Litvínov – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Liberec – Sparta 3:2 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Chomutov 5:4 (4:3 po s.n.)
Vítkovice – Jihlava 3:0 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 6:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:3 (0:1, 3:1, 3:1)
Berani Zlín
Neděle 04.02.2018, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:22 Rudolf ČERVENÝ - 6:3
     
    54:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme nejspíš rozhodnuto! Pláněk projel po pravé straně a nahodil na Kašíka, který jeho pokus jen vykopl před sebe. První u puku byl však RUDOLF ČERVENÝ, který nadvakrát dostal kotouč za záda gólmana Beranů – 6:3! Asistence: Martin Pláněk.
    45:26 Roberts BUKARTS - 5:3
     
    45:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak úplně rozhodnuto ještě není! ROBERTS BUKARTS dostal puk na pravou stranu a svou ránu z kruhu otřel o zadní tyč, snižuje tak na 3:5 z pohledu svého celku! Asistence: Jakub Ferenc, Dalibor Řezníček.
    44:19 Michal DRAGOUN - 5:2
     
    44:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vede již o tři branky! MICHAL DRAGOUN se zbavil napadajícího beka, z pravé strany se procpal před bránu a prostrčil kotouč pod padajícím Kašíkem do brány – 5:2. Asistence: Blaž Gregorc.
    40:26 Jaroslav BEDNÁŘ - 4:2
     
    40:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Omlouvám se, JAROSLAV BEDNÁŘ už má těch branek 302! Obdržel přihrávku na pravou stranu, prohnal se po ní jako vítr a nekompromisní ranou na přední tyč završuje svůj dnešní hattrick! Asistence: Lukáš Cingel, Petr Zámorský.
    39:57 Jaroslav BEDNÁŘ - 3:2
     
    39:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu gól do šatny! 3 sekundy před sirénou si Hradec bere vedení zpět! Koukal vypálil z pravé strany, před bránou dorážel Köhler, kotouč se od betonů Kašíků odrazil až na levou stranu, kde si u tyčky lišácky počíhal JAROSLAV BEDNÁŘ, který touto dorážkou načíná svou čtvrtou stovku gólů – 3:2! Asistence: Bedřich Köhler, Petr Koukal.
    35:11 Antonín HONEJSEK - 2:2
     
    35:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín srovnává krok se svým soupeřem! ANTONÍN HONEJSEK dostal přesnou bekhendovou přihrávku od Fryšary z osy hřiště na pravý kruh a tvrdou ranou k zadní tyči pokořil Rybára – 2:2! Asistence: Štěpán Fryšara, Matouš Kratochvíl.
    29:04 Jaroslav BEDNÁŘ - 2:1
     
    29:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! JAROSLAV BEDNÁŘ obdržel kotouč od Cingela na pravý kruh a nekompromisní ranou propálil Kašíka na zadní tyč svým 300. gólem v extralize! Lvi tak otáčejí dnešní duel! Asistence: Lukáš Cingel.
    26:38 Bedřich KÖHLER - 1:1
     
    26:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vyrovnává v početní výhodě, nutno však říct, že to bylo v podstatě v přesilovce pět na tři, jelikož Veselý ležel zraněný na ledě. Bednář pálil zleva, kotouč se odrazil na pravou stranu, odkud střílel Koukal, Kašík vyrazil jen před sebe, kde byl připraven na svém stanovišti na brankovišti BEDŘICH KÖHLER – 1:1. Asistence: Petr Koukal, Jaroslav Bednář.
    00:54 Roberts BUKARTS - 0:1
     
    00:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín rychle otevírá skóre duelu! Štastný získal touš po vhazování na pravém kruhu, posunul puk na osu a ROBERTS BUKARTS z mezikruží překonal Rybára přesnou bekhendovou ranou na zadní horní růžek! Asistence: David Šťastný, Antonín Honejsek.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 27. Köhler (Koukal, Jaroslav Bednář), 30. Jaroslav Bednář (Cingel), 40. Jaroslav Bednář (Köhler, Koukal), 41. Jaroslav Bednář (Cingel, Zámorský), 45. Dragoun (Gregorc), 55. Červený (Pláněk) – 1. Roberts Bukarts (Šťastný, Honejsek), 36. Honejsek (Fryšara, M. Kratochvíl), 46. Roberts Bukarts (Ferenc, Řezníček)


    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Zámorský, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Rosandić – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Cingel – Látal, Koukal (A), Červený – Köhler (A), Dragoun, Šimánek – Vopelka, Kukumberg, Berger – R. Pavlík.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek (A), Valenta, Žižka (A), Řezníček, Matějíček – Okál, Fořt, O. Veselý (C) – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – J. Ondráček, Popelka, Klhůfek – M. Kratochvíl, Fryšara, Illo.

    Rozhodčí: Hribik, Svoboda – Pešek, Klouček

    Diváci: 4922
    bahis siteleri