Vladivostok – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Kunlun – Kazaň 1:2 (kon.) | Toljatti – Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.)
Jokerit – Minsk 2:0 (kon.) | Čerepovec – Barys 4:3 (po pr.) | N.Novgorod – Novosibirsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Viťaz – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 2:0 (kon.) | HC Slovan – Petrohrad 0:5 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Pátek 27.10.2017, 19:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dnešního večera. Na počtenou! (21:41:01)
     
    Dohráno! Bratislava dnes proti Petrohradu předvedla poměrně slušný výkon, nicméně na bodový zisk to nestačilo a Slovan tak zůstává na předposledním místě tabulky Západní konference. SKA bylo dnes o třídu lepší než soupeř, stejně jako snad ve všech jeho utkáních v letošním ročníku...
     
    Česká stopa v utkání
    Jan Buchtele (SBA) – 0+0, 0 střel, icetime 17:03
    Lukáš Kašpar (SBA) – 0+0, 1 střela, icetime 20:31
    Michal Řepík (SBA) – 0+0, 3 střely, icetime 21:53
    Tomáš Voráček (SBA) – 0+0, 2 střely, icetime 17:05
    Jakub Štěpánek (SBA) – 3 ink. góly, úsp. 75,0%*
    Marek Mazanec (SBA) – 2 ink. góly, úsp. 91,6%*

    *brankářská úspěšnost pouze orientační
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 29 – 36
    Vhazování: 37 – 20
    Hity: 7 – 5
    Trestné minuty: 6 – 12
    Využití přesilovek: 0/4 – 1/2
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Plné ruce práce měl teď zase na druhém konci ledu Koskinen, i on si však nakonec zvládl se situací poradit a definitivně si tak pojistil další nulu do statistik.
     
    59:00
    Barabanov pronesl puk do útočného pásma a skvělou přihrávkou vybídl jednoho ze svých spoluhráčů ke střele, kterou Mazanec s přehledem chytá.
     
    57:31
    Sergej Širokov teď dost prudkou ranou trefil Mazance přímo do masky, otřesený brankář byl následně chvilku ošetřován týmovým lékařem. Nakonec se zdá býti v pořádku, zápas dochytá.
     
    57:09
    Bojuje se hlavně v petrohradském pásmu, hosté ale mají hru plně pod kontrolou a nepouští Slovan na delší dobu ke kotouči.
     
    55:05
    Utkání se více méně dohrává, oba celky jsou s výsledkem zápasu už smířeny. Ani jeden tým teď nehraje na sto procent, hráči šetří síly na nadcházející střetnutí.
     
    53:55
    U mantinelu v útočném pásmu SKA proběhla krátká tahanice o puk, ze které nakonec vítězně odjel jeden z hostujících hráčů. Atak Petrohradu tak může pokračovat dál.
     
    53:00
    Mazanec před najíždějícími protihráči raději schovává puk pod lapačku, hra je přerušena. Do konce základní hrací doby a dost pravděpodobně i celého zápasů zbývá přesně sedm minut.
     
    51:45
    Boychukův pokus takřka z devadesátistupňového úhlu končí zákrokem připraveného Koskinena, kterého čistého konta v dnešním zápase už pravděpodobně nic nezbaví.
     
    50:48
    Výpad Slovanu dopředu brzdí korektně odpískaný ofsajd, Viedenský se při přejezdu hranice útočného pásma poněkud unáhlil. Po krátké pauze tedy uvidíme vhazování u petrohradské modré čáry.
     
    50:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    První pořádná akce SKA v závěrečné třetině končí gólem, hosté rozšiřují svůj náskok už na pět branek! Alexandr Barabanov našel na opačném kruhu připraveného JEGORA RYKOVA, který neváhal a okamžitě po převzetí přihrávky poslal puk do horního rohu bratislavské branky! Asistence: Alexandr Barabanov, Roman Rukavišnikov.
     
    49:10
    Tichonovův trest sice už dávno vypršel, nicméně domácí jsou stále častěji na puku a snaží se vstřelit aspoň čestný gól. Finský brankář Petrohradu ale stále nehodlá povolit.
     
