Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 4:3 (kon.)
Třinec – Zlín 1:2 (0:2 po s.n.) | Mountfield HK – Letňany 3:0 (kon.) | Přerov – Technika Brno 4:0 (kon.)
Chomutov – Třemošná 8:3 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 3:2 (po pr.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
Vítkovice – Warriors Brno 10:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:3 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 12:0 (kon.)
Havířov – Poruba 9:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 6:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:3 (3:0, 2:1, 3:2)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 26.10.2017, 15:00 • SD ARÉNA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    59:31
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Už Korčák mohl dát gól, ale u pravé tyče Šatného branky netrefil Ebenstreitovu přihrávku z protějšího kruhu. Následně Seidler posunul na modrou na MARTINA PÍCLA, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě a s největší pravděpodobností uzavřel střelecký účet zápasu. Asistence: Sebastian Seidler.
     
    58:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Holka – 2 min., podražení).
     
    57:42
    Čech přihrál zpoza branky na vrchol brankoviště Prokešovi, který z první minul prostor mezi třemi tyčemi.
     
    55:51
    Dvakrát to teď od modré zkoušel Matějka. Obě jeho rány byly sice zblokovány, avšak puk pokaždé jen těsně minul branku stráženou Dědičem.
     
    54:36
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Seidlerova přihrávka od levého mantinelu doputovala ke Korčákovi, který brankovištěm posunul ještě na ALEXE EBENSTREITA a ten propálil Šatného. Asistence: Matěj Korčák, Sebastian Seidler.
     
    53:55
    Koláček měl na holi čtvrtý zásah v dnešním utkání, jenže z mezikruží trefil jen břevno.
     
    53:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po Čechově střele si našel puk Príhoda, přihrál úplně volného MICHAELU PROKEŠOVI, pro něhož nebyl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Ondřej Príhoda, Ondřej Čech.
     
    51:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají přesilovou hru. Útočníci vytvořili před Dědičem skrumáž, v níž si jako poslední našel puk JOSEF KOLÁČEK, který ho dotlačil za brankovou čáru a zkompletoval tak hattrick. Asistence: Marcel Štefančík, Tobiáš Holka.
     
    50:37
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Špaček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Svoboda přihrál k levé tyči branky Třemošné, kde stál MICHAEL PROKEŠ, který napoprvé neuspěl,m ale napodruhé se mu zadařilo. Puk obloučkem doputoval za brankovou čáru. Asistence: Tadeáš Svoboda, Stanislav Vrhel.
     
    41:48
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Psota – 2 min., hrubost).
     
    39:23
    Štefančík vyslal do úniku Vrhela, který byl úplně sám za obranou, kde měl hodně času. Snažil se rozhýbat brankáře rameny a pak udělal forhendový blafák, ale Dědič mu vystavil stopku, když úspěšně zasáhl betonem.
     
    36:11
    Štefančík přihrál zpoza brány na Vrhela, který se dostal se štěstím k puku a vypálil. Kotouč Dědičovi vypadl, a tak si chomutovský útočník připsal další pokus, nakonec gólman hostů puk zasedl.
     
    31:26
    Holka se na vrcholu kruhu zbavil Šteifa, jel sám na gólmane, který ho vychytal.
     
    31:16
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Psotavystřelil od modré, jeho střela se zastavila o dva hráče mezi kruhy, kde byl i Korčák, jehož bekhend vypadl u pravé tyčky Šatného brány. Tam byl SEBASTIAN SEIDLER, který zakončil. Asistence: Matěj Korčák a Jan Psota.
     
    28:51
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Prokeš – 2 min., hákování).
     
    25:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Štefančík přihrál z pravého rohu útočného pásma mezi kruhy, kde byl JOSEF KOLÁČEK, jenž z první prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Stanislav Štefančík, Tobiáš Holka.
     
    25:37
    Puk se dostal po střele od modré od zadního mantinelu až na hůl Štefančíka, který zakončoval do prázdné, ale skočil mu do zakončení Psota.
     
    25:27
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Štaif – 2 min., faul kolenem).
     
    25:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Štefančík vyjížděl zpoza brány, jeho zakončení bylo vyraženo před bránu, kde si puk převzal STANISLAV VRHEL, jenž zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Marcel Štefančík.
     
    22:35
    Pochova střela se zastavila až o horní tyčku domácí branky.
     
    21:59
    Antony se tlačil z pravé strany tlačil do zakončení, nakonec zpoza brány vyjel před brankoviště, kde si puk přikopl, ale už nezakončil, jelikož měl na zádech soupeře. Hned poté pálil mimo Špaček.
     
    16:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Štefančík kolem modré přenechal puk STANISLAVU VRHELOVI, jenž měl dost prostoru na pravé straně, odkud se napřáhl a prostřelil Dědiče parádní dělovkou. Asistence: Marcel Štefančík.
     
    14:46
    Piráti se hned po buly dostali z pásma. Do útoku vyrazil Vrhel, přebruslil tři bránící hráče a zakončoval forhendem jenom do gólmana.
     
    14:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Matějka – 2 min., sekání).
     
    12:54
    Antony poslal přes šířku celého pásma na Altrichtera, který z první ale puk netrefil ideálně. Šatný měl s dorážkami docela dost práce, ale nakonec Piráti uklidili puk do bezpečí.
     
    11:41
    Martin Pícl vystřelil od modré, k dorážce se tlačili jeho spoluhráči, ale žádný z nich neuspěl. Na druhou stranu vyrazil Čech, který ale v tísni nezakončil přesně.
     
    11:26
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Spudich – 2 min., sekání).
     
    09:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Čech zatáhl hru za bránu, odkud přihrál zadovkou na první tyč, kde byl JAN SPUDICH, který z první prostřelil Dědiče mezi betony. Asistence: Ondřej Čech a Ondřej Príhoda.
     
    07:09
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    05:12
    Štefančík se hanl po pravé straně za zády se svým spoluhráčem a dvěma obránci hostů, nakonec to vzal na sebe, ale puk se mu trochu zasekl, takže nezakončil úplně ideálně. Kotouč se jen líně valil podél pravé tyčky, kde ho obránci sebrali.
     
    03:23
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Altrichter – 2 min., nedovolené bránění).
     
    00:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    V pokračující akci se puk dostal do pravého kruhu, kde stál JOSEF KOLÁČEK a otevřel brankové konto utkání. Asistence: Jan Spudich a David Petrásek.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 1. Koláček (Spudich, Petrásek), 10. Spudich (Čech, Príhoda), 17. Vrhel (Štefančík), 26. Vrhel (Štefančík), 26. Koláček (Štefančík, Holka), 44. Prokeš (Svoboda, Vrhel), 52. Koláček (Štefančík, Holka), 54. Prokeš (Príhoda, Čech) – 32. Seidler (Korčák, Psota), 55. Ebenstreit (Korčák, Seidler), 60. Martin Pícl (Seidler)


    Piráti Chomutov: Šatný (Šilhan) – Petrásek, Holec, Pöschl, Vaněk, Matějka, Birhanzl, Martínek, Klika – Spudich, Urych, Iljuk, Príhoda, Svoboda, Prokeš, Čech, Koláček, Štefančík, Holka, Vrhel.
    HC Meteor Třemošná: Dědič (Michal Pícl) – Špaček, Martin Pícl, Poch, Šedivý, Jánský, Pechr, Psota, Štaif, Bulka – Korčák, Kozlík, Altrichter, Antony, Seidler, Holý, Ebensreit, Beránek, Bláha.

    Rozhodčí: Micka – Svobodová, Frodl
    bahis siteleri