Tottenham – Southampton 5:2 (kon.) | Bournemouth – West Ham 3:3 (kon.) | Chelsea – Brighton 2:0 (kon.)
Huddersfield Town – Stoke 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Burnley 2:2 (kon.) | Watford – Leicester 2:1 (kon.)
West Brom – Everton 0:0 (kon.) | Liverpool – Swansea 5:0 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
3:3 (1:1)
West Ham United
Úterý 26.12.2017, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Callum WILSON - 3:3
     
    90+3
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Závěr dnešního utkání je naprosto neskutečný, Bournemouth před pár okamžiky potřetí inkasoval, nyní je ale znovu vyrovnáno. Na dlouhý centr si naskočil Aké, jehož hlavičku ještě těsně před brankovou čarou do sítě tečoval CALLUM WILSON. Opakovaný záběr ale ukázal, že gól neměl platit hned ze dvou důvodů. Domácí útočník se totiž nacházel v drobném ofsajdu a navíc míč do sítě usměrnil svou pravou rukou. Velká chyba hlavního sudího...
    89. Marko ARNAUTOVIĆ - 2:3
     
    89
    West Ham právě vstřelil branku!
    Na Vitality Stadium se dějí neuvěřitelné věci, West Ham se totiž krátce před vypršením základní hrací doby znovu ujímá vedení. Masuakův centr doskákal až k Hernándezovi, s jeho ranou si Begović ještě poradil. Úplně jistý zákrok ale domácí gólman nepřevedl, k dorážce se na to konto dostal MARKO ARNAUTOVIĆ, jenž se opět nezmýlil, a znovu se tak stal hrdinou svého týmu.
    81. Marko ARNAUTOVIĆ - 2:2
     
    81
    West Ham právě vstřelil branku!
    To, co jsem před pár okamžiky avizoval, je skutečně tu. Velké množství neproměněných šancí může domácí opravdu mrzet, West Ham se totiž dočkal vyrovnání. Smith poslal zpětnou přihrávku Asmiru Begovićovi, který ve snaze o odkop nešťastně podklouzl, čehož využil aktivně napadající MARKO ARNAUTOVIĆ a s přehledem uklidil míč do prázdné branky Bournemouthu.
    57. Nathan AKÉ - 2:1
     
    57
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Vitality Stadium je na nohou, domácí totiž otáčí průběh utkání a poprvé se dostávají do vedení! Z přímého kopu The Cherries ještě nic nevytěžili, o chvíli později ale měli k dispozici roh. Ten rozehráli na krátko, načež Goslingův skákavý centr se štěstím doputoval až do míst, kam si nabíhal NATHAN AKÉ, jenž ranou z první překonal marně se natahujícího Adriána.
    29. Dan GOSLING - 1:1
     
    29
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Naložili s ním nejlépe, jak mohli, na Vitality Stadium je totiž vyrovnáno! Centr z kopačky Ryana Frasera nadělal v šestnáctce West Hamu pořádnou paseku, balon se po nedůrazné hlavičce Jamese Collinse a několika šťastných odrazech dostal na kopačku DANA GOSLINGA, který nekompromisní ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
    7. James COLLINS - 0:1
     
    7
    West Ham právě vstřelil branku!
    Utkání začalo v pořádně ostrém tempu, už od úvodních minut se oba celky prezentovaly aktivní hrou a nyní přišla i první gólová situace! Díky dobré práci v podání napadajícího Lanziniho zahrávali hosté rohový kop, po kterém si na centrovaný balon od Cresswella na přední tyči naběhl JAMES COLLINS a razantní hlavičkou rozvlnil síť za zády brankáře Begoviće.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 29. Gosling (J. King), 57. Aké (Gosling), 90+3. C. Wilson (Aké) – 7. Collins (Cresswell), 81. Arnautović, 89. Arnautović

    Karty:   32. Francis (BTH), 72. L. Cook (BTH), 79. Aké (BTH) – 37. Zabaleta (WHU), 55. Collins (WHU), 56. Cresswell (WHU), 87. Ogbonna (WHU)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 11:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:14.
    AFC Bournemouth: Begović – Francis (C), Aké, S. Cook – A. Smith, Gosling, L. Cook, Fraser (86. Pugh) – J. King (65. Afobe), Ibe – C. Wilson.
    Náhradníci: Boruc – Simpson, Hyndman, Mahoney, Pugh, Mousset, Afobe.

    West Ham United: Adrián – Collins (C), Ogbonna, Cresswell – Zabaleta (79. Rice), Kouyaté, Obiang (60. Carroll), Masuaku – Lanzini, A. Ayew (61. J. Hernández) – Arnautović.
    Náhradníci: Hart – Reid, Rice, Quina, Carroll, D. Sakho, J. Hernández.

    Rozhodčí: Robert Madley – Marc Perry, Simon Long

    Diváci: 10 596
    bahis siteleri