Washington – Los Angeles 2:5 (kon.) | Detroit – Montreal 3:6 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:5 (kon.)
Minnesota – Vegas 4:2 (kon.) | Chicago – Dallas 3:4 (po pr.) | Calgary – Arizona 3:0 (kon.)
Edmonton – Toronto 4:6 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Los Angeles Kings
Pátek 01.12.2017, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Tyler TOFFOLI - 2:5
     
    59:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tanner Pearson krásnou táhlou střelou po ledě z obranného pásma orazítkoval pravou tyč a TYLER TOFFOLI z ostrého úhlu puk dorazil do prázdné brány! Ještě jeden gól do prázdné brány. Asistence: Tanner Pearson a Nick Shore.
    59:18 Marián GÁBORÍK - 2:4
     
    59:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    MARIÁN GÁBORÍK kvůli zranění v dolní části těla v letošní sezóně vynechal 22 utkání a nyní ve čtvrtém zápase střelou od obranné modré čáry do prázdné brány pečetí svým druhým gólem v utkání vítězství LA Kings ve Washingtonu!
     
    58:41
    Braden Holtby naskočil na střídačku a Trevor Lewis mířil od střídaček do prázdné brány! Jeho pokus byl ale sražen těsně před bránou vedle levé tyče.
    52:02 Jonathan Quick puk nepodržel, včas ale zareagoval!
     
    52:02
    Capitals mohli z levého kruhu zamířit do prázdné brány, a přestože se jim to nepodařilo, puk pod Jonathanem Quickem proklouzl před brankovou čáru, kde ho vzápětí vleže zmrazil pod rukama!
     
    48:15
    Nic Dowd vyfasoval dvě minuty za držení a Washington má dobrou šanci vyrovnat.
     
    43:05
    Brooks Orpik se ocitl před bránou pod tlakem a za cenu faulu nepustil Kings k dorážce. Obránce Capitals vyfasoval dvě minuty za hrubost. Druhá přesilová hra pro Kings.
     
    42:44
    Nic Dowd nabral rychlost a z levého kruhu krásnou střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Braden Holtby ale puk skvěle vyrazil a skóre utkání zůstává 2:3!
    41:26 Kuzněcov po objetí brány nezkompletoval hattrick!
     
    41:26
    Jevgenij Kuzněcov objel bránu a z blízkosti se snažil puk po ledě zasunout do brány, jenže orazítkoval blížší pravou tyč, od níž se kotouč odrazil do levého betonu Jonathana Quicka, který puk poté vleže rychle zmrazil pod sebou!
     
    34:18
    Alex Ovečkin v blízkosti levé tyče krásně zamíchal s pukem a ještě bekhendovou přihrávkou hledal na vzdálenější pravé tyči Nicklase Bäckströma, ten ovšem promáchl puk a nezakončil do prázdné brány! Neskutečné.
     
    31:46
    Jevgenij Kuzněcov mohl zkompletovat hattrick, jeho střela se ale od tyče odrazila zpět do hry!
    30:10 Jussi JOKINEN - 2:3
     
    30:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Trevor Lewis ihned po vhazování vyslal krásnou kolmou přihrávkou do samostatného úniku JUSSIHO JOKINENA, který po krásném bekhendovém blafáku v blízkosti pravé tyče zasunul puk mezi betony Bradena Holtbyho! Kings skórovali během 9 sekund podruhé a otočili zápas na svou stranu! Bleskurychlý obrat. Asistence: Trevor Lewis a Kurtis MacDermid.
    30:01 Jonny BRODZINSKI - 2:2
     
    30:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kurtis MacDermid na levém křídle z prostoru mezi útočnou modrou čárou a kruhem pro vhazování nahodil puk před bránu, kde ho JONNY BRODZINSKI v mezikruží ze vzduchu skvěle sklep mezi betony Bradena Holtbyho! Vyrovnáno. Asistence: Kurtis MacDermid.
     
    28:55
    Alex Chiasson se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, bekhendem ale Jonathana Quicka překonat nedokázal! Brankář Kings si připsal v oslabení druhý nebo třetí úspěšný zákrok.
     
