Košice – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Zvolen – Nitra 3:2 (po pr.) | Trenčín – Poprad 2:1 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 1:4 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
HK Detva
sk Úterý 30.01.2018, 18:30Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Detva dala gól!
    Nové Zámky odvolali brankára a hrali všestici, ale ani to im nepomohlo. MICHAL MURČEK oslabovkovým gólom do prázdnej bránky upravuje konečné skóre duelu. Asistencia: Ladislav Ščurko.
     
    59:31
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Martin Belluš – 2 min., držanie).
     
    56:46
    Ščurko výrazne zrýchlil smerom do ľavého kruhu, odkiaľ nepríjemne strieľal, ale Baroš ostal na svojom mieste a puk vytesnil do bezpečia.
     
    54:45
    Domáci si vytvorili súvislý tlak a pokúšajú sa o druhý gól. Spred bránky tearaz zakončoval po Škodovej prihrávke Varga, ale puk sa iba obtrel o konštrukciu za Hackettom.
     
    53:29
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Rastislav Gašpar – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
    53:14 Eduard ŠIMUN - 1:3
     
    53:14
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domácemu celku sa podarilo znížiť. Prudkú strelu od modrej čiary vyslal Fábry, no jeho pokus ešte nechytateľne tečoval EDUARD ŠIMUN a detviansky gólman prišiel o čisté konto. Asistencie: Branislav Fábry, Róbert Varga.
     
    52:50
    Hosťujúci Surovka vystihol puk a dostal sa do samostatného njazdu! Puk mu trochu skákal na hokejke, ale aj tak z toho bola tvrdá strela, ale iba do hrude Baroša.
     
    50:57
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Juraj Milý – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    47:58
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Lukáš Jurík – 2 min., filmovanie pádu).
     
    47:51
    Detva sa vo vlastnom oslabení dostala do gólovej šance! Po prihrávke z ľavej strany bol pred bránkou sám Belluš a ihneď strieľal, ale Baroš teraz podržal svoj tím.
     
    46:54
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Miroslav Macejko – 2 min., hákovanie).
     
    41:42
    Napokon z toho bola dobrá šanca! Saulietis bol priamo pred bránkou a chcel prekvapiť, ale Hackett natiahol svoju nohu a puk do siete nepustil skvelým zákrokom betónom.
     
    32:24
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Jozef Sládok – 2 min., hrubosť).
    31:05 Jakub ŽILKA - 0:3
     
    31:05
    Detva dala gól!
    Hostia pokračujú v gólostroji, ktorý spustili iba pred tromi minútami. Teraz ostal nepokrytý JAKUB ŽILKA pred bránkou a v dorážke po Milého strele sa mýliť nemohol. Asistencie: Juraj Milý, Rastislav Gašpar.
     
    30:05
    Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas a pokúsi sa dohovoriť svojim zverencom.
    30:05 Martin BELLUŠ - 0:2
     
    30:05
    Detva dala gól!
    Hostia vzápätí pridávajú aj druhý presný zásah! Postaral sa o to MARTIN BELLUŠ, ktorý si na modrej čiare spracoval prihrávku a v samostatnom úniku strelou švihom nezaváhal. Asistencia: Michal Kuklev.
    28:53 David VIDELKA - 0:1
     
    28:53
    Detva dala gól!
    Hostia využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia. Gól padol trochu paradoxným spôsobom, pretože DAVID VIDELKA sa snažil prihrávať popred bránku, ale puk sa od betónu Baroša odrazil až do siete. Asistencia: Michal Murček.
     
    27:55
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Patrik Husák – 2 min., hákovanie).
     
    26:53
    Detvianski hokejisti teraz súpera zatlačili v pásme. Gašpar sa prezentoval nepríjemným tečom a potom prišla prudká strela Videlku, ale Baroš drží svoj tím.
     
    23:47
    Skóre mohlo byť otvorené! Milý dostal puk priamo pred bránku a mohol zarmútiť domácich fanúšikov, ale Baroš famózne ostal stáť a nenechal sa oklamať. Vynikajúce zakončenie Milého tak skončilo iba na tele gólmana Nových Zámkov.
     
    20:55
    Domáci hokejisti sa napokon dostali do pásma a bola z toho zaujímavá šanca. Z ľavej strany z vnútornej hranice kruhu zakončoval Rehák, ale jeden z obrancov sa mu obetavo hodil do strely.
     
    19:23
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Michal Murček – 2 min., podrazenie). Hostia budú hrať dvojnásobnú početnú nevýhodu.
     
    18:04
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Michal Kuklev – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    16:32
    Na opačnej strane skvelú šancu vypracoval Žilka. Ten puk zatiahol až priamo pred bránku a vystrelil, potom prišla zo strany Milého dorážka, ale Baroš si poradil.
     
    14:10
    Domáci sa napokon do dobrej čance dostali. Pred bránku dostal puk Michal Novák, ale jeho rýchle zakončenie Hackett prečítal a zneškodnil.
     
    13:18
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Dominik Jendroľ – 2 min., podrazenie).
     
    10:24
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Štěpán Hřebejk – 2 min., hákovanie).
     
    10:00
    Na opačnej polovici klziska teraz Baroš zachránil svoj tím. Surový pálil z kruhu na vhadzovanie, ale domáci gólman si postrážil priestor vedľa pravej žrde.
     
    08:04
    Nové Zámky sa dostali do prečíslenia troch proti dvom. Puk potiahol stredom Novotný a prihral na pravú stranu Róbertovi Vargovi, ale jeho pokus bol stečovaný a Hackett si ho stiahol do lapačky.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 54. Šimun (Fábry, Varga) – 29. Videlka (Murček), 31. Belluš (Kuklev), 32. Žilka (Milý, Gašpar), 60. Murček (Ščurko)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – A. Salija, Husák, Plášil, M. Novák, M. Jass, Hruška, Kuzma, Rehák – Škoda, Š. Novotný, Ró. Varga – Šille, Šimun, Zbořil – Fábry, L. Jurík, Hřebejk – Lorraine, Ondrušek, Saulietis
    HK Detva: Hackett (Nagy) – Kuklev, Ma. Chovan, Sládok, Šimon, Macejko, Vyskoč, Gachulinec, Fekiač – Sitnikov, Surovka, Belluš – Žilka, Gašpar, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Piačka, Surový, Jendroľ

    Rozhodčí: Novák, Goga – Krajčík, Tvrdoň
    bahis siteleri