Slavia – Přerov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 2:1 (2:1 po s.n.)
Prostějov – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:0 (kon.)
Havířov – Kladno 2:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
Banes Motor České Budějovice
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 06.01.2018, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým ČEZ Motor České Budějovice.
    Nádherné utkání, které provázelo skvělá atmosféra, se nakonec rozhodlo až v samostatných nájezdech. Nejprve na jedné straně proměnil Nedorost a za Karlovy Vary to byl Flek. Rozhodující branku ale vstřelil PETR VAMPOLA, jenž poslal bekhendem puk mezi nohama Novotného!
     
    64:53
    K trestnému nájezdu se postavil střelec jediné branky domácího týmu, Luboš Rob, jenž si sice položil Novotného, ale se střelou čekal moc dlouho. Ta se pak nevešla mezi tři tyče.
     
    64:53
    Neskutečné, co Jihočeši zahodili! Bárta nedokázal prostřelit Novotného, který jen vyrazil puk vedle sebe. Zde ani Rob ho nedokázal poslat do úplně odkryté sítě. Posléze znovu pálil ještě Bárta, ale puk byl zalehnut v brankovišti a to znamená jediné! Trestný nájezd!
     
    63:16
    Obrovský závar před brankou předvedli karlovarští hokejisté, ovšem Kváča neskutečně podržel svůj tým!
     
    62:14
    Také gólová šance na druhé straně! Sičák jel se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho, nicméně jeho přihrávka byla moc dlouhá.
     
    61:24
    Vráblík jel s Galambošem do přečíslení, ale druhý jmenovaný dostal pas dál než by prošel.
     
    60:07
    Václav Nedorost se ihned po buly dostal ke střele, kterou Novotný chytil, ale puk mu vypadl. Přesto se nedošoural až za brankovou čáru.
     
    57:07
    Energie mohla z ničeho nic vstřelit branku! Podlipnik si najel s pukem do ideální pozice, ale Kváča vytáhl skvělý zákrok lapačkou.
     
    51:35
    Obrovský tlak v útočném pásmu měli Jihočeši! Nedorost na sebe natáhl čtyři hráče a poslal volný puk do prostoru, kam si najel Pýcha, jenž z bezprostřední blízkosti pálil jen doprostřed branky. Poté ještě měli Budějovičtí další střely, ovšem ani jedna nešla do brány.
     
    46:18
    A Motor mohl dokonat obrat! Květoň dostal nádherný pas před branku a mohl si vybrat kam bude pálit. Na poslední chvíli do jeho rány klekl hráč Energie.
     
    44:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se prosazuje v přesilové hře a máme vyrovnáno! Vampola poslal puk na branku, který Novotný vyrazil jen před sebe, kde stál připravený LUBOŠ ROB, jenž dorážel do prázdné brány.
    Asistence: Petr Vampola.
     
    44:03
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Henri Tuominen.
     
    40:42
    Fillman parádně vystřelil od modré a jeho rána byla ještě tečovaná! Novotný zvládl těžký zákrok betonem, avšak vyrazil puk jen před sebe, kde byl Vampola. Ten zasunout puk za jeho záda nedokázal!
     
    38:38
    Nádherná akce v podání Tomáše Rachůnka! Ten dostal pas, který si poté ještě poslal pod nohama, čímž se zbavil soupeře. Jeho následný bekhendový blafák mu ale nevyšel podle představ a Kváča zasáhl.
     
    34:15
    Budějovičtí mohli srovnat! Jednou přihrávkou se opět povedlo vyšachovat dva hráče z obrany Varů. Posléze neprošla žabička až ke Květoňovi, který se přesto snažil kotouč dorazit, ale to se mu nepovedla.
     
    30:35
    Nádherná akce v podání domácího týmu! Květoň našel rychlým pasem Nedorosta, díky čemuž vzniklo přečíslení dva na jednoho. Bohužel pro domácí dostal Vampola přihrávku o trochu později a jeho dorážka šla jen do tyče!
     
