásah přidal Valentin Pjanov. Domácí si následně zvládli dvougólový náskok pohlídat až do závěrečné sirény a připsali si tak první výhru v ročníku.

    22. srpna 2017, Arena Omsk (Omsk)
    Avangard Omsk – Dinamo Riga 3:1
    Třetiny: 0:0, 0:1, 3:1

    Branky: 44. a 46. Everberg, 45. Pjanov – 39. Indrašis
    Střely na branku: 38 – 32
    Vhazování: 25 – 29
    Hity: 15 – 18
    Trestné minuty: 8 – 10
    Využití přesilovek: 1/5 – 1/4

    Diváci: 8 970 (86,93% kapacity)
     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – Salmela, Galvinš, Stollery, K. Redlihs, Ališauskas, Zile, Balinskis – Kristo, Indrašis, McMillan – Čistov, Žerděv, Meija (C) – M. Redlihs, Bičevskis, Lipsbergs – Skvorcovs, Gegeris, Pavlovs – E. Kulda.

    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv (C), Čudinov, Gustafsson, Martynov, Ahnelöv, Meňšikov, Berezin – Kugryšev, A. Galimov, Chochrjakov – Košelev, A. Petersson, I. Michejev – Manukjan, Pěrežogin, K. Semjonov – Stas, Žukenov, Everberg – Fajzullin.

    Rozhodčí: Beljajev, Komarov – Goljak, Deďulja.
     
    Ještě jednou vám přeji příjemný večer, od začátku utkání nás dělí ještě několik desítek minut. Nejnovější posila Rigy, útočník Stanislav Čistov, se dnes představí ve druhé lajně spolu s Nikolajem Žerděvem a kapitánem Gintsem Meijou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    V potemnělé Areně Riga je vše připraveno pro dnešní zápas, začínáme zhruba za deset minut. Hráči jsou ještě v kabinách.
     
    Oba týmy už jsou seřazeny na modrých čarách, halou zní ruská státní hymna. Po ní zazní ještě lotyšská a pak už nebude startu zápasu nic bránit.
     
    Sudí už svolává první lajny do středového kruhu, jdeme na to!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    První vhazování sice vyhráli hosté, jako první se ale v útoku převedli hokejisté Rigy. Díky pevné obraně Omsku zatím Furch nemusel čelit ani jediné střele.
     
    01:12
    Galimov sbírá kotouč za svou klecí na svou hůl a po chvilce míří dopředu, Avangard se pokusí poprvé v utkání prorazit před Kalninše. Uvidíme, zda-li se jim povede projít přes zatím pevnou defenzívu Dinama.
     
    01:34
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Anssi Salmela – 2 min., sekání).
     
    01:49
    Kratičká kombinace hostů vyústila ve střelu Medveděva z modré čáry, kterou připravený strážce domácí svatyně vyrazil betonem do rohu kluziště.
     
    02:29
    Domácí se zatím v oslabení zvládají bránit bez větších obtíží, Avangardu se nedaří v útočném pásmu vymyslet nic kloudného. Riga se už zvládla dvakrát osvobodit.
     
    03:16
    Přesilovka Omsku se blíží ke konci, hosté se znovu usazují před soupeřovou brankou a sérií přihrávek se snaží propracovat do lepších střeleckých pozic.
     
    04:12
    Dominik Furch teď musel po delší době zasahovat, po prudké ráně McMillana z kruhu si do statistik připisuje druhý úspěšný zákrok v dnešním zápase. Český gólman se následně rozhodl kotouč podržet, hra je tedy přerušena.
     
    05:05
    Lotyšský celek se pokusil znovu přejít dopředu, jenže připravená obrana Avangardu jej zastavila už na modré čáře. Výpad domácích tak skončil ještě dříve, než pořádně začal.
     
    06:05
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexandr Pěrežogin – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:30
    Žerděv byl na pravém kruhu odstaven od kotouče, který následně jeden z Omských posílá hluboko do soupeřova pásma. Bránící čtveřice Avangardu tak může jít rychle vystřídat.
     
    07:36
    Hosté mohli jít do vedení! Ilja Michejev se ve vlastním oslabení dostal do úniku a zakončil přímo do vyrážečky hbitého Janise Kalninše. K první brance zápasu teď nechybělo mnoho...
     
    09:07
    Hra se přelévá ze strany na stranu, akci domácích střídá protiútok Avangardu a naopak. Oba celky se teď docela trápí v koncovce, střelecký pokus jsme už nějakou dobu neviděli.
     
    10:14
    Salmela si najel na levý kruh a i přes dotěrného bránícího protihráče se dostal ke střele, které maskovaný muž v omské bráně nastavil do cesty vyrážečku.
     
    11:35
    Omští se vlastní nepřesností vyhnali z útočného pásma, poměrně rychle se však dostali zpět na puk a jejich mírný nápor na soupeřovu klec tak může po krátké pauze pokračovat.
     
    12:29
    Až do posledních minut zvládali domácí se svým sokem držet krok, nyní je však rozdíl kvality obou celků na ledě naprosto evidentní. Hosté se usadili před Kalninšem a posílají na něj jednu ránu za druhou.
     
    13:51
    U mantinelu v obranném pásmu Dinama probíhá tahanice o puk, do které je zapojeno hned několik hráčů z obou týmů. Těžko říct, na čí hokejce nakonec pryž chumel opustí.
     
    15:02
    Žukenov poslal z mezikruží ránu přímo mezi tři tyče, jenže puk se nakonec odrazil od jednoho z bránících hráčů mimo branku a Kalninš tak vůbec nemusel zasahovat.
     
    15:50
    Výpad Avangardu brzdí ofsajd, některý z hostů se při přejezdu modré lajny trochu unáhlil. Po krátké přestávce se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    16:28
    Vitalijs Pavlovs si bere puk na svou hůl a obratem jej rozehrává dopředu, kde se k němu ale nejrychleji dostává soupeř. Následný protiútok končí skvělým zákrokem připraveného Kalninše.
     
    17:22
    Everbergovo zakončení z bezprostřední blízkosti brankoviště strážce lotyšské svatyně vyráží betonem před sebe, gólman Rigy má zatím plné ruce práce. Jeho obrana mu situaci skoro vůbec neusnadňuje...
     
    18:27
    Dinamo už opravdu nutně potřebuje přestávku, proti soupeřově útoku se brání z posledních sil. Avangard si na ledě dělá prakticky vše, co se mu jen zamane a vůbec nepouští domácí k puku.
     
    19:41
    Redlihs vyhazuje puk daleko od své branky, úvodní gól zápasu pravděpodobně v závěru první dvacetiminutovky neuvidíme. Budeme si na něj muset ještě nějakou dobu počkat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 8 – 11
    Vhazování: 10 – 9
    Hity: 1 – 5
    Trestné minuty: 2 – 2
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/1
     
    Úvodní třetina je za námi, Avangard zatím v lotyšské metropoli jasně potvrzuje roli favorita. V první dvacetiminutovce se mu sice nepodařilo vstřelit branku, nicméně většinu dějství měl na ledě jasnou převahu a pokud si jí udrží i nadále, zcela jistě se mu jí povede časem přetavit v gól.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Riga začala druhou část aktivněji, momentálně se pevně drží na kotouči a snaží se najít nějakou skulinku v omské defenzívě, která by jim umožnila se dostat před Furcha.
     
    21:08
    Čistov nahodil puk do protivníkova pásma a odjel střídat, k volnému kotouči se dostávají hosté. Poprvé v prostřední periodě mají nyní šanci se pořádně propracovat před domácí branku.
     
    21:53
    Rychlý protiútok Omsku ve střelu nevyústil, Dinamo si znovu přivlastňuje puk a míří dopředu. Uvidíme, co poslední celek tabulky vymyslí tentokrát.
     
    22:38
    Manukjan se procpal těsně před svatyni soupeře, z bezprostřední blízkosti brankoviště však nakonec zakončil mimo tři tyče rižské svatyně. Puk pouze proklouzal kolem jedné z tyčí za branku.
     
    23:52
    Sledujeme vyrovnanou podívanou, které však momentálně něco chybí. Hra je trochu nemastná neslaná a divák nabývá dojmu, že ani jeden celek teď nehraje úplně na plný plyn...
     
    25:00
    Prvních pět minut z druhého dějství je pryč, aktuálně se hra drží hlavně v domácí třetině kluziště. Avangardu se ale stále nedaří propracovat do lepších střeleckých příležitostí.
     
    25:57
    Pěrežogin našel na pravém kruhu připraveného Žukenova, jehož rána minula soupeřovu klec o několik desítek centimetrů. Na úvodní zásah utkání tak stále čekáme.
     
    27:05
    Everberg manévruje s pukem v útočném pásmu, vyhýbá se jednomu bránícímu protihráči po druhém a hledá nějakého volného spolubojovníka, kterému by mohl pryž předat.
     
    27:50
    Po delší době své útočné schopnosti předvádějí také domácí, nicméně ani jeden z jejich pokusů zatím připraveného Furcha nikterak nezaskočil. Stav je tak stále bezbrankový.
     
    28:21
    Omští se dopouští zakázaného uvolnění, po kratičké přestávce se tak hra opět přesune před jejich klec. Vhazovat se bude po pravé ruce hostujícího gólmana.
     
    29:21
    Medveděvova rána od modré šla mimo klec, střelám Avangardu teď chybí notná dávka přesnosti. Kalninš musí být stále v pozoru, krotit projektil už ale nějakou dobu nemusel.
     
    29:38
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Vitalij Meňšikov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:58
    Hosté se velmi rychle osvobozují, Riga bude muset další výpad do útočného pásma zahajovat až zpoza své vlastní branky. Přesilovka zatím nevychází úplně dle jejího plánu.
     
    31:16
    Semjonov se ve vlastním oslabení dostal do zakončení, se kterým si rychlý Kalninš bez větších obtíží poradil. Domácí tuto početní výhodu opravdu nezvládají...
     
    32:07
    Gólman domácího celku před najíždějícími protihráči raději schoval puk pod svou rukavici a přerušil tak hru. Buly proběhne po jeho levici.
     
    32:55
    Rána Jonase Ahnelöva úplně zmizela ve výstroji připraveného Janise Kalninše, který teď znovu neprožívá zrovna dvakrát bezstarostné chvíle v brankovišti. Omsk má na ledě jasnou převahu.
     
    33:48
    Salmela se bleskovou rychlostí přesunul z vlastního pásma do útočné třetiny, nicméně jeho výpad byl nakonec hostující defenzívou velmi rychle zlikvidován. Furch nemusel zasahovat.
     
    35:10
    Do konce prostřední periody zbývá zhruba pět minut, na úvodní gól zápasu stále čekáme. Blíže k němu nyní má Avangard, kterému se ale stále nedaří prorazit přes výborně chytajícího Kalninše.
     
    36:34
    Petersson zachytil na pravém kruhu perfektní přihrávku a obratem vypálil, ani on však nezvládl vyzrát na maskovaného muže v rižském brankovišti.
     
    37:28
    Indrašis si po pravém křídle najel do útoku a pokusil se najet před branku, kde byl ale odstaven od puku dvěma připravenými protihráči.
     
    38:25
    Danny Kristo se úplně vysmekl hostující obraně a udělal si krátký výlet před Furcha, z mezikruží nakonec poslal puk přímo do betonu hbitého brankáře Omsku!
     
