Portimonense – Setúbal 5:2 (kon.)
konec
Portimonense SC
5:2 (3:1)
Vitória FC Setúbal
Pondělí 30.10.2017, 21:00 • Estádio Municipal de Portimão, Portimão • Portugalská Primeira Liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Tomás PODSTAWSKI - 5:2
     
    77
    Setúbal právě vstřelil branku!
    Všemu je nakonec jinak a gól Vitórie přece jenom platí. Pedro Pinto hlavou prodloužil centr Nuna Pinta k čelu TOMÁSE PODSTAWSKÉHO, jenž se prosadil z bezprostředního blízkosti.
    73. FABRÍCIO - 5:1
     
    73
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    Hráči v oranžovém opět rozebrali defenzivu Setúbalu a přidali pátý gól! Lumor si na levé straně narazil se spoluhráčem a vběhl do vápna, z jehož levého kráje přihrál pod sebe na FABRÍCIA. Ten si míč dvakrát posunul lehce do strany a nakonec se srovnal do pozice, ze které poslal balón do sítě.
    61. PAULINHO - 4:1
     
    61
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    Půl hodiny před koncem je po čtvrtém domácím zásahu asi rozhodnuto! PAULINHO se kličkou před pokutovým územím uvolnil a v rychlosti si narazil s Wellingtonem, načež utaženou placírkou překonal bezmocného Trigueiru.
    25. FABRÍCIO - 3:1
     
    25
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    Pětadvacátá minuta a již 3:1 pro domácí tým! Míč si na penaltový puntík postavil kapitán FABRÍCIO a vystřelil ze svého pohledu k pravé tyči. Trigueira zvolil opačnou stranu a gólu neměl šanci zabránit.
    22. DENER - 2:1
     
    22
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    Gólově bohatý úvod zápasu pokračuje obratem ve skóre! Nakadžimův nákop jeden z jeho spoluhráčů vrátil do ohně na DENERA, který přeskočil váhajícího Pedra Pinta a poslal balón mimo dosah brankáře Trigueiry.
    9. Oriol ROSELL - 1:1
     
    9
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    Na začátku deváté minuty už je skóre opět vyrovnané! Centrovaný míč z pravé strany hostující obrana odvrátila jenom k ORIOLU ROSELLOVI, jenž pravačkou napřáhl z nějakých čtyřiadvaceti metrů a Trigueira tentokrát plachtil k levé tyči marně.
    3. ARNOLD - 0:1
     
    3
    Setúbal právě vstřelil branku!
    Vitória jde ve třetí minutě z vůbec první střely do vedení! Všechno začalo autem Nuna Pinta, po kterém další z hostů přihrál do druhé vlny a ARNOLD zhruba z patnácti metrů zakončil ze svého pohledu nechytatelně k levé tyči.

    Michal Břuchanský

    Branky: 9. Rosell, 22. Dener, 25. Fabrício (pen.), 61. Paulinho, 73. Fabrício – 3. Arnold, 77. Podstawski

    Karty:   38. Fabrício (POO), 86. Stanley (POO), 88. Rosell (POO) – 24. N. Pinto (STL), 74. Trigueira (STL), 76. Edinho (STL)   68. V. Fernandes (STL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:8. Fauly: 23:9.
    Portimonense SC: Ri. Ferreira – Hackman, Macedo, Rú. Fernandes, Lumor – Dener, Rosell, Paulinho – Wellington (90+1. Rjuki), Fabrício (C) (83. Stanley), Nakadžima (86. Manafá).
    Náhradníci: Leonardo – Stanley, Manafá, Gustavo, Pires, Rjuki, Tabata.

    Vitória FC Setúbal: Trigueira – Arnold, P. Pinto, V. Fernandes (C), N. Pinto – J. Teixeira (71. Podstawski), Pedrosa, Bonilha, Costinha (46. Edinho) – Amaral, Paciência (78. V. Costa).
    Náhradníci: Cristiano – Rafinha, Diogo Sousa, Podstawski, Edinho, L. Felipe, V. Costa.

    Rozhodčí: Nobre – Aguilar, Martins
    bahis siteleri