Vegas – Toronto 6:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 5:2 (kon.) | Columbus – Tampa 0:5 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 0:5 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Colorado – NY Islanders 6:1 (kon.)
Dallas – San Jose 6:0 (kon.) | Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.)
po prodl.
Calgary Flames
4:3 (1:0, 2:2, 0:1 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Pondělí 01.01.2018, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:52 Mark GIORDANO - 4:3
     
    60:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Druhý bod přece jen zůstává na kanadské půdě! Matthew Tkachuk se pěknou kličkou zbavil Keitha, ale Glasse nepřekonal. Odražený puk si sebral Backlund a poslal ho k modré čáře na MIKEA GIORDANA, který z vrcholku levého kruhu vymetl pavučinku u spojnice bližší tyče a břevna. Asistence: Mikael Backlund.
    58:14 Brandon SAAD - 3:3
     
    58:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hodně nešťastný moment pro Calgary, které 106 sekund před koncem přichází o původně tříbrankový náskok! Toews čistě vyhrál buly na BRANDONA SAADA, jenž z pravého kruhu okamžitě střílel a trefil nohu Hamonica, který si dal smolný vlastenec. Asistence: Jonathan Toews.
    29:33 Jonathan TOEWS - 3:2
     
    29:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se dvěma rychlými góly vrací do hry o body! Znovu u toho byl Jordan Oesterle, který vypálil od modré čáry. JONATHAN TOEWS posléze byl ve správný čas na potřebném místě a po Smithově zákroku betonem dorazil kotouč za jeho záda. Asistence: Jordan Oesterle.
    28:37 Jordan OESTERLE - 3:1
     
    28:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Pár sekund po konci přesilovky se Jestřábi přece jenom radují z gólu! Hinostroza dojel puk po nepřesné střele Fransona. Saad ho vzápětí posunul na JORDANA OESTERLEHO a jeho nenápadný pokus skončil až v síti, neboť Smith přes několik clonících hráčů vůbec nic neviděl. Asistence: Brandon Saad, Vinnie Hinostroza.
    25:47 Sean MONAHAN - 3:0
     
    25:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny dávají druhý gól v rozmezí pár desítek sekund a vedou už 3:0! Všechno začalo zachycenou rozehrávkou Glasse, po které přišla další milimetrově přesná přihrávka Gaudreaua a zakončení SEANA MONAHANA, který z prvního doteku zvedl puk do branky. Asistence: Johnny Gaudreau, T.J. Brodie.
    24:42 Matthew TKACHUK - 2:0
     
    24:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí podruhé využívají přesilovou hru a zdvojnásobují své vedení! Johnny Gaudreau si sjel na levé křídlo a nahodil puk do Glassova betonu. U toho číhal Murphym neobsazený MATTHEW TKACHUK a pohotovou dorážkou poměrně snadno přišel k druhému gólu v utkání. Asistence: Johnny Gaudreau, Mikael Backlund.
    19:59 Matthew TKACHUK - 1:0
     
    19:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se radují z vedoucí trefy! Po vyhození Toewse to vypadalo, že se zbytek třetiny v poklidu dohraje. Monahan však nepolevil ve snaze a po prudkém nahození od Giordana přihrál zpoza branky na MATTHEW TKACHUKA, který se z bezprostřední blízkost napoprvé neprosadil, ale z dorážky z minusového úhlu trefil levou nohu Glasse, jenž si srazil puk do sítě. Asistence: Sean Monahan, Mark Giordano.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. Tkachuk (Monahan, Giordano), 25. Tkachuk (J. Gaudreau, Backlund), 26. Monahan (J. Gaudreau, Brodie), 61. Giordano (Backlund) – 29. Oesterle (Saad, Hinostroza), 30. J. Toews (Oesterle), 59. Saad (J. Toews)


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – D. Hamilton, Giordano (C), Hamonic, Brodie, Stone, Kulak – Ferland, Monahan (A), J. Gaudreau – Jágr, Backlund, Tkachuk – Hathaway, Jankowski, S. Bennett – Brouwer (A), Stajan, Mangiapane.
    Chicago Blackhawks: J. Glass (A. Forsberg) – Oesterle, Keith (A), Seabrook (A), C. Murphy, Franson, Kempný – Pánik, J. Toews (C), Saad – P. Kane, Schmaltz, Hartman – Hinostroza, Kämpf, DeBrincat – Hayden, Wingels, Bouma.

    Rozhodčí: Jackson, Schlenker – Cormier, Gibbons

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri