Chabarovsk – Riga 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
Jokerit – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – Čeljabinsk 1:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 21.12.2017, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Roman Horák (CEC) 0+0
    Vojtěch Mozík (CEC) 0+0

    Pavel Francouz (CLJ) 96,67% úspěšnost zásahů, 1 obdržený gól. (20:02:00)
     
    Je dobojováno! Ve třetí části měli domácí opět místy až zdrcující převahu, kterou také dokázali přetavit ve vyrovnání. O to se jako správný kapitán postaral Maxim Afinogenov. Radost však netrvala příliš dlouho, téměř obratem totiž poslal Traktor znovu do vedení Richard Gynge. Když v závěru zápasu domácím nepomohla ani hra bez brankáře, zdolal Traktor Viťaz v poměru 2:1.

    Střely na branku: 30:19
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Lehký pokus z levého kruhu Francouz kryje. Domácí hokejisté si berou oddechový čas. Uvidíme, co lodivod Viťazu vymyslí. Vhazovat se bude v útočném pásmu, takže naděje pro borce v červeném stále žije.
     
    59:25
    Viťaz to zkouší bez brankáře!
     
    59:12
    Hosté nadále nepouští domácí družinu ke slovu a stále drží kotouč ve své moci.
     
    58:12
    Poslední dvě minuty zápasu. Podolsku již skutečně příliš mnoho času nezbývá. Nyní se bude vhazovat před Francouzem, a to po zakázaném uvolnění Traktoru.
     
    57:26
    Podruhé v krátkém sledu stál Alexej Kručinin tváří v tvář Saprykinovi. Ten ale záměr hostujícího forvarda přečetl a pokus, který směřoval nad levý beton, bez větších potíží elegantně zneškodnil.
     
    56:43
    Ani tentokráte se domácí v útoku neusadili. Do ofenzivy se navíc vydal Kručinin, který si sjel do mezikruží a zkusil své štěstí střelou švihem. Saprykin však jeho pokus vytěsnil do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    55:51
    Viťaz se zatím marně snaží přejít přes střední pásmo, které má Traktor velice dobře pokryté. Čas na vyrovnání se domácím stále rychleji krátí.
     
    54:42
    Čeljabinsk zatím aktivně nepadá. Nezdá se, že by se hostující celek uchyloval k předčasné defenzivní činnosti.
     
    54:26
    Oba celky jsou již v plném počtu, při hře ve čtyřech jsme nebyli svědky žádné vážnější brankové příležitosti.
     
    53:52
    Momentálně se hraje v útočném pásmu Traktoru, ovšem hosté se do nikterak vážných příležitostí nedostávají.
     
    53:21
    Velká možnost pro domácí, ve velkém závaru se nejlépe zorientoval Roman Horák, který ale z dobré pozice nedokázal propasírovat puk za brankovou čáru. Francouz posléze přerušil hru.
     
    52:26
    Bude se znovu vylučovat, tentokráte na obou stranách. Za podražení je potrestán hostující Jurij Petrov (CLJ), přičemž za filmování odchází pykat rovněž Maxim Afinogenov (CEC). Uvidíme tak hru ve čtyřech.
    51:37 Richard GYNGE - 1:2
     
    51:37
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté si ale berou své vedení zpět. Po Kručininově pasu se vydal kupředu RICHARD GYNGE. Domácí forvard si sjel do předbrankového prostoru, odkud přesně zamířil nad pravý beton domácího muže v masce. Velká škoda pro domácí celek. Asistence: Alexej Kručinin, Nick Bailen.
     
    51:18
    Vyglazov procestoval podél pravého mantinelu do útočného pásmu, odkud vyslal jedovatý pokus. Český muž v masce ale tuto ránu viděl, a tak ji v poklidu zneškodnil.
     
    50:53
    Traktor kombinuje ve vlastním obranném pásmu a nikam se příliš nežene. Vypadá to, že nyní uvidíme pevnější defenzivy.
     
