Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 4:3 (kon.)
Třinec – Zlín 1:2 (0:2 po s.n.) | Mountfield HK – Letňany 3:0 (kon.) | Přerov – Technika Brno 4:0 (kon.)
Chomutov – Třemošná 8:3 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 3:2 (po pr.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
Vítkovice – Warriors Brno 10:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:3 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 12:0 (kon.)
Havířov – Poruba 9:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 6:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:3 (2:0, 1:3, 1:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 26.10.2017, 17:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    55:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši těží z tlaku a dostávají se do vedení! Střelu Davida Jiříčka vyrazil Krbeček jen před sebe a do sparťanské branky poté dokázal kotouč zasunout TOMÁŠ HOLLAR! Spartě zbývá něco málo přes čtyři minuty na srovnání. Asistence: David Jiříček, Václav Adamec.
     
    34:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    A pozor, je srovnáno! Hosté těží z velkého tlaku třetí branku ve druhé třetině, Vitouch se zbavil protihráče za bránou a před ní našel volného MATĚJE JAROŠE, který si kotouč zpracoval a vypálil přesně do horního rohu. Asistence: Michal Vitouch, Maxim Kubánek.
     
    30:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z velkého závaru před plzeňskou bránou nakonec Sparta snižuje! Hostující Adamec se prokličkoval před bránu, ale střelecky se neprosadil. Poté prostrčil puk zpět před bránu pod Prchlíkem a Marek Bláha s JOSEFEM SLAVÍČKEM už do dokázali doklepnout do prázdné brány! Asistence: Marek Bláha, Andrej Adamec.
     
    27:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni už hráli v plném počtu a berou si zpět dvoubrankové vedení! DOMINIK SOUKUP ujel po levé straně, ještě hledal před bránou spoluhráče v bílém, ale Krbeček si nešťastně srazil kotouč do brány, puk mu proklouzl mezi betony. Asistence: Vladimír Kremláček.
     
    23:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic hosté snižují! Domácí se dlouho drželi v útočném pásmu, ale Sparta udeří z brejku. Prchlíkovi vypadla střelu z levého kruhu z lapačky a puk do branky pod plzeňským brankářem dotlačil MAREK BLÁHA! Asistence: Michal Vágner.
     
    13:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na druhé straně rovněž brejk a Západočeši vedou o dvě branky! Znovu u toho byl aktivní SEBASTIÁN MALÁT, kterému předložil kotouč Tomáš Hollar a Malát zakončil nájezd bekhendovým blafákem do horního rohu. Asistence: Tomáš Hollar.
     
    03:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Avšak vzápětí se do vedení dostávají indiáni! Do brejku se dostal SEBASTIÁN MALÁT a nekompromisně ho proměnil! Asistence: Dominik Soukup, Adam Ženíšek.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 4. Malát (Soukup, Ženíšek), 14. Malát (Hollar), 28. Soukup (Kremláček), 56. Hollar (Jiříček, Adamec) – 24. Bláha (Vágner), 31. Slavíček (Bláha, Adamec), 35. Jaroš (Vitouch, Kubánek)


    HC Plzeň 1929: Prchlík (Čech) – Páník, Hamšík, Pánek, Jiříček, Kremláček, De Sousa, Malák – Ma. Vágner, Slanina, Soukup, Hollar, V. Adamec, Malát, Ženíšek, Kuchárik, Kvasnička
    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – Truhlář, Bláha, Zemchenkov, Procházka, Ducháč, Guryevskiy, Šesták – Kubánek, Mácha, A. Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Broš, Slavíče, Vitouch, Mi. Vágner, Theimer

    Rozhodčí: Šindel – Malý, Charvát

    Diváci: 70
    bahis siteleri