Chomutov – Olomouc 2:3 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
HC Olomouc
Středa 06.12.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a zas někdy u extraligy na počtěnou! (19:58:59)
     
    Olomoučtí tedy vytěžili z minima maximum a díky skvělému závěru vybojovali hodně cenné dva body. Rozhodující trefu zaznamenal čtyřiadvacet sekund po začátku prodloužení Jan Knotek.

    Nejlepší hráči
    Adam Dlouhý – Jan Jaroměřský
     
    Konec zápasu.
    60:24 Jan KNOTEK - 2:3
     
    60:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAN KNOTEK nyní naprosto luxusně obešel bránící hráče Chomutova a rozhodl o výhře svého celku! Na modré čáře se otočil a dostal se před branku. Tam střelou nad lapačku překonal bezmocného Jána Laca. Asistence: Martin Vyrůbalík a Jan Eberle.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Kohouti se v úplném závěru třetí třetiny dočkali vyrovnání, čímž utkání poslali do prodloužení. V předposlední minutě poslední části se prosadil obránce Martin Vyrůbalík - jdeme do prodloužení!

    Střely na branku: 22:19
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:20
    Olomoučtí se nikam neženou a zdržují hru u mantinelu. To je to, co hostujícímu celku stačí. Bod vzhledem k průběhu bude zlatý.
    58:27 Martin VYRŮBALÍK - 2:2
     
    58:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bravurně sehraná situace od Olomouce, která se dočkává vyrovnání! MARTIN VYRŮBALÍK dostal přihrávku na modrou čáru a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Je srovnáno! Asistence: Jan Jaroměřský a Petr Strapáč.
     
    58:22
    Stanislav Dietz ve střední třetině nabral kotouč na hokejku a bekhendem jej posílal na branku. Tam ovšem skončil na icingu, Piráti si vzali timeout.
     
    57:59
    Branislav Konrád zůstává na střídačce a Kohouti hrají v šesti bruslařích na ledě! 121 sekund mají hosté na to, aby se jim povedlo vyrovnat stav utkání.
     
    57:59
    Jakub Galvas nahazoval od levého mantinelu, puk byl nicméně tečován a skončil v ochranné síti. Po timeoutu Olomouce se bude pokračovat vhazováním před Lacem.
     
    57:33
    Marek Tomica dostával do jízdy kotouč, ale neměl určitou rychlost. Píská se tedy icing a Ján Laco tak bude muset být připraven.
     
    57:21
    Piráti po vhazování snad i silou vůle vyhodili kotouč do střední třetiny a mohli odejít střídat. Kohouti se nicméně rychle dostali do útoku a vybojovali pásmo.
     
    56:49
    Marek Laš dostával skákavou přihrávku do pásma v době, kdy stál v ofsajdovém postavení. Sudí si toho všimli a odpískali nedovolené postavení, pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    55:57
    David Ostřížek tečoval nahazovaný kotouč před Lacem, který k chomutovskému brankáři sotva doskákal. Žádné ohrožení pro domácí celek.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 20. Vondrka (Skokan), 31. A. Dlouhý (J. Havel, V. Růžička) – 24. Jaroměřský (Holec, Sundher), 59. Vyrůbalík (Jaroměřský, Strapáč), 61. J. Knotek (Vyrůbalík, Eberle)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Sklenář, Vondrka – Tomica, V. Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Lauko – A. Dlouhý, Chlouba, J. Havel.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – J. Káňa, Strapáč, Ostřížek – Holec, Sundher, Jergl – Mráz.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 3 013
    ocianews.com