Tottenham – Southampton 5:2 (kon.) | Bournemouth – West Ham 3:3 (kon.) | Chelsea – Brighton 2:0 (kon.)
Huddersfield Town – Stoke 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Burnley 2:2 (kon.) | Watford – Leicester 2:1 (kon.)
West Brom – Everton 0:0 (kon.) | Liverpool – Swansea 5:0 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
3:3 (1:1)
West Ham United
Úterý 26.12.2017, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Callum WILSON - 3:3
     
    90+3
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Závěr dnešního utkání je naprosto neskutečný, Bournemouth před pár okamžiky potřetí inkasoval, nyní je ale znovu vyrovnáno. Na dlouhý centr si naskočil Aké, jehož hlavičku ještě těsně před brankovou čarou do sítě tečoval CALLUM WILSON. Opakovaný záběr ale ukázal, že gól neměl platit hned ze dvou důvodů. Domácí útočník se totiž nacházel v drobném ofsajdu a navíc míč do sítě usměrnil svou pravou rukou. Velká chyba hlavního sudího...
     
    90+1
    Callum Wilson dostal balon za brankovou čáru a domácí se vydali radovat se svými fanoušky. Hlavní sudí branku nejprve neuznal, nyní se ale vydává celou situaci zkonzultovat s kolegou na pomezí. Jaký bude verdikt?
    89. Marko ARNAUTOVIĆ - 2:3
     
    89
    West Ham právě vstřelil branku!
    Na Vitality Stadium se dějí neuvěřitelné věci, West Ham se totiž krátce před vypršením základní hrací doby znovu ujímá vedení. Masuakův centr doskákal až k Hernándezovi, s jeho ranou si Begović ještě poradil. Úplně jistý zákrok ale domácí gólman nepřevedl, k dorážce se na to konto dostal MARKO ARNAUTOVIĆ, jenž se opět nezmýlil, a znovu se tak stal hrdinou svého týmu.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Angelo Ogbonna (West Ham United).
     
    86
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Ryan Fraser, přichází Marc Pugh.
    81. Marko ARNAUTOVIĆ - 2:2
     
    81
    West Ham právě vstřelil branku!
    To, co jsem před pár okamžiky avizoval, je skutečně tu. Velké množství neproměněných šancí může domácí opravdu mrzet, West Ham se totiž dočkal vyrovnání. Smith poslal zpětnou přihrávku Asmiru Begovićovi, který ve snaze o odkop nešťastně podklouzl, čehož využil aktivně napadající MARKO ARNAUTOVIĆ a s přehledem uklidil míč do prázdné branky Bournemouthu.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Nathan Aké (AFC Bournemouth).
     
    79
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Pablo Zabaleta, přichází Declan Rice.
     
    78
    Tyto neproměněné šance by mohly The Cherries velmi mrzet! Své rychlé nohy na levé straně rozkmital Ryan Fraser, po jehož nabídce se hned ke dvěma pokusům dostal střídající Afobe, Adriána ale překonat nedokázal.
     
    73
    Domácí si vytvářejí jednu gólovou příležitost za druhou, svůj náskok ale stále nedokážou navýšit. K parádnímu sólu se nadechl Francis, který na konci své akce odcentroval k Fraserovi, ten ale nadějnou šanci v další branku nepřetavil.
     
    72
    Tohle byl velmi tvrdý zákrok Lewise Cooka na Javiera Hernándeze. Sudí Madley vůbec neváhal a domácímu záložníkovi okamžitě udělil žluté varování.
     
    71
    Tohle musí být gól! The Hammers založili nenápadnou akci, na jejímž konci si míč na střelu chystal Hernández, nakonec ale ještě sklepával pro lépe postaveného Arnautoviće. Před ním zívala poloprázdná branka soupeře, bývalý hráč Stoke City ale nezamířil přesně.
     
    67
    Díky rychlé kličce směrem ke středu se krásně uvolnil Ryan Fraser, kterému se podařilo přenést hru k Francisovi. Z jeho přihrávky mohl těžit svižný Jordon Ibe, jenž se ocitl v další tutové příležitosti, Adrián ale drží West Ham nad vodou.
     
    65
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Joshua King, přichází Benik Afobe.
     
    65
    Následoval rohový kop domácího týmu. Také s ním fotbalisté Bournemouthu naložili velice zajímavě, Ibe odcentroval na přední tyč, kde nejvýše ze všech vyskočil Aké, po jeho hlavičce se ale rozvlnila pouze boční síť.
     
    64
    Krásná akce v podání Howeovy družiny! Rozehrávku soupeře zastavil Francis, na jehož přihrávku si kousek za šestnáctkou seběhl Lewis Cook. Místo střely ale domácí středopolař zvolil pas pro Dana Goslinga, jehož dělovku Adrián na poslední chvíli vytěsnil.
     
