Tottenham – Southampton 5:2 (kon.) | Bournemouth – West Ham 3:3 (kon.) | Chelsea – Brighton 2:0 (kon.)
Huddersfield Town – Stoke 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Burnley 2:2 (kon.) | Watford – Leicester 2:1 (kon.)
West Brom – Everton 0:0 (kon.) | Liverpool – Swansea 5:0 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
3:3 (1:1)
West Ham United
Úterý 26.12.2017, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním toho, že dnešnímu parádnímu utkání přihlíželo 10 596 diváků, se s Vámi loučím. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (18:20:08)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 11:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:14.
     
    Naprosto heroické utkání je za námi, souboj sedmnáctého týmu tabulky s osmnáctým nabídl hned šest branek, Bournemouth i West Ham dnes získali bod za remízu 3:3. Vstup do zápasu lépe vyšel hostům, které už v sedmé minutě poslal do vedení kapitán James Collins. The Cherries ale postupem času zařadili na vyšší rychlostní stupeň a začali svého soupeře přehrávat. Několik zajímavých možnost neproměnili, v devětadvacáté minutě se ale přeci jen dočkali vyrovnání, když Adriána nekompromisně propálil Dan Gosling.

    Po přestávce si daleko lépe počínali svěřenci Eddieho Howea, které poprvé v tomto mači do vedení poslal přesně mířící Nathan Aké. V následujících okamžicích domácí zazdili hned několik příležitostí k navýšení svého náskoku, načež v jednaosmdesáté minutě inkasovali velmi smolnou branku, když Begovićova podklouznutí využil Marko Arnautović. Kdo si myslel, že se oba týmy spokojí s remízou, ten se šeredně spletl. Naopak se začalo ještě více útočit a v devětaosmdesáté minutě The Hammers zásluhou Marka Arnautovićeznovu vedli. Samotný závěr přinesl obrovský nápor Bournemouthu a nakonec i vyrovnání, branka Calluma Wilsona ale kvůli drobnému ofsajdu a hře rukou neměla platit.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ibeův centr odvrátil James Collins na autové vhazování. Zřejmě budeme svědky poslední šance tohoto utkání, jak s ní domácí naloží?
     
    90+4
    O individuální průnik se na levém křídle pokoušel střídající Marc Pugh, míč se mu ale v souboji s Carrollem zamotal mezi nohama a nakonec se odporoučel až za postranní čáru.
     
    90+3
    The Cherries jsou pochopitelně na koni. Jordon Ibe se po levé křídle propracoval až do pozice pro centr, na který si v oblasti penaltového puntíku nabíhal Wilson, zakončení mu ale nepovolil Ogbonna.
    90+3. Callum WILSON - 3:3
     
    90+3
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Závěr dnešního utkání je naprosto neskutečný, Bournemouth před pár okamžiky potřetí inkasoval, nyní je ale znovu vyrovnáno. Na dlouhý centr si naskočil Aké, jehož hlavičku ještě těsně před brankovou čarou do sítě tečoval CALLUM WILSON. Opakovaný záběr ale ukázal, že gól neměl platit hned ze dvou důvodů. Domácí útočník se totiž nacházel v drobném ofsajdu a navíc míč do sítě usměrnil svou pravou rukou. Velká chyba hlavního sudího...
     
    90+1
    Callum Wilson dostal balon za brankovou čáru a domácí se vydali radovat se svými fanoušky. Hlavní sudí branku nejprve neuznal, nyní se ale vydává celou situaci zkonzultovat s kolegou na pomezí. Jaký bude verdikt?
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se bude nastavovat šest minut.
    89. Marko ARNAUTOVIĆ - 2:3
     
    89
    West Ham právě vstřelil branku!
    Na Vitality Stadium se dějí neuvěřitelné věci, West Ham se totiž krátce před vypršením základní hrací doby znovu ujímá vedení. Masuakův centr doskákal až k Hernándezovi, s jeho ranou si Begović ještě poradil. Úplně jistý zákrok ale domácí gólman nepřevedl, k dorážce se na to konto dostal MARKO ARNAUTOVIĆ, jenž se opět nezmýlil, a znovu se tak stal hrdinou svého týmu.
     
    88
    Domácí měli k dispozici přímý kop z poměrně nadějné pozice. Jordon Ibe to vzal na sebe, s konečným provedením své rány ale nemohl být spokojen, balon totiž k radosti fanoušků West Hamu zamířil vysoko nad branku.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Angelo Ogbonna (West Ham United).
     
    87
    Tohle může domácí tým mrzet. Andy Carroll si totiž počínal velice lehkovážně, když nechal balon za sebou, rodící se protiakce The Cherries ale dopadla bídně, Goslingův pas přistál Fraserovi pouze na patách.
     
    86
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Ryan Fraser, přichází Marc Pugh.
     
    85
    Na domácích je znát, že vyrovnávací trefa West Hamu je pořádně opařila. Zpětná nahrávka Lewise Cooka nadělala Akému nemalé problémy, nizozemský mladík byl nakonec nucen kulatý nesmysl rezolutně odkopnout na tribunu.
     
    84
    Simon Francis se dobře zorientoval, obešel Rice a nacentroval přesně do míst, kde se pohyboval Callum Wilson. Ten ale hlavičkoval v mírném záklonu a na výsledku jeho zakončení se to podepsalo.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 29. Gosling (J. King), 57. Aké (Gosling), 90+3. C. Wilson (Aké) – 7. Collins (Cresswell), 81. Arnautović, 89. Arnautović

    Karty:   32. Francis (BTH), 72. L. Cook (BTH), 79. Aké (BTH) – 37. Zabaleta (WHU), 55. Collins (WHU), 56. Cresswell (WHU), 87. Ogbonna (WHU)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 11:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:14.
    AFC Bournemouth: Begović – Francis (C), Aké, S. Cook – A. Smith, Gosling, L. Cook, Fraser (86. Pugh) – J. King (65. Afobe), Ibe – C. Wilson.
    Náhradníci: Boruc – Simpson, Hyndman, Mahoney, Pugh, Mousset, Afobe.

    West Ham United: Adrián – Collins (C), Ogbonna, Cresswell – Zabaleta (79. Rice), Kouyaté, Obiang (60. Carroll), Masuaku – Lanzini, A. Ayew (61. J. Hernández) – Arnautović.
    Náhradníci: Hart – Reid, Rice, Quina, Carroll, D. Sakho, J. Hernández.

    Rozhodčí: Robert Madley – Marc Perry, Simon Long

    Diváci: 10 596
    bahis siteleri