    39:41
    Michejev nahazuje puk do soupeřova pásma, druhá dvacetiminutovka míří do finiše. V rohu si volnou pryž přivlastňují domácí, jenž se pokusí o poslední atak dějství.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 15 – 18
    Vhazování: 22 – 16
    Hity: 8 – 12
    Trestné minuty: 2 – 4
    Využití přesilovek: 0/2 – 0/1
     
    V pondělním střetnutí s Novosibirskem čekala Arena Riga na úvodní branku zápasu až do devětačtyřicáté minuty, kdy za domácí konečně otevřel skóre Danny Kristo. Ani tentokrát se nepodařilo ani jednomu celku v úvodních dvou třetinách překonat gólmana soupeře a do třetí části tak půjdeme za stavu 0:0. Rozsekne čekání na gól opět Kristo, nebo snad tentokrát jako první udeří hosté?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:41
    Kurgyšev byl za brankou zbaven puku a první omský atak třetí části tak končí bez střely na klec, dopředu nyní míří hokejisté Dinama.
     
    41:30
    Ani tentokrát se hráči Avangardu nezvládli delší dobu udržet před Kalninšem, který tak znovu nemusel zasahovat. Přechod do útoku momentálně ale nezvládají ani Řižané.
     
    42:35
    Hra je teď hodně rozkouskovaná, jedno přerušení střídá další. Po konci toho aktuálně probíhajícího se bude vhazovat ve střední třetině kluziště.
     
    43:17
    Medveděv operuje s pukem v neutrálním pásmu a snaží se najít nějakou cestu, která by jej zavedla za modrou čáru, jenže defenzíva Rigy je teď hodně neprostupná.
     
    44:27
    Na puku jsou častěji hráči Omsku, jejich protivník si na pryž už delší dobu vůbec nesáhl. I nadále se jim však nedaří usadit v útočném pásmu, odkud je obrana Dinama pravidelně vyhání.
     
    45:51
    Michejev se dostal do postavení mimo hru, útočnou akci hostů tak předčasně ukončuje hvizd čárového rozhodčího. V Areně Riga je hrobové ticho.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 124 diváků (49,74% kapacity).
     
    46:49
    Domácí se protlačili do bezprostřední blízkosti brankoviště, připravený Furch ale situaci zvládl uhasit včas a zabránit tak prvnímu gólu utkání.
     
    47:11
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Edgars Kulda – 2 min., podražení).
     
    47:23
    Pozor, bude se opět vylučovat! Omsk má ponechanou výhodu a když se mu nepodaří ji přetavit v branku, čeká jej dlouhá dvojnásobná přesilovka.
     
    47:44
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Karl Stollery – 2 min., podražení).
     
    48:57
    Na konci krátké kombinace hostů stál Maxim Čudinov, jehož rána z pravého kruhu lízla vyrážečku hbitého Janise Kalninše. Dinamo se zatím zvládá bránit, otázkou však je, jak dlouho mu síly vydrží.
     
    49:17
    Tentokrát se pokusil reflexy lotyšského gólmana proklepnout kapitán Avangardu Medveděv, ani on ale na něj nenašel recept. Kalninš v pondělí držel čisté konto až do závěrečných minut a zatím to vypadá, že tomu tak bude i dnes.
     
    50:21
    Oba tresty už dávno vypršely, hosté se však stále zuby nehty drží v útočné třetině a snaží se co nejčastěji ostřelovat protivníkovu svatyni. Zatím však stále bezúspěšně.
     
    52:00
    Osm minut do konce základní hrací doby, Avangard nyní tlačí jak nikdy předtím. Jeho hráči si očividně uvědomují, že se čas začíná velmi rychle krátit.
     
    53:20
    Hraje se nahoru dolu, Omsku zřejmě už došly síly a nyní se do sedadla řidiče derou hráči Dinama. Furch musel po delší době klidu znovu zpozornět.
     
    53:55
    Odpískáno zakázané uvolnění hostů, dnes se jedná už o jejich zhruba pátý icing. Týmy nyní mají pár sekund na odpočinek, po kterých se bude vhazovat po Furchově pravici.
     
    55:00
    Redlihs nabídl puk Lipsbergsovi, který nehodlá ztrácet čas a okamžitě se s ním přesouvá před branku Avangardu. Uvidíme, co útočné formace Rigy v závěrečných minutách třetí části vymyslí.
     
    56:15
    Jegor Martynov rozehrává kotouč dopředu, prudký výpad Omsku ale nakonec nabírá velmi rychlého konce – hosté se totiž dopouští postavení mimo hru.
     
    56:57
    Oba celky hodně ubraly z plynu, zřejmě jsou s myšlenkou prodloužení spokojeny. Ani jeden z nich se do útoku nějak extrémně nežene, puk mění majitele poměrně často.
     
    58:21
    Semjonov rozjel v útočném pásmu krátkou kombinaci, kterou ale domácí defenzíva zvládla bez větších komplikací rozebrat. Pomalu ale jistě míříme do finiše základní hrací doby.
     
    59:38
    Poslední atak Avangardu ve třetí třetině vede kapitán Jevgenij Medveděv, jenž přejíždí modrou čáru a snaží se najít někoho, komu by pryž mohl nabídnout.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Šedesát minut o vítězi utkání nerozhodlo, po kratičké pauze tedy bude následovat pětiminutové prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:40
    Úvodní minuty prodloužení jsou vyrovnané, ani jeden celek nepouští protivníka do větších příležitostí. Sebemenší chybička by teď mohla rozhodnout.
     
    61:49
    Dvě minuty prodloužení za námi, zatím jsme neviděli ani jednu střelu na branku. Více ze hry mají hosté, ani Dinamo však nehraje nějak špatně.
     
    62:17
    Pěrežogin se dostal do úniku, nicméně Kalninš zvládl zachovat chladnou hlavu a s jeho nájezdem si poradil!
     
    63:20
    Redlihs se vydal dopředu, takřka okamžitě po přejetí útočné modré byl ale odstaven od kotouče a k ohrožení Furchovy svatyně se vůbec nedostal.
     
    64:05
    Riga právě vstřelila branku!
    Překvapení je na světě, Dinamo v prodloužení vítězí nad lídrem Černyševovy divize! Mikelis Redlihs ve středním pásmu nabídl kotouč ANSSI SALMELOVI, který se následně bleskově přesunul na levý kruh a vyslal odtud mezi tři tyče takovou dělovku, že div neprotrhl síť omské branky! Furch byl bez šance. Asistence: Mikelis Redlihs.
    64:05 Anssi SALMELA - 1:0
     
    Konec zápasu.
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 19 – 28
    Vhazování: 34 – 28
    Hity: 18 – 14
    Trestné minuty: 6 – 4
    Využití přesilovek: 0/2 – 0/3
     
    Československá stopa
    Dominik Furch (OMS) – 18 zákroků, úsp. 94,7%
     
    V Rize je dohráno! Dinamo dnes zvládlo s papírově lepším Omskem skoro celé utkání držet krok a na domácí půdě zvítězit poté, co v poslední minutě prodloužení vyslal Anssi Salmela na Furcha naprosto nechytatelnou ránu.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (21:00:19)

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 65. Salmela (M. Redlihs)


    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – Salmela, Galvinš, Stollery, K. Redlihs, Ališauskas, Zile, Balinskis – Kristo, Indrašis, McMillan – Čistov, Žerděv, Meija (C) – M. Redlihs, Bičevskis, Lipsbergs – Skvorcovs, Gegeris, Pavlovs – E. Kulda.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv (C), Čudinov, Gustafsson, Martynov, Ahnelöv, Meňšikov, Berezin – Kugryšev, A. Galimov, Chochrjakov – Košelev, A. Petersson, I. Michejev – Manukjan, Pěrežogin, K. Semjonov – Stas, Žukenov, Everberg – Fajzullin.

    Rozhodčí: Beljajev, Komarov – Goljak, Deďulja

    Diváci: 5 124
    bahis siteleri