    48:04
    Ránu Cama Barkera vyrazil Koskinen před sebe, k odražené pryži se následně jako první dostal Michal Řepík. Ani jemu se však nepodařilo puk za výborného strážce petrohradské branky dotlačit.
     
    47:02
    Bratislavští rozjeli kombinaci v útočném pásmu, domácí ochozy se teď dost hlasitě dožadují branky. Série přihrávek zatím ve střelecký pokus nevyústila.
     
    46:27
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Pavol Skalický – 2+2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Viktor Tichonov – 2+2 min., hrubost + 2 min., vražení na hrazení).
     
    46:27
    U střídaček se teď do sebe jako v NHL pustili Tichonov a Skalický, přičemž domácí borec celou potyčku dost jednoznačně vyhrál a rychle svého soupeře složil k zemi!
     
    45:55
    Více ze hry mají momentálně hráči Bratislavy, což je při pohledu na skóre celkem pochopitelné – SKA už o nic nejde, jeho náskok už soupeř pravděpodobně nesmaže a tak hodně ubralo z plynu.
     
    44:43
    Finský strážce petrohradské svatyně byl nucen po nějaké době znovu zasáhnout, ránu Colbyho Genowaye z mezikruží vykopl do rohu kluziště.
     
    44:06
    Domácí se dostali do slibné situace přímo před brankou, jenže v závěru celou akci trochu překombinovali a nakonec se jim ani nepodařilo Koskinena nějak ohrozit.
     
    43:23
    Hra se přelévá ze strany na stranu, atak Petrohradu střídá protiútok Bratislavy a naopak. Hosté už nekontrolují hru ani zdaleka tak moc jako předtím a nechávají Slovanu na ledě dost prostoru.
     
    42:30
    Z hranice brankoviště se pokusil za Mazance kotouč protlačit Nikita Gusev, nicméně gólman domácích zvládl situaci uhasit včas. Před bránou následně vznikla drobná strkanice.
     
    41:26
    Andrej Šťastný nic neřešil a okamžitě po přejezdu modré čáry poslal prudký projektil do vzdálenějšího horního rohu, kam ale hbitý Koskinen několik setin sekundy předtím umístil lapačku.
     
    40:46
    Úvod třetí části je trochu ospalý, ani jeden celek se moc dopředu nehrne. Hra je momentálně přerušena, důvodem je posunutá bratislavská branka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Petrohrad v prostřední dvacetiminutovce poslal do sítě Slovanu další dvě branky a ve slovenské metropoli tak po čtyřiceti minutách vede už 4:0. Domácí se prezentují poměrně sympatickým výkonem, v tomto bodě by je ale z hrobníkovy lopaty mohl vytáhnout už jen zázrak.
     
    Dnešní utkání sleduje 10 055 diváků, v Bratislavě je dnes vyprodáno!
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 18 – 31
    Vhazování: 26 – 11
    Hity: 4 – 2
    Trestné minuty: 2 – 6
    Využití přesilovek: 0/3 – 1/1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:11
    Druhá část se dohrává v obranném pásmu hostujícího celku, Slovan se teď snaží co nejčastěji ostřelovat protivníkovu svatyni. Se štěstěnou se ale při tom moc nepotkává...
     
    37:37
    Domácím se vůbec nedaří před soupeřovým brankovištěm usadit a rozjet kombinaci, bránící hráči Petrohradu mají situaci plně pod kontrolou a Fin v jejich brankovišti dosud nemusel ani jednou zasahovat.
     
    36:53
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Andrej Zubarev – 2 min., držení protihráče).
     
    35:41
    Bratislavští hráči opět vystrkují drápky, před chvilkou se dostali do přečíslení dva na jednoho a Koskinen měl s krocením zakončení Zacha Boychucka dost velké problémy!
     
    34:24
    Bačík je zpět na ledě, hosté pomalu zamykají svého protivníka v jeho obranném pásmu. Z ochozů bratislavské haly se nese dost hlasitý pískot, fanouškům se vývoj hry pochopitelně nelíbí.
     
