Besiktas – Monaco 1:1 (kon.) | Tottenham – Real Madrid 3:1 (kon.) | Dortmund – APOEL 1:1 (kon.)
Porto – RB Lipsko 3:1 (kon.) | Šachtar – Feyenoord 3:1 (kon.) | Neapol – Manchester City 2:4 (kon.)
Liverpool – Maribor 3:0 (kon.) | Sevilla – Spartak 2:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:4 (1:1)
Manchester City
Středa 01.11.2017, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
    90+2. Raheem STERLING - 2:4
     
    90+2
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, hosté přidávají definitivní razítko na svou dnešní výhru! Po chybě Roga šli Citizens do akce 5 na 3, kterou táhl ze středu De Bruyne a právě belgický tvůrce hry hostů našel na pravé straně v příhodné chvíli RAHEEMA STERLINGA, který si míč zpracoval a z druhého doteku prudkou přízemní ranou zamířil mimo dosah Reiny na zadní tyč – 2:4!
    69. Sergio AGÜERO - 2:3
     
    69
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Typické „Nedáš – dostaneš“ a hosté opět vedou! Rohový kop domácí totálně zazdili a Sané se vydal z vlastní poloviny dopředu, proběhl mezi dvěma obránci, přičemž ten poslední jej čistě zastavil, nicméně odraženého míče se zmocnil SERGIO AGUERO, jenž si jej navedl ze středu do vápna a nekompromisní ranou zamířil přesně na zadní tyč – 2:3!
    62. JORGINHO - 2:2
     
    62
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno! K penaltě se postavil zkušený záložník JORGINHO, který si počkal na pohyb Edersona a poté poslal míč přízemní ranou přesně k levé tyči, zatímco brazilský gólman zvolil opačnou stranu – 2:2!
    48. John STONES - 1:2
     
    48
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Domácí jdou při bránění rohových kopů nepoučitelní a podruhé inkasují ze vzduchu! Sané se postavil k rozehrávce rohového kopu a jeho centr našel v ideální pozici ve vzduchu JOHNA STONESE, který se dostal k hlavičce a jeho pokus se odrazil od břevna těsně za čáru a zpět do rukavic Reiny. Brankový rozhodčí však byl pozorný a regulérní branku posvětil – 1:2!
    34. Nicolás OTAMENDI - 1:1
     
    34
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic vyrovnávají! Gündoğanova rána byla sražena na rohový kop. Citizens jej rozehráli nakrátko a k centru do šestnáctky se dostal právě německý středopolař Ilkay Gündoğan, který načechral na zadní tyč krásný centr, na nějž si naskakovalo na zadní tyči hned trio soupeřů, ale nejúspěšnější byl NICOLAS OTAMENDI, jenž prudkou hlavičku trkl míč přesně k tyči – 1:1!
    21. Lorenzo INSIGNE - 1:0
     
    21
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení a stadión v Neapoli se otřásá v základech. Jeden z nejaktivnější borců italského celku LORENZO INSIGNE rozjel celou akci z levé strany, odkud si navedl míč na střed, velmi rychle si narazil s Mertensem, jenž mu parádně kolem Stonese vrátil míč do běhu a italský křídelník z úhlu sám za obranou obstřelil vyběhnutého Edersona technickou ranou na zadní tyč – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 21. L. Insigne (D. Mertens), 62. Jorginho (pen.) – 34. Otamendi (Gündoğan), 48. Stones (Sané), 69. Agüero, 90+2. Sterling (De Bruyne)

    Karty:   90+4. D. Mertens (NEA), 90+4. Koulibaly (NEA) – 90+2. Otamendi (MAC)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 8:12.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam (31. Ch. Maggio) – Allan (75. Rog), Jorginho (82. Ounas), Hamšík (C) – Callejón, D. Mertens, L. Insigne.
    Náhradníci: Sepe – Rog, Ounas, P. Zieliński, Chiricheş, Ch. Maggio, Diawara.

    Manchester City: Ederson – Danilo, Stones, Otamendi, Delph – Fernandinho (C), Gündoğan (71. Silva), Sterling, De Bruyne – Sané (90. Jesus), Agüero (76. B. Silva).
    Náhradníci: Bravo – Walker, Mangala, B. Silva, Silva, Y. Touré, Jesus.

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp (vš. Německo)
    bahis siteleri