    50:18
    Tentokráte se hostům rozehrávka nepodařila, a tak bylo odpískání zakázané uvolnění. Na pozoru se bude mít Pavel Francouz.
     
    49:41
    Hostující pokus z hranice pravého kruhu byl sražen do zámezí. Jelikož byl puk tečovaný, bude se vhazovat před Saprykinem. Ten si již delší dobu nesáhl na kotouč.
    48:19 Maxim AFINOGENOV - 1:1
     
    48:19
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí se přece jenom dočkali, a to zcela zaslouženě! Alexandr Nikulin nabral rychlost, dojel téměř za branku a poté poslal milimetrový pas k levé tyči. Tam číhal MAXIM AFINOGENOV, který neměl sebemenší problém dopravit puk do branky. Asistence: Alexandr Nikulin, Igor Golovkov.
     
    48:08
    Alexandr Kulagin objel branku a chtěl zasunout puk k pravé tyči. Francouz si ale tento prostor pohlídal a přerušil hru. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    47:27
    Hraje se velice svižně, příliš přerušení k vidění není. Momentálně si obě mužstva vyměňují kotouč v oblasti středního pásma.
     
    46:34
    Černikov zachytil ledabylou domácí rozehrávku, načež objel branku a zamýšlel přihrát najíždějícímu spoluhráči. To se mu však nepovedlo, a tak může hrát opět Viťaz.
     
    45:57
    Viťaz se opět tlačí kupředu, domácí jsou v této části hry skutečně dominantním mužstvem.
     
    45:18
    Další obrovská možnost v podání Nikity Dvurečenského. Domácí útočník vybruslil od levého mantinelu a následně zamířil do levého horního rohu branky. Tu však o milimetry minul.
     
    44:48
    Nedlouho poté se Traktor osvobodil pouze za cenu zakázaného uvolnění. Hra se tak stěhuje opět před Pavla Francouze, který má ve třetí části plné ruce a nohy práce.
     
    44:11
    Vojtěcj Mozík vletěl do útočného pásma a dělovou ránou orazítkoval levý Francouzův beton. Český brankář se opět vyznamenal a nebezpečí eliminoval.
     
    43:31
    Rychlé tempo hry pokračuje, tentokráte jsou však u kotouče hosté. Viťaz však žádné komplikaci nepřipouští a po malé chvíli si v obranném pásmu bere puk zpět.
     
    42:41
    Delší sekvenci hry bez přerušení zastavila až obrovská možnost, v níž se ocitl Matias Myttynen. Domácí forvard nejprve vypálil, poté objel branku a dostal se podruhé ke kotouči. Ten však poté nedokázal dopravit do odkryté branky.
     
    42:02
    Makejev zachytil puk na modré, popojel dopředu a střelou švihem chtěl překvapit Francouze. To se nepodařilo, neboť byla rána zblokována pozornou defenzivou Čeljabinsku.
     
    41:14
    Sjomin chtěl objet branku Traktoru a následně přihrát před branku, ovšem jeho záměr mu nevyšel. Pas byl nepřesný, a tak se puku ujala hostující defenziva.
     
    40:27
    Bailen je na ledové ploše, přesilová hra Viťazu je u konce. Přesto domácí nadále zůstávají v útočném pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda je minulostí, k vidění byla opět celá řada zajímavých příležitostí. Prim však v dnešním utkání hrají nadáli brankáři obou celků, kteří ve druhé části pochytali naprosto vše. Dokáží domácí hokejisté vyrovnat? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 16:16
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    A další český projektil, tentokráte z hole obránce Vojtěcha Mozíka. Ani on ale na výborně chytajícího brankáře Traktoru nevyzrál. Francouz raději přerušil hru a dopřál svým spoluhráčům oddych.
     
    39:20
    Až nyní zahájili domácí kombinaci, na jejímž konci byl Roman Horák. Český forvard ale nechal vyniknout Pavla Francouze. Po jeho zásahu akce pokračuje.
     
    38:48
    Traktor rozbil již dva útoky Viťazu, hosté se zatím brání bez sebemenších potíží. Druhé dějství se již pomalu, ale jistě blíží ke svému konci.
     