    33:03
    Hra ve čtyřech zřejmě domácím vyhovuje – na ledě to totiž vypadá, jako kdyby měla přesilovku Bratislava. Kašparova rána z pravého kruhu teď lízla vyrážečku připraveného Koskinena.
     
    32:06
    Hokejisté Slovanu se ve vlastním oslabení dostali do poměrně slibně vypadající šance, zakončení Ivana Švarného z bezprostřední blízkosti brankoviště ale šlo moc vysoko.
     
    31:31
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Patrik Bačík – 2 min., držení protihráče).
     
    30:49
    Slabší pokus Stanislava Kalinina vyrazil Mazanec betonem před sebe, k odraženému puku se následně nejrychleji dostává jeden z domácích hráčů. Následný pokus o protiútok byl zastaven už ve středním pásmu.
     
    29:18
    Hra se přelévá ze strany na stranu, střela na kteroukoliv z branek se stává raritou. Petrohrad v posledních chvílích hodně ubral z plynu a nechává svému protivníkovi na ledě daleko více prostoru než dosud.
     
    27:59
    Domácí se pokusili usadit před Koskinenem, který se musí v brankovišti už hodně nudit. Ani tento výpad nebyl zrovna dvakrát úspěšný, defenzíva SKA teď na ledě odvádí výbornou práci.
    26:20 Vjačeslav VOJNOV - 0:4
     
    26:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Když to nevyjde napoprvé, zkus to znovu. Přesně těmito slovy se teď řídil VJAČESLAV VOJNOV – jeho první pokus zblokoval jeden z hráčů Slovanu vlastním tělem, jenže obránce s bohatými zkušenostmi z NHL se takřka okamžitě dostal zpět k pryži a napodruhé už jej do sítě Bratislavy dostal! Marek Mazanec tak přichází o čisté konto – 4:0. Asistence: Nikita Gusev.
     
    25:56
    Kovalčuk prudkou ranou ze zadní hranice kruhu oprášil Mazancovu lapačku, hra je následně přerušena. Po kratičké pauze se bude vhazovat po pravé ruce českého gólmana ve službách Bratislavy.
     
    25:09
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Marek Mazanec – 2 min., podražení). Trest odpyká Pavol Skalický.
     
    24:44
    První výpad Slovanu dopředu ve druhé části ve střelu na branku nevyústil, pohotová obrana SKA jej zvládla rozebral poměrně rychle. Hra se momentálně znovu přesouvá před Mazance.
     
    23:25
    Domácí jsou sice tělem na ledě, hlavou jsou ale pravděpodobně ještě v kabinách. Petrohradští si v kluzišti dělají prakticky vše, co se jim jen zamane a čelí při tom minimálnímu odporu ze strany soupeře.
     
    22:45
    Teď už musel jít do akce, ráně Andreje Zubareva postavil do cesty lapačku. Připisuje si tak do statistik první úspěšný zákrok, uvidíme, jak se mu povede dál.
     
    21:45
    Doposud se ve druhé části hra odehrávala pouze před Mazancovou svatyní, hosté jsou stále na puku. Náhradník Slovanu zatím však nemusel likvidovat ani jedinou střelu.
     
    20:16
    Střídání v týmu HC Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Jakub Štěpánek, přichází Marek Mazanec.
    20:16 Sergej PLOTNIKOV - 0:3
     
    20:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, hosté jdou pouze šestnáct sekund po startu prostřední dvacetiminutovky do tříbrankového trháku! Štěpánka vyhnal z brány SERGEJ PLOTNIKOV, jehož projektil ukázkově vymetl horní růžek bratislavské svatyně. Asistence: Andrej Zubarev, Ilja Kovalčuk.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi, Petrohrad po ní vede nad domácím Slovanem o dvě branky. Domácí se za svůj výkon v úvodním dějství rozhodně nemusejí stydět, nicméně rozdíl kvality obou celků byl zejména v závěrečných minutách dost evidentní a překvapení se tak dnes v Bratislavě pravděpodobně nedočkáme. Za čtyřicet minut se toho ale v hokeji může stát dost, tak uvidíme...
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 2 – 9
    Vhazování: 16 – 4
    Hity: 1 – 1
    Trestné minuty: 0 – 4
    Využití přesilovek: 0/2 – 0/0
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Z vysokého úhlu se teď náskok hostů pokusil snížit Simon Després, Kanaďan se zkušenostmi z NHL nakonec zamířil přímo do betonu hbitého Koskinena. Gólman poté pryž schovává pod rukavici.
     
