Karabach – Chelsea 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Benfica 2:0 (kon.) | Sporting – Olympiakos 3:1 (kon.)
Juventus – Barcelona 0:0 (kon.) | Atlético – AS Řím 2:0 (kon.) | PSG – Celtic 7:1 (kon.)
Anderlecht – Bayern 1:2 (kon.) | Basilej – Manchester Utd. 1:0 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
7:1 (4:1)
Celtic Glasgow
Středa 22.11.2017, 20:45 • Parc des Princes, Paříž • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
    80. Dani ALVES - 7:1
     
    80
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Pařížané opět potvrzují, že v tomto ročníku Ligy mistrů disponují velmi kvalitní kádrem a oprávněně jsou řazeni k hlavním aspirantům na celkové prvenství! Střídající Giovani Lo Celso nahrál DANIMU ALVESOVI, který se nijak dlouze nerozmýšlel a vypustil neuvěřitelnou pumelici, proti níž byl Craig Gordon znovu naprosto bezmocný.
    79. Edinson CAVANI - 6:1
     
    79
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tohle je debakl, PSG předvedlo další parádní akci a navyšuje své vedení už na 6:1! Neymar si zastavil míč a poslal jej do běhu Layvinu Kurzawovi, který povedeným centrem na kraj malého vápna oslovil EDINSONA CAVANIHO. Uruguayský útočník se do balonu opřel z voleje a jeho famózní rána zaplula přesně k tyči, Gordon byl znovu bez šance.
    75. Marco VERRATTI - 5:1
     
    75
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    O chvíli později už ale byli domácí fotbalisté úspěšnější, Craig Gordon tak v tomto utkání inkasuje už popáté! Kylian Mbappé se protáhl až na kraj šestnáctky, jeho přízemní centr odvrátila hostující defenziva pouze do míst, kde číhal MARCO VERRATTI, na jehož povedený pokus brankář Celticu nedosáhl.
    35. Kylian MBAPPÉ - 4:1
     
    35
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Demolice v podání fotbalistů PSG pokračuje, deset minut před koncem prvního poločasu vedou domácí nad Celticem už 4:1! Po Šimunovićově faulu zahrávala Emeryho družina přímý kop, obrana hostí nechala balon doputovat až k Marquinhosovi, na jehož sklepnutí si naběhl KYLIAN MBAPPÉ a nekompromisní bombou nedal Gordonovi čuchnout.
    28. Edinson CAVANI - 3:1
     
    28
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Jenže hostům se nepodařilo balon odklidit do bezpečí, tlak PSG tak pokračoval a nakonec vyústil v třetí gól v síti Celticu! Na Verrattiho přetažený centr si naběhl Neymar, který hlavou ještě sklepl na před brankou úplně zapomenutého EDINSONA CAVANIHO a ten už s překonáním Gordona neměl problém.
    22. NEYMAR - 2:1
     
    22
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tentokráte už to domácím vyšlo, Pařížané se po nádherné kombinační akci poprvé v tomto mači dostávají do vedení! Sérii narážeček ukončila ta mezi Marcem Verrattim a NEYMAREM, který se prohnal okolo Boyaty, nachystal si balon na levačku a přesnou střelou ke vzdálenější tyči podruhé překonal Gordona.
    9. NEYMAR - 1:1
     
    9
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté toho zatím tolik nepředvedli, hned svou první šanci ale dokázali přetavit ve vyrovnávající trefu! Rabiot ve středu hřiště vystihl nepřesnou přihrávku soupeře, poté zachoval chladnou hlavu a nachystal gólovou příležitost pro Neymara, který se z ostrého úhlu proti Gordonovi nemýlil.
    1. Moussa DEMBELE - 0:1
     
    1
    Celtic právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Celtic se v Parku Princů naprosto překvapivě ujímá vedení! Domácí se dopustili chyby v rozehrávky a svému soupeři darovali rohový kop, který skotský celek rozehrál fantasticky. Na přesnou přihrávku od Oliviera Ntchama si v šestnáctce naběhl MOUSSA DEMBÉLÉ, po jehož ráně byl balon ještě tečován a nakonec si našel cestu za záda brankáře Aréoly.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 9. Neymar (Rabiot), 22. Neymar (Verratti), 28. Cavani (Neymar), 35. Mbappé (Marquinhos), 75. Verratti, 79. Cavani (Kurzawa), 80. Dani Alves (Lo Celso) – 1. M. Dembele (Ntcham)

    Karty:   35. Šimunović (CEL), 45+1. N. Bitton (CEL)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 11:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 8:7.
    Paris Saint-Germain: Aréola – Dani Alves, Marquinhos, Silva (C), Kurzawa – Verratti (76. Lo Celso), Rabiot, Draxler (67. Pastore) – Mbappé (76. Di María), Cavani, Neymar.
    Náhradníci: Trapp – Kimpembe, Di María, Meunier, Berchiche, Lo Celso, Pastore.

    Celtic Glasgow: C. Gordon – Lustig (13. N. Bitton), Boyata, Šimunović, Tierney – Forrest, S. Brown (C), Ntcham (69. Eboué), Rogic, C. McGregor – M. Dembele (77. Griffiths).
    Náhradníci: de Vries – N. Bitton, Roberts, Griffiths, Sinclair, Armstrong, Eboué.

    Rozhodčí: Tasos Sidiropoulos – Polychronis Kostaras, Lazaros Dimitriadis (všichni Řecko)
    bahis siteleri