KHL
Novosibirsk – Nižněkamsk 6:2 (kon.) | Omsk – Kazaň 5:3 (kon.) | Barys – Ufa 0:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Soči 2:0 (kon.) | Magnitogorsk – Petrohrad 0:4 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 2:0 (kon.)
Toljatti – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
Lada Toljatti
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 25.12.2017, 16:30 • Lada Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:47
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Kirill Ďjakov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:59
    Alexandr Polunin zahákoval jednoho ze soupeřů a vyfasoval menší trest. Následuje domácí přesilovka pět na čtyři.
     
    47:40
    Apalkov se mimo hlavní dění dostal do konfliktu s domácím kapitánem Soinem. Krátká bitka skončila vítězně pro Soina, který tak sklidil aplaus od slušně zaplněných tribun. Oba hráči dostávají 2+2 minuty za hrubost.
    37:49 Denis ZERNOV - 3:1
     
    37:49
    Lada právě vstřelila branku!
    Zničehonic vede domácí tým už o dva góly! Skorochodov měl na svých zádech dotěrného obránce, a tak se rozhodl přenechat puk Bělousovovi. Ten nabil do levého kruhu, kde už byl připravený DENIS ZERNOV a přesným golfákem upravil stav na 3:1. Asistence: Georgij Bělousov, Igor Skorochodov.
    36:07 Alexandr NĚSTĚROV - 2:1
     
    36:07
    Lada právě vstřelila branku!
    Toljatti se podruhé v zápase dostává do vedení! Alexej Mastrjukov vrátil puk z rohu útočného pásma na modrou čáru, ze které nahazoval Vorobjov a letící puk šikovně protečoval za Muryginova záda ALEXANDR NESTĚROV. Asistence: Dmitrij Vorobjov, Alexej Mastrjukov.
    29:32 Alexandr KADĚJKIN - 1:1
     
    29:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Čekání Lokomotivu na vstřelení branky je u konce! Alexandr Polunin dojel nahozený kotouč a zpoza koncové čáry ho přihrál ALEXANDRU KADĚJKINOVI, jehož střela z první se zastavila až v síti brankáře Krasotkina. Asistence: Alexandr Polunin.
    18:57 Igor SKOROCHODOV - 1:0
     
    18:57
    Lada právě vstřelila branku!
    Domácí se na konci devatenácté minuty radují z vedoucí trefy! Toljatti se po nevzhledné šavlovačce u obranné modré čáry utrhlo do přečíslení tři na dva. Bělousov si nejprve narazil se Zernovem a pak zprava přihrál na osu hřiště, odkud se přesně umístěnou střelou zápěstím prosadil IGOR SKOROCHODOV. Asistence: Georgij Bělousov, Denis Zernov.
     
    06:51
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Staffan Kronwall – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 19. Skorochodov (Bělousov, Zernov), 37. Něstěrov (D. Vorobjov, Mastrjukov), 38. Zernov (Bělousov, Skorochodov) – 30. Kadějkin (Polunin)


    Lada Toljatti: Krasotkin (Ivannikov) – D. Vorobjov, Ch. Genoway, Aljajev, Ďjakov, D. Ježov (A), Kirillov, Morenec – Harper, Novotný (A), Kapustin – Bělousov, Zernov, Skorochodov – Mastrjukov, Soin (C), Něstěrov – Bočarov, V. Strelcov, Žuravljov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Nakládal, Kronwall (C), Jelesin, Pajgin, Čerepanov, Koledov, Lekomcev – Kozun, Kontiola, Talbot – Averin (A), Loktionov, Mosaljov – Korškov, Kraskovskij, Apalkov (A) – Polunin, Kadějkin, Fatějev – Iljenko.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Judakov – Goljak, Viljugin

    Diváci: 4 397
    bahis siteleri