    18:30
    Snaha se domácím rozhodně nedá upřít, hráči Bratislavy se seč mohou snaží prokousat ven z vlastního pásma. Dravý útok SKA jim ale na ledě nenechává moc prostoru pro manévrování.
     
    17:43
    David Rundblad drží puk za svou klecí a čeká, až se na led dostane čerstvá lajna jeho celku. Slovan si tak může po dlouhém náporu aspoň na několik sekund odpočinout.
     
    17:05
    Prudkou ránu jednoho z protihráčů z velké vzdálenosti chytá připravený maskovaný muž v domácí brance do lapačky a přerušuje tak hru. Po krátké pauze se bude vhazovat po jeho levici.
     
    15:56
    Petrohrad si takřka přivlastnil puk a vůbec k němu svého protivníka nepouští, hokejisté slovenského celku se na něj snaží dostat jen marně. Štěpánek teď neprožívá úplně bezstarostné chvíle.
    14:20 Sergej ŠIROKOV - 0:2
     
    14:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté už vedou o dvě branky díky přesnému zásahu SERGEJE ŠIROKOVA. Na počátku celé akce stál Sergej Kalinin, který ve středním pásmu obral jednoho z hráčů Slovanu o kotouč a perfektní přihrávkou poslal do útoku Koskiranta. Ten si následně vyjel před branku a nahrál za sebe připravenému ruskému forvardovi, který puk pohřbil do bratislavské klece – 2:0. Asistence: Jarno Koskiranta, Sergej Kalinin.
     
    13:26
    Teď se hraje výhradně v bratislavském obranném pásmu, domácí celek ale velmi slušně brání a bývalý armádní celek se tak do střeleckých příležitostí nedostává tak jednoduše jako předtím.
     
    12:41
    Rychlý výpad petrohradských hráčů končí prudkou ranou Jegora Rykova od modré čáry. Letící kotouč následně úplně zmizel v rukavici připraveného Štěpánka, domácí tak stále prohrávají pouze o jednu branku.
     
    11:25
    Tahle přesilovka domácím moc nevychází, hosté se už po několikáté osvobozují. Koskinen je zatím bez práce, dosud nečelil ani jedinému střeleckému pokusu.
     
    10:13
    Boychuk se pokusil prodrat před soupeřovu svatyni, bránící čtveřice hostujících hráčů ho ale zvládla zneškodnit včas. Jeden z Petrohradských následně vyhodil kotouč až na druhý konec ledu.
     
    09:28
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Nikolaj Prochorkin – 2 min., držení protihráče).
    09:05 Nikita GUSEV - 0:1
     
    09:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Slovan měl sice v posledních minutách o něco málo více ze hry, jako první jdou ale v zápase do vedení hráči SKA! Michail Malcev se zmocnil kotouče v rohu, vyjel si na kruh a předal puk připravenému NIKITU GUSEVOVI. Ten ranou z první překonal bezmocného Štěpánka a otevřel tak střeleckou tabulku dnešního utkání. Asistence: Michail Malcev.
     
    07:43
    Hrnka rozehrál puk dopředu, hokejisté Slovanu se pokusili o rychlý výpad. Ten ale připravená defenzíva Petrohradu zvládla rozbít dost rychle, jejich protivník se nedostal ani za útočnou modrou čáru.
     
    07:16
    Andrej Šťastný byl Kablukovem v mezikruží dost nekompromisně odstaven od kotouče, po několika sekundách ležení na ledě se zvedá a po svých odjíždí v předklonu na střídačku. Snad bude v pořádku.
     
    05:58
    Po delší době se teď na pár sekund v útočném pásmu ohřálo také SKA, ohrozit Štěpánka se jeho hráčům ale díky dobré hře domácí obrany nepodařilo. Sledujeme rychlou a vyrovnanou podívanou.
     
