Kadaň – Havířov 3:2 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
AZ Havířov
Pátek 27.10.2017, 17:00 • ZS KADAŇ • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Viktor Postnikov dostal puk na modrou, odkud vystřelil. Jeho ránu tečoval RADEK POŘÍZEK až do sítě. Je zaděláno na drama. Asistence: Viktor Postnikov a Marek Kalus.
     
    46:32
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka! Střela Ondřeje Buchtely se zastavila o zadní mantinel. Puk chtěli Kadaňští dorážet u pravé tyčky, což se jim ale nepovedlo. JAKUB TREFNÝ si kotouč sebral, objel branku a se štěstím zasunul. Asistence: Darek Hejcman.
     
    27:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov využívá přesilovku. Radek Pořízek přihrál přes celé pásmo přímo na hůl svého spoluhráče JOSEFA BALÁŽE, jenž si v pravém kruhu počkal a prostřelil Tadeáše Dvořáka do bližší šibenice. Asistence: Radek Pořízek a Marek Kalus.
     
    25:35
    Kadaň právě vstřelila branku!
    JAN DUFEK si zpracoval těžký puk ve středním pásmu, odkud nakonec unikal sám na gólmana, jehož prostřeli povedeným bekhendovým blafákem mezi betony. Asistence: Jan Müller a Ondřej Buchtela.
     
    09:25
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Vojtěch Krejčiřík vyslal do jízdy JAKUBA CHRPU, který si popojel do levého kruhu, odkud se štěstím propálil Ondřeje Bláhu. Asistence: Patrik Kadeřávek a Vojtěch Krejčiřík.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 10. Chrpa (Krejčiřík, Kadeřávek), 26. Dufek (J. Müller, Buchtela), 47. Trefný (Hejcman) – 28. Baláž (Pořízek, M. Kalus), 51. Pořízek (Postnikov, M. Kalus)


    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (Danylec) – Trefný (C), R. Černý, Šesták, Buchtela, Cestr, Kadeřávek, Kokeš – Chrpa, Kůs (A), Hlava – J. Müller, Hejcman, Dufek – Krejčiřík, Šťovíček, Szathmáry – Macháček.
    AZ Havířov: Bláha (K. Šimeček) – Dudek, Krisl (C), Drtil, Postnikov, R. Havel, Chroboček – Sikora (A), Matai, Fronk – M. Kalus, Kanko, P. Beránek – Gřeš, Pořízek, Baláž – Macuh, Cihlář.

    Rozhodčí: Škrobák, Veinfurter – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri