Chabarovsk – Riga 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
Jokerit – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – Čeljabinsk 1:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 21.12.2017, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:37 Richard GYNGE - 1:2
     
    51:37
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté si ale berou své vedení zpět. Po Kručininově pasu se vydal kupředu RICHARD GYNGE. Domácí forvard si sjel do předbrankového prostoru, odkud přesně zamířil nad pravý beton domácího muže v masce. Velká škoda pro domácí celek. Asistence: Alexej Kručinin, Nick Bailen.
    48:19 Maxim AFINOGENOV - 1:1
     
    48:19
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí se přece jenom dočkali, a to zcela zaslouženě! Alexandr Nikulin nabral rychlost, dojel téměř za branku a poté poslal milimetrový pas k levé tyči. Tam číhal MAXIM AFINOGENOV, který neměl sebemenší problém dopravit puk do branky. Asistence: Alexandr Nikulin, Igor Golovkov.
    12:10 Alexandr RYBAKOV - 0:1
     
    12:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nedlouho po skončení přesilové hry se Traktor dočkal. Maxim Jakuceňa vybruslil zpoza branky, načež poslal puk k levé tyči. Tam číhal připravená ALEXANDR RYBAKOV, který bleskově uklidil puk do odkryté části domácí branky. Pro Podolsk je to velký šok, neboť se jednalo prakticky o první větší možnost hostí. Asistence: Maxim Jakuceňa.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 49. Afinogenov (A. Nikulin, Golovkov) – 13. Rybakov (Jakuceňa), 52. Gynge (Kručinin, Bailen)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – Katičev, Voronkov, Mozík, Golovkov, S. Romanov, Pautov, P. Lukin – Horák (A), Myttynen, Rendulić – A. Nikulin, Afinogenov (C), Makejev – Kulagin, Kopejkin (A), D. Sjomin – Vyglazov, Švec-Rogovoj, Dvurečenskij.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Nikitin, I. Višněvskij, Šinin (C), Bailen, Rjasenskij, Mamajev, A. Petrov, Isajev – Videll, Jakuceňa (A), Polygalov – Gynge, Szczechura (A), Kručinin – Gubarev, Rybakov, Kokujov – J. Petrov, Černikov, Šarov.

    Rozhodčí: Ovčinikov, Cyplakov – Badyl, Ponamarenko
    bahis siteleri