    27:32
    Kings mohli udeřit v oslabení, jenže jeden z hostujících hráčů po přečíslení dva na jednoho a přihrávce z pravého kruhu na vzdálenější levé tyči z úhlu orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    27:00
    Alec Martinez dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Kings půjdou po komerční přestávce do čtyř.
     
    25:46
    Braden Holtby si v rychlém sledu připsal dva zákroky a po vyhození svých spoluhráčů ještě jeden a o poznání náročnější, když se u pravé tyče ocitl ve velké příležitosti Mario Kempe!
     
    24:29
    Tyler Graovac usedl na trestnou lavici, aby odpykal týmový trest Capitals za příliš mnoho hráčů na ledě.
    21:28 Jevgenij KUZNĚCOV - 2:1
     
    21:23
    Washington právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNĚCOV na pravém křídle ukradl puk Kings a rychle si sjel před bránu, kde na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování předvedl prudkou brzdu a po zvednutí hlavy krásnou střelou zápěstím vymetl nad vyrážečkou Jonathana Quicka vzdálenější levý horní roh brány! Ruský útočník dnes vstřelil druhý gól!
    21:08 Fantastický Jonathan Quick ukradl gól Jakubovi Vránovi!
     
    21:08
    Jakub Vrána se po krásné bekhendové přihrávce Jevgenije Kuzněcova z pravého křídla ocitl na vzdálenější levé tyči v obrovské šanci, bekhendem ale orazítkoval levý beton Jonathana Quicka, který podržel Kings!
     
    19:29
    Devante Smith-Pelly se pokoušel před bránou tečovat nebezpečnou střelu, Jonathan Quick ale puk vyrazil! Capitals se nadechli k velkému tlaku.
     
    18:50
    Alex Ovečkin si najel před bránu na zpětnou přihrávku zpoza brány, z blízkosti ale puk mezi betony Jonathana Quicka do sítě neprocedil!
     
    15:49
    Alex Ovečkin se vůbec nedíval na bránu, přesto po zpětné přihrávce na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele bez přípravy, kterou Jonathan Quick levým betonem vyrazil!
    11:08 Marián GÁBORÍK - 1:1
     
    11:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    MARIÁN GÁBORÍK si na pravém křídle od modré čáry sjel před bránu a v závěru samostatného úniku se snažil z blízkosti zamířit nad ledem k pravé tyči, jenže Braden Holtby skvěle zasáhl levým betonem. Puk ale přece jen skončil v síti! Vypadalo to, že Mario Kempe ze vzduchu sklepl kotouč do sítě, jenže klíčový dotek měl na svědomí rychle se vracející John Carlson, od něhož se puk odrazil do vzduchu a přes pravé rameno Bradena Holtbyho se poté snesl do brány. Asistence: Trevor Lewis a Mario Kempe.
    04:04 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:0
     
    04:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Dmitrij Orlov před boxem časoměřičů vybojoval puk a poté krásnou diagonální přihrávkou našel v mezikruží rozjetého JEVGENIJE KUZNĚCOVA, který před bránou zpomalil a krásnou střelou zvedl puk z blízkosti do levého horního rohu brány! Jevgenij Kuzněcov v letošní sezóně poprvé skóroval během první třetiny v zápase s pořadovým číslem 26. Asistence: Dmitrij Orlov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Kuzněcov (Orlov), 22. Kuzněcov – 12. Gáborík (Lewis, Kempe), 31. Brodzinski (MacDermid), 31. J. Jokinen (Lewis, MacDermid), 60. Gáborík, 60. Toffoli (Pearson, N. Shore)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orlov, Niskanen, Orpik (A), Carlson, Djoos, Bowey – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Graovac, Eller, Smith-Pelly – Stephenson, Beagle, Chiasson. Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Folin, Muzzin, Doughty (A), Forbort, Martinez, MacDermid – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, N. Shore, Toffoli – Gáborík, Kempe, Lewis – J. Jokinen, Dowd, Brodzinski. Hlavní trenér: John Stevens.

    Rozhodčí: Dean Morton, Brian Pochmara. Čároví: Pierre Racicot, Brian Murphy

    Diváci: 18506
    bahis siteleri