Chabarovsk – N.Novgorod 3:1 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 2:3 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Severstal Čerepovec
Neděle 24.12.2017, 08:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:38 Robert SABOLIČ - 2:3
     
    43:38
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají zpět na dostřel, ještě tak není rozhodnuto. ROBERT SABOLIČ dostal nabito do mezikruží a přesnou ranou z voleje nedal Hudáčkovi šanci! Asistence: Viktor Alexandrov a Maxim Kicyn.
    39:34 Daniil VOVČENKO - 1:3
     
    39:34
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A v samotném závěru druhé třetiny hosté odskakují na dvougólový rozdíl! Igor Geraskin ujel po levém křídle, vystřelil a DANIIL VOVČENKO jeho pokus z bezprostřední blízkosti dorazil za Serebrjakovova záda. Asistence: Igor Geraskin.
    24:27 Oleg JAŠIN - 1:2
     
    24:27
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté ale přesilovku nakonec využívají a jdou do vedení. Alexandr Bumagin našel v předbrankového prostoru trestuhodně neobsazeného OLEGA JAŠINA, který se tváří v tvář Serebrjakovovi nemýlil! Asistence: Valerij Vasiljev a Alexandr Bumagin.
    11:23 Igor GERASKIN - 1:1
     
    11:23
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Po návratu z trestné lavice se IGOR GERASKIN zapojil do hry a po střele Vejrovkina od modré z předbrankového prostoru protečoval kotouč za Serebrjakova záda! Asistence: Daniil Vovčenko a Maxim Verjovkin.
    04:52 Renat MAMAŠEV - 1:0
     
    04:52
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral se poměrně rychle dostává do vedení. Puk se dostal na vrchol levého kruhu k RENATU MAMAŠEVOVI, jehož nenápadná střela Hudáčkovi propadla až do sítě! Asistence: Pavel Machanovskij.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 5. Mamašev (Machanovskij), 44. Sabolič (Alexandrov, Kicyn) – 12. Geraskin (Vovčenko, Verjovkin), 25. Jašin (V. Vasiljev, Bumagin), 40. Vovčenko (Geraskin)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Bobkov) – Blum, Mamašev, N. Gluchov, Miščenko, Mnacjan, Kurašov, S. Iljin – Alexandrov, Sabolič, St. Pierre – Kazakov, Glazačev, Fiščenko – Machanovskij, K. Voronin, V. Butuzov – Kicyn, Manukjan, Gičibekov.
    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Magarilov) – Stasenko, Kudako, Masuhr, V. Vasiljev, Višněvskij, Kalašnikov, Verjovkin, Jevsejenkov – Bumagin, Kagarlickij, P. Černov – Vovčenko, Trubačjov, Geraskin – Jašin, Ugarov, Rybin – Karlin, Stránský, Monachov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Sidorenko – Kučava, Novikov
    bahis siteleri