Lipt. Mikuláš – Nitra 1:2 (kon.) | Košice – Trenčín 5:1 (kon.) | Detva – Poprad 7:3 (kon.)
Nové Zámky – Žilina 0:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 3:2 (kon.)
konec
HK Detva
7:3 (1:2, 2:0, 4:1)
HK Poprad
sk Pátek 27.10.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:07 David VIDELKA - 7:3
     
    57:07
    Detva dala gól!
    Poprad inkasuje do prázdnej bránky. Hostia v strednom pásme stratili puk, ktorý získal DAVID VIDELKA. Od ľavého mantinelu to skúsil nahodením a trafil sa presne. Bez asistencií.
    51:48 Ladislav ŠČURKO - 6:3
     
    51:48
    Detva dala gól!
    Domáci si poisťujú svoj náskok. Dnes veľmi aktívny LADISLAV ŠČURKO zavcúval z medzikružia na hranicu pravého kruhu a veľmi tvrdo sa oprel do presnej prihrávky. Ivanov sa presúval, ale už nestihol zareagovať. Asistencie: Michal Kuklev, David Videlka.
    43:36 Juraj MILÝ - 5:3
     
    43:36
    Detva dala gól!
    Domáci celok zvyšuje svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! JURAJ MILÝ si potiahol puk individuálne po ľavom krídle, natlačil sa až pred bránku a hodil si to na forhendové zakončenie. Ivanov sa síce snažil, ale ľavým betónom neuspel.
    42:33 Jozef TIBENSKÝ - 4:3
     
    42:33
    Detva dala gól!
    Domáci po rovnej minúte využívajú presilovku a vracajú sa do vedenia! Sládok posunul puk do pravého kruhu, z ktorého stredu vystrelil JOZEF TIBENSKÝ. Ivanov mal zakrytý výhľad, a tak nemal veľa šancí na zákrok. Asistencia: Jozef Sládok.
    40:35 Radomír HEIZER - 3:3
     
    40:35
    Poprad dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a vyrovnávajú na 3:3. Veľkú zásluhu má na tom Fabian, ktorý pálil od modrej čiary a jeho strelu nechytateľne tečoval RADOMÍR HEIZER. Asistencie: Štefan Fabian, Dmitrij Šitikov.
    36:03 Miroslav MARCINKO - 3:2
     
    36:03
    Detva dala gól!
    Domáci predvádzajú dokonalý obrat. MIROSLAV MARCINKO si z modrej čiary povyšiel za kruhy, vylepšil si pozíciu a strelou ponad ľavé rameno prekonal Corbeila. Bez asistencií.
    25:13 Michal MURČEK - 2:2
     
    25:13
    Detva dala gól!
    Je opäť vyrovnané! Domáci rozohrali dlhým pasom akciu, Tibenský puk potiahol do ľavého kruhu a prihrával. Priamo pred bránku sa predral MICHAL MURČEK a už iba tečoval puk do siete. Asistencie: Jozef Tibenský, Martin Šimon.
    10:22 Samuel MLYNAROVIČ - 1:2
     
    10:22
    Poprad dal gól!
    Hostia sa vracajú do vedenia! SAMUEL MLYNAROVIČ unikol domácej defenzíve, dostal sa do samostaného ájazdu a v ňom už zoči-voči detvianskemu brankárovi nezaváhal. Asistencie: Patrik Svitana, Andreas Štrauch.
    06:39 Jozef TIBENSKÝ - 1:1
     
    06:39
    Detva dala gól!
    Je vyrovnané! Domáci JOZEF TIBENSKÝ mal puk na hokejke, stiahol si ho na vonkajšiu hranicu ľavého kruhu a presne zakončil ponad ľavé rameno brankára Corbeila. Asistencie: Juraj Milý, Jozef Sládok.
    05:15 Jindřich ABDUL - 0:1
     
    05:15
    Poprad dal gól!
    Hostia sa aj so šťastím ujímajú vedenia! JINDŘICH ABDUL puk z pravej strany posúval spoluhráčovi pred bránku, ale tam si ho domáci nešťastne sami zrazili do siete. Asistencia: James McDowell.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Tibenský (Milý, Sládok), 26. Murček (Tibenský, Šimon), 37. Marcinko, 43. Tibenský (Sládok), 44. Milý, 52. Ščurko (Kuklev, Videlka), 58. Videlka – 6. Abdul (McDowell), 11. Mlynarovič (Svitana, Štrauch), 41. Heizer (Fabian, Šitikov)


    HK Detva: Larose (Nagy) – Kuklev, Chovan, Sládok, Gachulinec, Macejko, Šimon, Fekiač, Jendroľ – Videlka, Ščurko, L. Novák – Milý, Murček, Tibenský – Surový, Matúš Chovan, Žilka – Abramov, Surovka, Gašpar
    HK Poprad: Corbeil (Ivanov) – Fabian, Jáchym, Davydov, König, McDowell, Šterbák, Krempaský, Dinda – Šitikov, Heizer, Majdan – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Bondra, Lichanec, Abdul – Matej Paločko, Ježek, Matúš Paločko

    Rozhodčí: Lokšík, Sťefik – Kollár, Rojík
    bahis siteleri