Besiktas – Monaco 1:1 (kon.) | Tottenham – Real Madrid 3:1 (kon.) | Dortmund – APOEL 1:1 (kon.)
Porto – RB Lipsko 3:1 (kon.) | Šachtar – Feyenoord 3:1 (kon.) | Neapol – Manchester City 2:4 (kon.)
Liverpool – Maribor 3:0 (kon.) | Sevilla – Spartak 2:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:4 (1:1)
Manchester City
Středa 01.11.2017, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    A svého kolegu ještě následoval obránce Koulibaly, který dostal žlutou kartu za protesty.
     
    90+4
    Na závěr zápasu ještě frustrovaný Mertens hodně ostře zajel do Sterlinga a mohl být hodně rád, že za svůj zákrok uviděl jen žlutou kartu.
    90+2. Raheem STERLING - 2:4
     
    90+2
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, hosté přidávají definitivní razítko na svou dnešní výhru! Po chybě Roga šli Citizens do akce 5 na 3, kterou táhl ze středu De Bruyne a právě belgický tvůrce hry hostů našel na pravé straně v příhodné chvíli RAHEEMA STERLINGA, který si míč zpracoval a z druhého doteku prudkou přízemní ranou zamířil mimo dosah Reiny na zadní tyč – 2:4!
     
    90+2
    Až ve druhé minutě nastavení registrujeme žlutou kartu a jejím autorem je obránce hostů Otamendi, který u pravé postranní čáry nabral nedovoleně faulem Ounase!
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty nad rámec prvního poločasu!
     
    90
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Leroy Sané, přichází Gabriel Jesus.
     
    82
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Adam Ounas.
     
    76
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sergio Agüero, přichází Bernardo Silva.
     
    75
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Allan, přichází Marko Rog.
     
    71
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Ilkay Gündoğan, přichází David Silva.
    69. Sergio AGÜERO - 2:3
     
    69
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Typické „Nedáš – dostaneš“ a hosté opět vedou! Rohový kop domácí totálně zazdili a Sané se vydal z vlastní poloviny dopředu, proběhl mezi dvěma obránci, přičemž ten poslední jej čistě zastavil, nicméně odraženého míče se zmocnil SERGIO AGUERO, jenž si jej navedl ze středu do vápna a nekompromisní ranou zamířil přesně na zadní tyč – 2:3!
    68. Callejón svou šanci neproměnil!
     
    68
    Tutovka domácích! Hamšík našel z levé strany Mertense, který parádní kolmicí za obranu uvolnil Callejóna, jenž byl úplně sám před Edersonem, ale ten jeho pokus směřující pod břevno skvěle vyrazil na rohový kop!
    62. JORGINHO - 2:2
     
    62
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno! K penaltě se postavil zkušený záložník JORGINHO, který si počkal na pohyb Edersona a poté poslal míč přízemní ranou přesně k levé tyči, zatímco brazilský gólman zvolil opačnou stranu – 2:2!
    62. Penaltový zákrok Saného na Albiola!
     
    62
    Celá akce po rohovém kopu pokračovala a Albiola na hranici vápna fauloval lehkým skluzem Sané a německý rozhodčí nemilosrdně ukázal na penaltový puntík!
     
    61
    Penalta pro Neapol!
    56. Břevno po ráně Insigneho!
     
    56
    Domácí byli blízko vyrovnání. Lorenzo Insigne se dostal po rychlém průniku k prudké ráně z dálky, ale jeho téměř dokonalou krocenou střelu zastavilo břevno!
    48. John STONES - 1:2
     
    48
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Domácí jdou při bránění rohových kopů nepoučitelní a podruhé inkasují ze vzduchu! Sané se postavil k rozehrávce rohového kopu a jeho centr našel v ideální pozici ve vzduchu JOHNA STONESE, který se dostal k hlavičce a jeho pokus se odrazil od břevna těsně za čáru a zpět do rukavic Reiny. Brankový rozhodčí však byl pozorný a regulérní branku posvětil – 1:2!
     
    47
    Velká šance hostů! Sterling se kolem tří soupeřů probojoval až ke střele, ale Albiol do jeho rány na poslední chvíli udělal skluz a ránu zablokoval. Následuje rohový kop.
     
    45
    Vyhrazený čas prvního poločasu již vypršel, úvodní pětačtyřicetiminutovka však bude nastavena o další dvě minuty!
    39. Břevno po hlavičce Stonse!
     
    39
    Po něm už mohli hosté vést! De Bruyneho centr našel ve vápně dobře naběhnutého Otamendiho, který ještě neuspěl, ale poté se daleko od branky dostal k prudké hlavičce Stones, jehož radost z gólu zastavilo břevno!
    34. Nicolás OTAMENDI - 1:1
     
    34
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic vyrovnávají! Gündoğanova rána byla sražena na rohový kop. Citizens jej rozehráli nakrátko a k centru do šestnáctky se dostal právě německý středopolař Ilkay Gündoğan, který načechral na zadní tyč krásný centr, na nějž si naskakovalo na zadní tyči hned trio soupeřů, ale nejúspěšnější byl NICOLAS OTAMENDI, jenž prudkou hlavičku trkl míč přesně k tyči – 1:1!
    32. Agüerova rána!
     
    32
    Největší šance hostů v dosavadním průběhu! De Bruyne po pravé straně vysunul do akce 5 na 3 Sterlinga, jenž přihrávkou pod sebe našel ve vápně Aguera. Ten se dostal k přízemní ráně z otočky, nicméně jeho pokus byl sražen těsně vedle levé tyče branky Reiny!
     
    31
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Faouzi Ghoulam, přichází Christian Maggio.
    21. Lorenzo INSIGNE - 1:0
     
    21
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení a stadión v Neapoli se otřásá v základech. Jeden z nejaktivnější borců italského celku LORENZO INSIGNE rozjel celou akci z levé strany, odkud si navedl míč na střed, velmi rychle si narazil s Mertensem, jenž mu parádně kolem Stonese vrátil míč do běhu a italský křídelník z úhlu sám za obranou obstřelil vyběhnutého Edersona technickou ranou na zadní tyč – 1:0!
     
    13
    A nakonec přišla i první vážnější šance! Mertens si naběhl do vápna na průnikovou přihrávku, rozhodl pro střelu po zemi z těžkého úhlu, ovšem brazilský brankář ve službách City Ederson jeho pokus dokázal výborně pokrýt!

    Daniel Kinc

    Branky: 21. L. Insigne (D. Mertens), 62. Jorginho (pen.) – 34. Otamendi (Gündoğan), 48. Stones (Sané), 69. Agüero, 90+2. Sterling (De Bruyne)

    Karty:   90+4. D. Mertens (NEA), 90+4. Koulibaly (NEA) – 90+2. Otamendi (MAC)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 8:12.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam (31. Ch. Maggio) – Allan (75. Rog), Jorginho (82. Ounas), Hamšík (C) – Callejón, D. Mertens, L. Insigne.
    Náhradníci: Sepe – Rog, Ounas, P. Zieliński, Chiricheş, Ch. Maggio, Diawara.

    Manchester City: Ederson – Danilo, Stones, Otamendi, Delph – Fernandinho (C), Gündoğan (71. Silva), Sterling, De Bruyne – Sané (90. Jesus), Agüero (76. B. Silva).
    Náhradníci: Bravo – Walker, Mangala, B. Silva, Silva, Y. Touré, Jesus.

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp (vš. Německo)
    bahis siteleri