Washington – Los Angeles 2:5 (kon.) | Detroit – Montreal 3:6 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:5 (kon.)
Minnesota – Vegas 4:2 (kon.) | Chicago – Dallas 3:4 (po pr.) | Calgary – Arizona 3:0 (kon.)
Edmonton – Toronto 4:6 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Los Angeles Kings
Pátek 01.12.2017, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Tyler TOFFOLI - 2:5
     
    59:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tanner Pearson krásnou táhlou střelou po ledě z obranného pásma orazítkoval pravou tyč a TYLER TOFFOLI z ostrého úhlu puk dorazil do prázdné brány! Ještě jeden gól do prázdné brány. Asistence: Tanner Pearson a Nick Shore.
    59:18 Marián GÁBORÍK - 2:4
     
    59:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    MARIÁN GÁBORÍK kvůli zranění v dolní části těla v letošní sezóně vynechal 22 utkání a nyní ve čtvrtém zápase střelou od obranné modré čáry do prázdné brány pečetí svým druhým gólem v utkání vítězství LA Kings ve Washingtonu!
    30:10 Jussi JOKINEN - 2:3
     
    30:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Trevor Lewis ihned po vhazování vyslal krásnou kolmou přihrávkou do samostatného úniku JUSSIHO JOKINENA, který po krásném bekhendovém blafáku v blízkosti pravé tyče zasunul puk mezi betony Bradena Holtbyho! Kings skórovali během 9 sekund podruhé a otočili zápas na svou stranu! Bleskurychlý obrat. Asistence: Trevor Lewis a Kurtis MacDermid.
    30:01 Jonny BRODZINSKI - 2:2
     
    30:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kurtis MacDermid na levém křídle z prostoru mezi útočnou modrou čárou a kruhem pro vhazování nahodil puk před bránu, kde ho JONNY BRODZINSKI v mezikruží ze vzduchu skvěle sklep mezi betony Bradena Holtbyho! Vyrovnáno. Asistence: Kurtis MacDermid.
    21:28 Jevgenij KUZNĚCOV - 2:1
     
    21:23
    Washington právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNĚCOV na pravém křídle ukradl puk Kings a rychle si sjel před bránu, kde na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování předvedl prudkou brzdu a po zvednutí hlavy krásnou střelou zápěstím vymetl nad vyrážečkou Jonathana Quicka vzdálenější levý horní roh brány! Ruský útočník dnes vstřelil druhý gól!
    11:08 Marián GÁBORÍK - 1:1
     
    11:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    MARIÁN GÁBORÍK si na pravém křídle od modré čáry sjel před bránu a v závěru samostatného úniku se snažil z blízkosti zamířit nad ledem k pravé tyči, jenže Braden Holtby skvěle zasáhl levým betonem. Puk ale přece jen skončil v síti! Vypadalo to, že Mario Kempe ze vzduchu sklepl kotouč do sítě, jenže klíčový dotek měl na svědomí rychle se vracející John Carlson, od něhož se puk odrazil do vzduchu a přes pravé rameno Bradena Holtbyho se poté snesl do brány. Asistence: Trevor Lewis a Mario Kempe.
    04:04 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:0
     
    04:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Dmitrij Orlov před boxem časoměřičů vybojoval puk a poté krásnou diagonální přihrávkou našel v mezikruží rozjetého JEVGENIJE KUZNĚCOVA, který před bránou zpomalil a krásnou střelou zvedl puk z blízkosti do levého horního rohu brány! Jevgenij Kuzněcov v letošní sezóně poprvé skóroval během první třetiny v zápase s pořadovým číslem 26. Asistence: Dmitrij Orlov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Kuzněcov (Orlov), 22. Kuzněcov – 12. Gáborík (Lewis, Kempe), 31. Brodzinski (MacDermid), 31. J. Jokinen (Lewis, MacDermid), 60. Gáborík, 60. Toffoli (Pearson, N. Shore)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orlov, Niskanen, Orpik (A), Carlson, Djoos, Bowey – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Graovac, Eller, Smith-Pelly – Stephenson, Beagle, Chiasson. Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Folin, Muzzin, Doughty (A), Forbort, Martinez, MacDermid – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, N. Shore, Toffoli – Gáborík, Kempe, Lewis – J. Jokinen, Dowd, Brodzinski. Hlavní trenér: John Stevens.

    Rozhodčí: Dean Morton, Brian Pochmara. Čároví: Pierre Racicot, Brian Murphy

    Diváci: 18506
    bahis siteleri