    25:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie střílí branku v oslabení po nádherné akci JAKUBA FLEKA! Ten si vzal kotouč na hůl v obranném pásmu, projel středním pásmem a v útočném pásmu doslova vykoupal tři hráče. Poté poslal puk do horních pater branky, kde domácí brankář nedokázal zasáhnout.
    Asistence: Václav Skuhravý.
     
    25:48
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Filip Novotný – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Henri Tuominen.
     
    23:15
    Stloukal se objevil v útočném pásmu nikým neatakován, tak se rozhodl pro střelu. Kváča proti ní stihl švihnout lapačkou.
     
    19:12
    Václav Nedorost zachránil svůj tým od inkasování! Na poslední chvilku srazil přihrávku na úplně volného Rulíka, jenž stál u tyčky!
     
    18:32
    K vidění byl tuhý boj o puk u mantinelu v útočném pásmu domácího týmu. Tento boj sice vyhráli hosté, ale z ničeho nic puk vyplaval před gólmanem Energie, kde mohl zakončovat Vlček, jenže Novotný byl připravený!
     
    18:09
    Velká šance pro Dostálka! Ten si nádherně zpracoval kotouč, díky čemuž se dostal do samostatného úniku. Zvolil střelu, ale tu Novotný betonem vyrazil.
     
    15:54
    Skvělou práci předvedl Galamboš, který získal puk na útočné modré přímo na hůl Jonáka! Ten sice Novotného neprostřelil, nicméně Vary půjdou do čtyř!
     
    14:45
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Peter Galamboš – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:40
    Heřman se zjevil sám před brankou, kam mu také byla adresovaná přihrávka. Novotný ale stál tam, kde měl.
     
    12:49
    Nevybíravý faul kolenem předvedl Rulík, který doslova sestřelil Pavlina, jenž se zvedá z ledu jen těžko. Nakonec mu spoluhráči pomohli a vypadá to, že bude moci pokračovat ve hře.
     
    08:02
    Skvěle to teď zahrál Čermák! Nedostal sice ideální pas, ale dokázal se prosadit proti dvěmasoupeřům, a nakonec nebezpečně vypálil. Novotný rychle vytrčil beton a zabránil nejhoršímu!
     
    06:22
    Skvělou defenzivní práci předvedl Heřman! Ten na poslední chvíli srazil přihrávku, která mířila na volného hráče před domácí brankou! Poté ještě vyhodil a Jihočeši mohou střídat.
     
    05:33
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Miloslav Čermák – 2 min., hákování).
     
    00:46
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Peter Galamboš – 2 min., podražení).
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 45. Rob (Vampola), rozh. náj. Vampola – 26. Flek (Skuhravý)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Václav Skuhravý (KVA)
    1:0   Václav Nedorost (CEB)
    2. série:
    1:0   Jaromír Kverka (KVA)
    1:0   Luboš Rob (CEB)
    3. série:
    1:1   Jakub Flek (KVA)
    1:1   Martin Novák (CEB)
    4. série:
    1:1   Matěj Zadražil (KVA)
    1:1   Peter Galamboš (CEB)
    5. série:
    1:1   Matic Podlipnik (KVA)
    2:1   Petr Vampola (CEB)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Kutlák (C), Kučný, Fillman, Vráblík, Pavlin, Pýcha – L. Květoň, Galamboš, Nedorost (A) – M. Bárta, Vampola, Čermák – Heřman, Rob, Jonák – Dostálek, Vlček, Martin Novák.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Sičák, Krejčí, M. Rohan, Podlipnik, T. Kvapil, Kovačevič, Šafář – T. Rachůnek, Balán, Flek – Stloukal, Kverka, Kohout – Tuominen, Skuhravý, Gorčík – Vachovec, M. Zadražil, A. Rulík.

    Rozhodčí: Wagner, Veselý – Podrazil, Springl ml.

    Diváci: 6421 (vyprodáno)
    bahis siteleri