    04:43
    Bačík našel před brankou připraveného Švarného, ten však také svou ránu nenamířil úplně přesně a finský strážce hostující svatyně tak nakonec nemusel zasahovat.
     
    03:43
    Bratislava si v početní výhodě nevede špatně, nicméně se jí stále pořádně nedaří usadit v útočném pásmu. Zatím ale se svým dnešním soupeřem stíhá držet krok.
     
    02:39
    Po krátké sérii přihrávek se na levém kruhu dostal k puku Simon Després, jenž si rychle vyjel před branku a zkusil vystřelit. Jeho bekhendová rána Koskinenovu klec minula o několik centimetrů.
     
    02:13
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Michail Malcev – 2 min., podražení).
     
    01:21
    V dobré pozici na kruhu se nyní ocitl Tomáš Hrnka, jenže dotěrná obrana Petrohradu mu nakonec zvládla úplně zabránit v zakončení. Koskinen zatím nemusel zasahovat.
     
    00:18
    Hosté neztráceli čas a okamžitě po vyhraném vhazování se přesunuli před Štěpánka, který už má na svém kontě první zákrok. Zakončení Prochorkina z hranice brankoviště vykryl betonem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Armádní sbor se pomalu klidí z ledové plochy, hráči se sjíždějí k vlastním brankám. Úvodní buly se odehraje za několik málo sekund.
     
    Zaplněné ochozy Zimného štadiónu poslouchají ruskou státní hymnu, dle dostupných informací by mělo být dnes poprvé v sezóně v Bratislavě vyprodáno. Povede se dnes domácím své fanoušky potěšit?
     
    Petrohradští už jsou seřazeni na modré čáře, hokejisté Slovanu v čele s Jakubem Štěpánkem teprve vyjíždějí na ledovou plochu. Ještě si poslechneme obě hymny, start utkání se tak o pár minut posune.
     
    Ještě jednou vám přeji příjemný páteční večer, v Bratislavě je vše připraveno k dnešnímu zápasu. Hráči jsou ještě v kabinách, začínáme za pár minut.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Mazanec) – Després, Ebert, Bačík, Sersen (C), T. Voráček, Švarný (A), Barker – Boychuk, Řepík, Kašpar (A) – Viedenský, Co. Genoway, Hrnka – Skalický, Buchtele, A. Šťastný – Sádecký, J. Mikúš, Bezúch.

    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Zubarev, J. Jakovlev, Gavrikov, Chafizullin, Rundblad, Rukavišnikov, Rykov – S. Plotnikov (A), Kovalčuk (C), Prochorkin – Koskiranta, Kalinin, Širokov (A) – M. Malcev, Barabanov, N. Gusev – Tichonov, Kablukov, Ketov.

    Rozhodčí: Oskirko, Fatejev – Palej, Tomilov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    Po vítězství nad moskevským CSKA čekalo Petrohrad druhé utkání v letošní sezóně, ve kterém na svém ledě hostil právě Bratislavu. Ta šla v sedmnácté minutě překvapivě do vedení a vypadalo to, že to SKA nebude mít jednoduché. Ve druhé třetině ale Znarokova parta šlápla na plyn a vstřelila tři branky, v posledním dějství si pak své vítězství pojistila dalšími čtyřmi. Slovan tak ze severozápadu Ruska odjel s prázdnou po debaklu 1:7.

    23. srpna 2017, Ice Palace (Petrohrad)
    SKA Petrohrad – HC Slovan Bratislava 7:1
    Třetiny: 0:1, 3:0, 4:0

    Branky: 25. Prochorkin, 30. Dacjuk, 37. a 53. Kovalčuk, 47. Širokov, 58. a 59. Gusev – 17. Viedenský
    Střely na branku: 37 – 28
    Vhazování: 34 – 27
    Hity: 13 – 21
    Trestné minuty: 12 – 14
    Využití přesilovek: 2/7 – 0/5

    Diváci: 10 260 (83,41% kapacity)
    Igor Šesťorkin – statisticky nejlepší gólman celé KHL.