    38:27
    Opět se bude vylučovat, a to po tvrdém sestřelení Maxima Afinogenova. Domácího kapitána ostře přišpendlil na hrazení zadák Nick Bailen (CLJ). Poté se na ledové ploše strhla drobná potyčka, ovšem tu již dvojice sudích ponechala bez trestů.
     
    37:26
    Další slibná možnost Viťazu, v hlavní roli se ocitl Rendulić. Forvard Podolsku přebruslil hostujícího obránce a z hranice pravého kruhu vypálil ostrýum švihem. Francouz si však počínal opět brilantně a jeho ránu vytěsnil.
     
    36:46
    Afinogenov se hned dvakrát ostře opřel do puku, ovšem nejprve trefil hostujícího zadáka, poté pozdravil boční síť Francouzovy svatyně. Poté se Traktor osvobodil.
     
    36:11
    Icing Viťazu. Hra se tak stěhuje přes Saprykina, konkrétně se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    35:49
    Domácí v plném počtu. Tato přesilová hra se Traktoru příliš nevydařila, hosté si nevytvořili žádnou vážnější příležitost, a tak vedou stále pouze o jednu branku.
     
    35:29
    Nyní se dokonce dostali domácí do protiofenzivy, ovšem na poslední chvíli zasáhla defenziva Traktoru, a tak k žádnému nebezpečí nedošlo. Početní výhoda se již blíží ke svému konci.
     
    34:42
    Až nyní se to Čeljabinsku podařilo, avšak po nepřesné ráně domácí vyhodili přes všechny čáry. Traktor tak musí začít zpoza vlastní svatyně.
     
    34:12
    Traktor zatím kombinuje ve střední pásmu, do ofenzivy se mu nedaří dostat. Viťaz velice dobře napadá.
     
    33:49
    Bude se vylučovat. Za vražení na hrazení odjíždí pykat domácí Jurij Pautov (CEC). Jak si s touto možností hosté poradí?
     
    33:07
    Traktor je o něco málo lepším celkem, nyní zahrozil znovu Petrov, jehož rána od modré čáry však byla sražena. Traktor se nadále drží v útočné třetině.
     
    32:11
    Postavení mimo hru v podání Viťazu. Vhazovat se bude ve střední třetině. Stane se tak však až po skončení komerční přestávky. Stále je k vidění celá řada příležitostí, ovšem těsné vedení drží stále hosté.
     
    31:47
    Afinogenov zkoušel pálit od levého mantinelu, ovšem Francouz si prostor u pravé tyče dobře vykryl a žádné komplikace nepřipustil. Hnedle poté se Traktor osvobodil.
     
    30:51
    Postavení mimo hru v podání hostujícího celku. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    29:58
    Traktor se pomocí dlouhé rozehrávky dostal do útočného pásma, kde zahájil další kombinaci. Viťaz se ale velice dobře bruslí a nepřipouští žádné komplikace.
     
    29:02
    Je tomu skutečně tak, až před Saprykina se protlačil osamocený Linus Videll. Hostující forvard ale zajel do příliš velkého úhlu, a tak domácí muž v masce neměl příliš velké starosti.
     
    28:26
    Veškeré dění se aktuálně přece jenom trochu uklidnilo, oba celky se pohybují v dostatečné vzdálenosti od obou branek. Domnívám se ale, že tento stav příliš dlouho nevydrží.
     
    27:57
    Alexej Petrov na modré napřáhl a tvrdě se opřel do kotouče. Saprykin ale jeho ránu viděl, tudíž si ji pohlídal. Poté bez rozmýšlení raději přerušil hru.
     
    27:35
    Icing v podání Traktoru. Pavel Francouz se tak bude muset mít znovu na pozoru.
     
    27:17
    Bailenovo nahození se mezi tři tyče nevešlo, k puku se posléze dostala domácí defenziva, která se bez větších potíží osvobodila. O puk se nyní bojuje ve středním pásmu.
     
