Oostende – Genk 0:0 (odl.) | Kortrijk – Standard 2:1 (kon.) | Sint-Truiden – Antverpy 0:3 (kon.)
odloženo
KV Oostende
0:0 (-:-)
KRC Genk
Středa 27.12.2017, 18:00 • Versluys Arena, Ostende • Belgická liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Dnešní utkání se nakonec odkládá. Na vinně je nepříznivé počasí, utkání tak bude přeloženo na jiný hrací termín. (18:53:30)
     
    KRC Genk

    Fotbalisté Genku marně vzpomínají na léta, kdy pravidelně bojovali o ty nejvyšší možné pozice. V letošním ročníku je situace úplně jiná, neboť se hostující celek dnešního utkání nachází až na jedenácté pozici. Genk zatím nastřádal čtyřiadvacet bodů, přičemž s desátým Lokerenem má totožný počet bodů. Genk se ale nachází ve velmi špatné formě, neboť naposledy v lize zvítězil před více než měsícem. Od té doby následuje pětizápasová šňůra bez tříbodového zisku.
     
    KV Oostende

    Domácí celek dnešního utkání zatím nepodává vůbec přesvědčivé výkony, které ho zatím vynesly až na třináctou pozici. Oostende se tak po slušné minulé sezóně zařadilo mezi celky, které zřejmě budou bojovat o sestup. Tento celek zároveň v minulém kole ukončil třízápasovou šňůru bez výhry, neboť si trochu překvapivě poradil s Waaslandem-Beveren 3:1. Nejlepším střelcem Oostende je v letošním ročníku forvard Zinho Gano, jenž v lize nasázel osm branek.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Belgická liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi KV Oostende a KRC Genk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Suchý

    Branky:


    KV Oostende:
    KRC Genk:
    bahis siteleri