     
    SKA PETROHRAD
    1. místo v Západní konferenci
    27 Z, 21-4-2-0, 73 bodů (skóre 118:42)

    SKA už v letošní sezóně dvakrát okusilo hořkou příchuť porážky, přesto však stále bezkonkurenčně kraluje nejen Západní konferenci, ale i celé lize. Druhé CSKA na něj ztrácí dvacet bodů, třetí Jokerit dokonce ještě o jeden více. S oběma zmíněnými celky se navíc Petrohradští střetli v průběhu posledního týdne a oba zvládli porazit, čímž svůj propastný náskok ještě zvětšili. Bratislava dnes bude čelit zdaleka nejlepšímu útoku v KHL, jelikož svěřenci Olega Znaroka jsou doposud jediným týmem, kterému se povedlo nastřílet přes sto branek. Nebude to tedy mít vůbec jednoduché...

    Nejproduktivnější hráči
    Ilja KOVALČUK – 27 Z, 34 bodů (20+14)
    Nikita GUSEV – 27 Z, 33 bodů (13+20)
    Sergej ŠIROKOV – 27 Z, 28 bodů (12+16)

    Brankářské statistiky
    Igor ŠESŤORKIN
    – 1020 min. | 94,7% úsp. | prům. 1,41
    Mikko KOSKINEN
    – 604 min. | 92,7% úsp. | prům. 1,79
    Alexej MELNIČUK
    – 8 min. | 100,0% úsp. | prům. 0,00
    První branky v KHL se ve středu dočkal dvacetiletý slovenský talent Boris Sádecký. Jeho parádní trefa ale na výhru nestačila.

     
    HC SLOVAN BRATISLAVA
    12. místo v Západní konferenci
    26 Z, 6-1-5-14, 25 bodů (53:85)

    Jediný slovenský celek v KHL se zatím v letošním ročníku pohybuje u dna Západní konference, momentálně je předposlední – horší už je jen rižské Dinamo. Bratislavě na osmou příčku chybí jedenáct bodů a tudíž bude muset začít makat, aby se brány play-off pro ní velmi rychle neuzavřely. Momentální forma jí však moc nepomáhá, z posledních pěti odehraných utkání vyhrála jen jednou a navíc jí trápí produktivita, jelikož v ani jednom z těchto zápasů svému soupeři nezvládla vstřelit více než dvě branky.

    Nejproduktivnější hráči
    Radek SMOLEŇÁK – 24 Z, 19 bodů (5+14)
    Colby GENOWAY – 26 Z, 16 bodů (5+11)
    Marek VIEDENSKÝ – 21 Z, 13 bodů (7+6)

    Brankářské statistiky
    Marek MAZANEC
    – 1130 min. | 90,3% úsp. | prům. 3,24
    Jakub ŠTĚPÁNEK
    – 452 min. | 92,2% úsp. | prům. 2,79
     
    Krásný večer! Před bratislavským Slovanem dnes stojí pořádná výzva – na jeho led totiž zavítá SKA Petrohrad, s přehledem nejlepší celek celé KHL. Pojďme si oba soupeře představit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 10. N. Gusev (M. Malcev), 15. Širokov (Koskiranta, Kalinin), 21. S. Plotnikov (Zubarev, Kovalčuk), 27. Vojnov (N. Gusev), 51. Rykov (Barabanov, Rukavišnikov)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (21. Mazanec) – Després, Ebert, Bačík, Sersen (C), T. Voráček, Švarný (A), Barker – Boychuk, Řepík, Kašpar (A) – Viedenský, Co. Genoway, Hrnka – Skalický, Buchtele, A. Šťastný – Sádecký, J. Mikúš, Bezúch.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Zubarev, J. Jakovlev, Gavrikov, Chafizullin, Rundblad, Rukavišnikov, Rykov – S. Plotnikov (A), Kovalčuk (C), Prochorkin – Koskiranta, Kalinin, Širokov (A) – M. Malcev, Barabanov, N. Gusev – Tichonov, Kablukov, Ketov.

    Rozhodčí: Oskirko, Fatejev – Palej, Tomilov

    Diváci: 10 055 (vyprodáno)
    bahis siteleri