    26:50
    Viťaz si zkoušel proklestit cestu pevnou defenzivou hostujícího celku, ovšem zastavilo jej postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    26:12
    Tak to bylo těsné, Pavel Francouz se musel znovu vyznamenat! Zcela sám se totiž před ním zjevil Alexej Kopejkin, který se však zřejmě zalekl své šance a zamířil přímo do hrudi hostujícího mága. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    25:29
    Viťaz se osvobodil pouze za cenu zakázaného uvolnění. Buly proběhne po Saprykinově levé ruce.
     
    24:31
    Další pokus o domácí atak zastavuje postavení mimo hru. Zdá se, že by se již Podolsk mohl dostat ze spárů hostujícího celku. Ten je zatím ve druhé části hry dominantní.
     
    23:51
    Viťaz měl obrovskou možnost, a to z rychlého protiútoku, který byl opět zakončen individuálně. Švec-Rogovoj však nedokázal zakončit podle svých představ, neboť mu na poslední chvíli sklouzl puk z čepele.
     
    23:08
    Čeljabinsk nadále pokračoval ve velkém tlaku, který mohl zúročit Polygalov. Saprykin si ale poradil i s ránou z mezikruží. Poté, když se k němu dostal kotouč, již raději přerušil hru.
     
    22:17
    Hra má rychlý spád, přičemž tempo udává Traktor. Další pokus vyšel z hole Černikova, ovšem tentokráte puk vůbec netrefil brankové zařízení.
     
    21:34
    Štěstěnu zkoušel také Gubarev, ovšem ani hostující forvard si na Saprykina nepřišel. Nedokázal totiž propasírovat puk mezi betony domácího muže v masce.
     
    20:48
    Saprykin se nyní musel mít na pozoru, když z pravé strany ostře pálil Gynge. Domácí brankář ale zasáhl vykopnutím levého betonu. Poté se Viťaz osvobodil.
     
    20:10
    Hned v úvodu druhé části se hosté provinili zakázaným uvolněním. Hra se tak stěhuje zpět před Pavla Francouze. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla poměrně aktivní hokejovou podívanou. Zpočátku byl naprosto dominantní domácí celek, který měl několik slibných příležitostí. Všechny však selhaly na výborně chytajícím Francouzovi. Poté přišel pro Viťaz šok, neboť se nedlouho po skončení početní výhody prosadil hostující Alexandr Rybakov. Poté se již hra vyrovnala. Jak se bude klání nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 7:8
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:31
    Čeljabinsk si již hlídá pozice a nikam se nežene. Podolsk by se již raději viděl v kabině. Domácí hokejisté nyní výrazně nestíhají.
     
    18:25
    Traktor poměrně dlouho motal svého soka v defenzivě, ovšem do žádné větší možnosti se nedostal. Nedlouho poté se domácí osvobodili.
     
    17:58
    Lehký pokus od modré nakonec vyslal Makejev, ovšem rána neměla naději na úspěch, neboť ji Pavel Francouz velice dobře viděl. Následně raději podržel touš v rukavici.
     
    17:34
    Viťaz se snaží projít přes střední pásmo, leč zdá se, že Traktor o něco málo upevnil defenzivu.
     
    16:41
    Po delší době se kupředu dostali také domácí, přičemž z toho byl hned velká možnost. Myttynen měl dobrou možnost, ovšem na v poslední chvíli mu sjel puk z hole. Následně stačil alespoň přihrát na najíždějícího Horáka, jehož ránu ale zablokoval hostující zadák.
     
    16:09
    Gynge dostal přihrávku na pozici levého kruhu, kde měl ideální prostor k zakončení. Střelou švihem mířil do pravého kruhu, ovšem tento prostor Saprykin vykryl. Prudkou ránu lapil do své rukavice a přerušil hru.
     
    15:30
    Domácí vyhazují přes všechny čáry. Traktor musí zahájit obléhání branky takříkajíc od píky. Do konce početní výhody již příliš mnoho času nezbývá.
     
