Nitra – Trenčín 5:1 (kon.) | Žilina – Košice 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:1 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:3 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
HC Košice
sk Sobota 30.12.2017, 17:00 • Tipsport Aréna, Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:29
    Žilina dala gól!
    Žilina opäť vedie. Po vhadzovaní sa dostal k puku RADIM HRUŠKA, ktorý si ešte vylepšil streleckú pozíciu a prekonal Joakima Lundströma. Asistencia: Juraj Jurík.
     
    24:43
    Košice dali gól!
    Tak napokon predsa len áno. Spoza bránky prišla zaujímavá prihrávka k bránkovisku, kde bol úplne voľný PETER BOLTUN a ten sa už pomýliť nemohol. Asistencie: Richard Jenčík, Jakub Suja.
     
    13:44
    Žilina dala gól!
    Domáci vlci otáčajú stav zápasu a razom tak vyhrávajú. Žilinčania zatlačili súpera a po peknej akcii, na konci ktorej stál MICHAL JURAŠKO, pridávajú svoj druhý gól. Asistencia: Michal Švihálek.
     
    11:53
    Žilina dala gól!
    A je vyrovnané. Lundström teraz puk vyrazil priamo na hokejku Pospíšila a to sa už minúť nedalo. Za strelca gólu je tak označený TOMÁŠ POSPÍŠIL. Asistencie: Tomáš Klimenta, Peter Húževka.
     
    07:07
    Košice dali gól!
    Žilina zaspala vo svojej obannej tretine a puk poslala priamo na hokejky Košíc. Tie ešte v pásme dobre zakombinovali, prihrali na modrú čiaru a odtiaľ sa už VÁCLAV ČÍŽEK nemýlil. Asistencie: Tomáš Hričina, Richard Jenčík.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 12. Pospíšil (Klimenta, Húževka), 14. Juraško (Švihálek), 45. Hruška (Jurík) – 8. Čížek (Hričina, Jenčík), 25. Boltun (Jenčík, Suja)


    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Kozák, Juraško, Mazanec, Poulin, Roman, Chaloupka, Mendrej, Meliško – Klimenta, Handlovský, Pospíšil – Tvrdoň, Hruška, Jurík – Konečný, Holovič, Stupka – Švihálek, Húževka, Rogoň
    HC Košice: Lundström (Habal) – Šedivý, Kessel, Koch, Čížek, Michalčin, Pulli, Novotný – Suja, Hovorka, Kafka – Šoltés, Pacan, Spilar – Jenčík, Boltun, Hričina – Petráš, Vrábeľ, Klíma

    Rozhodčí: Baluška, Stano – Tvrdoň, Krajčík
    bahis siteleri