    61
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází André Ayew, přichází Javier Hernández.
     
    60
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Pedro Obiang, přichází Andy Carroll.
    57. Nathan AKÉ - 2:1
     
    57
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Vitality Stadium je na nohou, domácí totiž otáčí průběh utkání a poprvé se dostávají do vedení! Z přímého kopu The Cherries ještě nic nevytěžili, o chvíli později ale měli k dispozici roh. Ten rozehráli na krátko, načež Goslingův skákavý centr se štěstím doputoval až do míst, kam si nabíhal NATHAN AKÉ, jenž ranou z první překonal marně se natahujícího Adriána.
     
    56
    Cresswell až příliš dlouho a okatě přidržoval Calluma Wilsona, tady není o udělení žluté karty vůbec pochyb. Domácí navíc mají k dispozici standardní situaci.
     
    55
    Žlutou kartu dostává James Collins (West Ham United).
     
    52
    Velká šance Bournemouthu! Míč se díky šťastnému odrazu dostal ke Kingovi, který v pokutovém území soupeře zachoval chladnou hlavu a sklepl jej pro Wilsona, jehož prudká střela skončila jen těsně vedle Adriánovy branky.
     
    37
    Žlutit se bude i na druhé straně. Proti fotbalovým pravidlům a regulím se provinil Pablo Zabaleta, který rodící se protiakci domácích zastavil jasným přidržením unikajícího Smithe.
     
    32
    Simon Francis může být rád, že nemusí předčasně opustit hřiště. Domácí kapitán totiž v souboji s Kouyatém absolutně nesledoval okolí a svého soupeře zasáhl kopačkou do obličeje. Sudí mu udělil pouze žlutou kartu.
    29. Dan GOSLING - 1:1
     
    29
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Naložili s ním nejlépe, jak mohli, na Vitality Stadium je totiž vyrovnáno! Centr z kopačky Ryana Frasera nadělal v šestnáctce West Hamu pořádnou paseku, balon se po nedůrazné hlavičce Jamese Collinse a několika šťastných odrazech dostal na kopačku DANA GOSLINGA, který nekompromisní ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
    22.
     
    22
    Málem bylo srovnáno! Adam Smith vybojoval míč v souboji se Zabaletou, načež jej posunul do běhu pro Frasera. Ten zachoval chladnou hlavu a naservíroval kulatý nesmysl neobsazenému Kingovi, jehož ráně z první moc nescházelo.
     
    21
    Aktivně hrající hosté si vypracovali další obrovskou příležitost. Výtečně to na levém křídle udělal Masuaku, na jehož centr si z druhé vlny naběhl zapomenutý André Ayew, v zajímavé pozici ale branku soupeře o vlásek minul.
    16.
     
    16
    Simon Francis doposud při rozehrávce nepůsobil úplně jistě, nyní ale z ochozů stadionu sklidil velký potlesk, když se vymotal ze sevření dvou protivníků. Na to konto se domácí mohli vydat vpřed, Wilson přichystal tutovku pro před branku si nabíhajícího Kinga, ten ale Adriánovu svatyni minul.
    7. James COLLINS - 0:1
     
    7
    West Ham právě vstřelil branku!
    Utkání začalo v pořádně ostrém tempu, už od úvodních minut se oba celky prezentovaly aktivní hrou a nyní přišla i první gólová situace! Díky dobré práci v podání napadajícího Lanziniho zahrávali hosté rohový kop, po kterém si na centrovaný balon od Cresswella na přední tyči naběhl JAMES COLLINS a razantní hlavičkou rozvlnil síť za zády brankáře Begoviće.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 29. Gosling (J. King), 57. Aké (Gosling), 90+3. C. Wilson (Aké) – 7. Collins (Cresswell), 81. Arnautović, 89. Arnautović

    Karty:   32. Francis (BTH), 72. L. Cook (BTH), 79. Aké (BTH) – 37. Zabaleta (WHU), 55. Collins (WHU), 56. Cresswell (WHU), 87. Ogbonna (WHU)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 11:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:14.
    AFC Bournemouth: Begović – Francis (C), Aké, S. Cook – A. Smith, Gosling, L. Cook, Fraser (86. Pugh) – J. King (65. Afobe), Ibe – C. Wilson.
    Náhradníci: Boruc – Simpson, Hyndman, Mahoney, Pugh, Mousset, Afobe.

    West Ham United: Adrián – Collins (C), Ogbonna, Cresswell – Zabaleta (79. Rice), Kouyaté, Obiang (60. Carroll), Masuaku – Lanzini, A. Ayew (61. J. Hernández) – Arnautović.
    Náhradníci: Hart – Reid, Rice, Quina, Carroll, D. Sakho, J. Hernández.

    Rozhodčí: Robert Madley – Marc Perry, Simon Long

    Diváci: 10 596
    bahis siteleri