    15:07
    Ránu z pozice pravého kruhu si Saprykin pohlídal. Domácí brankář následně raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    14:31
    Podolsk se zatím poměrně dobře brání, Traktor si nemůže vypracovat vážnější střeleckou příležitost.
     
    13:44
    Současně si hosté vybojovali další početní výhodu, neboť se Maxim Afinogenov (CEC) provinil podražením.
     
    13:44
    Následuje komerční přestávka, která přijde vhod zejména domácímu celku. Ten se totiž aktuálně nacházel pod velkým územním tlakem.
     
    13:28
    Traktor tato branka povzbudila, hosté jsou opět v útočném pásmu. Viťaz momentálně výrazně nestíhá.
    12:10 Alexandr RYBAKOV - 0:1
     
    12:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nedlouho po skončení přesilové hry se Traktor dočkal. Maxim Jakuceňa vybruslil zpoza branky, načež poslal puk k levé tyči. Tam číhal připravená ALEXANDR RYBAKOV, který bleskově uklidil puk do odkryté části domácí branky. Pro Podolsk je to velký šok, neboť se jednalo prakticky o první větší možnost hostí. Asistence: Maxim Jakuceňa.
     
    11:18
    Ve vlastním oslabení uháněl Viťaz do přečíslení dvou na jednoho, které zakončil Maxim Afinogenov. Kapitán Podolsku však puk mezi Francouzovými betony neprocedil.
     
    10:41
    Traktor okupuje útočnou třetinu, avšak zatím se mu nedaří dostat do vážnější střelecké příležitosti.
     
    10:07
    Bude se poprvé vylučovat, přesilovou hru si zahrají hosté. Za podražení putuje na trestnou lavici český obránce Vojtěch Mozík (CEC).
     
    09:32
    Makejevovo nahození od modré čáry Francouz bez větších obtíží vykryl. Následně raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    09:08
    Icing domácího celku, tentokráte rozehrávku nevyšla podle předpokladů. Hra se tak stěhuje před Saprykina. Ten si zatím na kotouč mockrát nesáhl.
     
    08:32
    Stále stejný obraz hry, Viťaz dobývá Francouzovu branku, přičemž hosté výrazně nestíhají. Uvidíme, jak se bude zápas nadále vyvíjet.
     
    07:58
    Pro Traktor mohlo být znovu zle. Myttynen se ocitl zcela sám před odkrytou hostující svatyní, ovšem Myttynen se zakončením příliš dlouho otálel. Do rány totiž stačil padnout jeden z hostujících zadáků.
     
    07:15
    Hostující Kručinin se srdnatě rval o kotouč za brankou Podolsku, ovšem nakonec o něj přišel. Viťaz tak může vyrazit do další protiofenzivy.
     
    06:40
    Kopejkin objel branku hostí, načež posílal kotouč do předbrankového prostoru. Tam ale nikdo ze spoluhráčů nebyl, a tak mohou hrát hosté.
     
    06:10
    Další přerušení hry, tentokráte pro postavení mimo hru, v němž se ocitl domácí Dvurečenskij. Buly bude vhozeno po skončení komerční přestávky. Zatím sledujeme pohledný hokej s výraznou převahou domácího celku. Skóre je však nadále nerozhodné.
     
    05:57
    Tempo hry nyní mírně krotí icing. Vhazovat se bude po Francouzově levé ruce. Podolsk je aktuálně výrazně lepším mužstvem.
     
    05:34
    A další obrovská možnost Podolsku, který uháněl do přečíslení dvou na jednoho. To nakonec vyřešil individuálně Sjomin, který ale z výborné střelecké pozice zamířil vysoko nad Francouzovu svatyni.
     
    04:19
    Zatím sledujeme aktivní podívanou, hraje se nahoru dolů! Hned dvakrát nyní mohl otevřít skóre Roman Horák. Český forvard nejprve z ostrého úhlu neprocedil puk pod Francouzovými betony, načež neuspěl ani z mezikruží. Brankář Traktoru zatím drží svůj tým nad vodou.
     
    03:29
    Tentokráte se hokejistům v červeném rozehrávka nepodařila dle představ, následuje zakázané uvolnění a vhazování v obranném pásmu Podolsku.
     
    02:31
    Poměrně dlouho poté pokračoval tlak Podolsku, který však nebyl zúročen. Traktor se nakonec osvobodil. a tak mohli zatavení hostující borci odjet na střídačku.
     
    01:58
    Pavel Francouz měl plné ruce práce, Vyglazov totiž velice nebezpečně pálil z hranice levého kruhu. Český brankář si ale růžek branky pohlídal a pokus ramenem vytěsnil.
     
    01:21
    Rendulić výborně vystihl přihrávku hostí, načež si to namířil vstříc brance Traktoru. Pomezní sudí však viděl postavení mimo hru, a tak hru přerušil.
     
    00:40
    Po úvodním náznaku náporu ze strany Traktoru se puku ujímá domácí družina, která vyráží do protiofenzivy.
     
    00:14
    Hned v úvodu se hosté tlačili dopředu, ovšem Videllova rána z hranice útočného pásma byla sražena do zámezí. Vhazovat se tak bude po levici domácího muže v masce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou již nastoupeny na hrací ploše. Po zaznění ruské státní hymny bude klání zahájeno.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz: Saprykin (Todykov) – Katičev, Voronkov, Mozík, Golovkov, S. Romanov, Pautov, P. Lukin – Horák (A), Myttynen, Rendulić – A. Nikulin, Afinogenov (C), Makejev – Kulagin, Kopejkin (A), D. Sjomin – Vyglazov, Švec-Rogovoj, Dvurečenskij.

    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Nikitin, I. Višněvskij, Šinin (C), Bailen, Rjasenskij, Mamajev, A. Petrov, Isajev – Videll, Jakuceňa (A), Polygalov – Gynge, Szczechura (A), Kručinin – Gubarev, Rybakov, Kokujov – J. Petrov, Černikov, Šarov.

    Rozhodčí: Ovčinikov, Cyplakov – Badyl, Ponamarenko.
     
    Československá stopa

    Roman Horák (CEC) 0+0
    Vojtěch Mozík (CEC) 0+0

    Pavel Francouz (CLJ) 96,67% úspěšnost zásahů, 1 obdržený gól.
     
    Pohled do statistik:

    Viťaz se momentálně nachází na jedenácté příčce Západní konference, na svém kontě má 51 bodů. V posledním ligovém duelu si Viťaz poradil s Metallurgem Magnitogorsk, který zdolal 2:1 po samostatných nájezdech.

    Traktor je na tom o něco lépe, aktuálně mu patří sedmá pozice Východní konference. V dosavadním průběhu sezony posbíral 62 bodů. Čeljabinsku se předchozí klání nevydařilo dle představ, na ledě favorizovaného CSKA Moskva padl v poměru 1:3.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky HC Viťaz a Traktor Čeljabinsk. Úvodní buly je ve Viťaz Ice Palace naplánováno na 17:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 49. Afinogenov (A. Nikulin, Golovkov) – 13. Rybakov (Jakuceňa), 52. Gynge (Kručinin, Bailen)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – Katičev, Voronkov, Mozík, Golovkov, S. Romanov, Pautov, P. Lukin – Horák (A), Myttynen, Rendulić – A. Nikulin, Afinogenov (C), Makejev – Kulagin, Kopejkin (A), D. Sjomin – Vyglazov, Švec-Rogovoj, Dvurečenskij.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Nikitin, I. Višněvskij, Šinin (C), Bailen, Rjasenskij, Mamajev, A. Petrov, Isajev – Videll, Jakuceňa (A), Polygalov – Gynge, Szczechura (A), Kručinin – Gubarev, Rybakov, Kokujov – J. Petrov, Černikov, Šarov.

    Rozhodčí: Ovčinikov, Cyplakov – Badyl, Ponamarenko
    bahis siteleri